Ana SayfaYazarlar19 - 25 Şubat 2018 Haftasında Gökyüzünde Neler Olacak ?

19 – 25 Şubat 2018 Haftasında Gökyüzünde Neler Olacak ?

PAZARTESİ: Ay-Mars-Kuzey ay düğümü arasındaki olumlu bağlantı nefis bir hafta başı motivasyonu sağlayacak. Gün boyunca hedefe ulaşmak, duyguları doğru yönlendirmek, geleceğe yatırım olan adımlar atmak mümkün. Yeniayın etkisi sürüyor hala yenilik yapılabilir.

SALI: Uranüs-Ay kavuşumu sürpriz haberleri getiriyor. Kimileri için mutluluk veren kimileri için şok eden.

ÇARŞAMBA: Satürn günün yıldızı. Hem Merkür’le hem Ay’la olumlu açı kurarak kalıcı ve güven veren değerler yaratmamızı sağlayacak. Sürekliliğin önemini hatırlayacağız.

PERŞEMBE: Ay-Jüpiter karşıt açısı hem mali konularda kayıplar yaşatabilir hem de kendimizi şanssız ve keyifsiz hissetmemize neden olabilir. Gün başkalarından destek ve yardım almayı ummak için yanlış. Yalnız başımıza ve olabildiğince içe dönük bir gün geçirmeye hazırlanmalı.

CUMA: Ay-Mars karşıtlığı Balık burcunda yol alan gezegenler tetiklenince T Kareye dönüşecek. Öfkenin dozunu yükseltiyor. İletişim problemleri, seyahatlerde kazalar, doğal afetler ve büyük kazalar günü üzücü geçirmemize neden olabilir.

CUMARTESİ: Ay’ın transiti gökyüzündeki sertliğin T Karenin devam etmesine neden oluyor. Yeni olumsuz haberler travmatik bir ruh hali yaratabilir. Güçlü durmakta ve çözüm odaklı olmakta fayda var.

PAZAR: Ay ürkek Yengeç burcundan geçiş yaparken Satürn’le karşıt açı yaşanacak. Duygular ve mantık arasında kalmak, seçim yapamamak, korkuların tırmanması, güvenlik duygusunun sarsılması olasılıklar. Öte yandan Ay-Güneş üçgeni morali yükseltecek bir formülün bulunacağını anlatıyor.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI