Ana SayfaYazarlar13 Haziran Yeniay Haftası Astrolojisi

13 Haziran Yeniay Haftası Astrolojisi

İkizler Burcunda Yeniay Haftası

Değişken etkilerle dolu, her günü bir diğerinden farklı hissedeceğimiz ve farklı olaylar yaşayarak birçok deneyim kazanacağımız bu hafta nelere dikkat etmeli, hangi davranışa yönelmeli değerli bir geleceğe nasıl yatırım yapmalıyız?

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCw0XNt1vMXWKUpHf_bQxQ3A

Instagram: https://www.instagram.com/sukarakus/?hl=tr

11 Haziran

Jüpiter ve Neptün,  Ay ve Pluton  arasındaki olumlu açılar güne anlam katacak.  Güçlü kişilerin desteğini almak mümkün olurken, geçmiş günlerdeki  olumsuzlukları olumluya çevirmek için harika bir gün. Şansa güvenmeli ancak öfke kontrolü mutlaka sağlanmalı. Ay ve ay düğümleri arasındaki sert açı sürüyor.

12 Haziran

Merkür, Uranüs olumlu açısı hızlı ve yaratıcı düşüncelerin açığa çıkacağını ifade ediyor. Ay ve ay düğümleri arasındaki olumlu açı duygusal zekamızın ve deneyimlerimizin yardımını alabileceğinizi bildiriyor. Olumlu ve anlamlı bir gün değerlendirebilenler için..

13 Haziran

İkizler burcunun 20 derecesinde yeniay doğuyor yenilenmemiz, iletişim araçlarımızı yenilememiz, iletişim tarzınızı yenilememiz ilişkimize yeni bir bakış açısı katmamızı sağlayabilir Merkür Uranüsle olumlu bağlantıda, Venüs Uranüsle sert açı altında olacak.  Merkür’ü yani duygusal zekayı mı yoksa Venüs’ü mü yani duygusal tepkileri mi tercih edeceğimiz yeniayı nasıl değerlendireceğimizi belirleyecek. Özetle mantıklı adımlar kazandıracak.

14 Haziran

Venüs Aslan burcuna geçiş yaptı. İlk günlerinde Uranüs ve sert açısı ani ayrılıklara ve şoklara neden olsa da ilerledikçe, Kuzey ay düğümüne yaklaşacak ve duygusal yaşamda kendimizi daha şanslı hissetmemizi sağlayacak. Ayrılıkların veya boşlukların yeri en iyisiyle dolarken mali konularda geleceğe yatırım yapmak olası.

15 Haziran

Merkür Satürn karşıt açısı, düşüncelerimizi söylemek yerine saklamayı olayların çözümünü zamana bırakmayı tercih etmeye neden olacak. Susturulabilir veya susturulmuş hissedebiliriz. Zamanın iyi bir ilaç olduğunu kavrayacağımız öğretici bir gün.

16 Haziran

Ay, Venüs ve Kuzey Ay düğümü ile kavuşuyor. Kendimizi duygusal, aşık ve geleceği planlamaya hazır hissedebiliriz ancak Ay’ın, Uranüs, Mars ve Güney Ay düğümü ile sert açısı duygularımızı yaşamak adına bir çok faktörü karşımıza almamıza neden olacak. Ani duygusal değişimler mutluluğu yaşarken bir başka alanda yaşadığımız mutsuzlukla ani öfkeyle karışabilir, günün güzelliklerini bozabilir, şanssızlıkları getirebilir. Duyguları içgüdülere teslim etmekde fayda var.

17 Haziran

Neptün iyice   yavaşladı ve B.M ile  olumlu açısı Gizli Sırların ortaya çıkmasına kimi zaman düş kırıklığı kime anlarda düşlerimizi gerçekleştirecek formülü bulmamıza gerçekleri öğrenmemizde kör noktada kalan bilgileri ulaşmamıza yardım edecek bağımlılıklarımız farkına verebileceğimiz bir gün.

Her hakkı saklıdır. Alıntı yapılamaz.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI