Ana SayfaYazarlarCalifornia`da Deko Alışveriş 1

California`da Deko Alışveriş 1

Güney California güneşli günler, gündelik kıyafetler, rahat ve konforlu mekanlar diyarı. Geçtiğimiz günlerde biraz da tatilde olmanın verdiği iyimserlikle gözüm sürekli güzele, benzersize, yeniye giderek dolaşabildiğim kadar dolaştım. 

İlk durağım Restoration Hardware’in amiral dükkanı oldu. Bu `rustik endüstriyel şık`ın mabedini hayranlıkla gezip aşağı kattaki arka kapıdan çıkıca kendimi dış mekan mobilyalarını sergilendiği zeytin ağaçlı, Akdenizli bir avlu havasındaki arka bahçede buldum. Burada vakit geçirip de yeni bir oturma takımı almadan çıkabilen birisi olduğunu sanmıyorum. Haliyle hızla uzaklaştım oradan! 
8772, Beverly Blvd. West Hollywood, CA www.restorationhardware.com  

İki adım ötedeki Niche Beverly’nin, temsilciliğini yaptığı Paola Lenti ve Kettal gibi markaların renkli ürünlerini sergilediği showroom’u da o kadar iç açıcı ve zevkliydi ki koltuklara yayılıp rahatlıkla birkaç saat geçirebilirdim. Üstelik iklimin avantajından yararlanan tüm Los Angeles’lılar gibi kaktüs ve sukulentleri cömertçe kullanmışlardı dekorasyonda. Bu heykelsi ve çarpıcı aranjmanları da alıp götüresim geldi ama nafile! 
8770 Beverly Blvd. West Hollywood, CA www.nichebeverly.com 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI