Ana SayfaYazarlar2019 Yılı Güneş ve Ay Tutulmaları

2019 Yılı Güneş ve Ay Tutulmaları

TUTULMALAR

2019 yılında 3 güneş tutulması ve 2 ay tutulması gerçekleşecek. kimileri oldukça tehditkar.  Bu özet makale ile tutulmaları nasıl değerlendireceğiniz veya nasıl önlem alacağınız vurgulandı. 

BU MAKALE SU KARAKUŞ TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. ALINTI YAPMAK, BAŞKA YERDE YAYINLAMAK YASAKTIR.

6 OCAK 2019 15 DERECE OĞLAK BURCUNDA PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

Güneş-Ay-Satürn-Plüton kavuşumunda gerçekleşen tutulma bir yandan güçlü kişileri yanınıza alarak, uzun vadeli planlar yapmanıza, yenilenmenize imkan verirken diğer yandan toplumsal ve kitlesel olayları tırmandıracak, çeşitli saldırılara ve doğal afetlere yol açacak nitelikte.

Güneş’in Neptün’le olumlu açısı ümit veriyor. Hayallere gerçekleştirmek üzere bir şans bulunabilecektir.

Ve ay düğümleriyle Venüs arasındaki olumlu açı duygusal destek olacaktır. Nede olsa geleceğe uzanan ilişkilerin doyumunu anlatıyor. Nihayet aradığını bulmak şeklinde yorumlayacağım bir aşka yelken açmak da bu tutulma ile mümkün. Tutulmanın etkisi 6 Aralık 2018 de başladı. 6 Şubat 2019 a dek devam edecek. Bu dönemde yapılanlar gelecek 1 yılımızı etkilerken, sonuçları yıllarca da sürebilir.

21 OCAK 0 DERECE ASLAN BURCUNDA TAM AY TUTULMASI.

Tam tutulma oldukça sert. Şok eden ani olaylar yaşanacak ve geçmişten gelen etkilerle geleceğimiz yeniden şekillenecek. Uranüs ve ay düğümleri arasındaki TKare ye, Uranüs- Güneş-Ay arasındaki TKare oldukça zorlayıcı. Duble TKare iki farklı şaşırtıcı olayın aynı zamanda gerçekleşmesi ve üzmesi anlamına da geliyor. Uranüs’ün konumu uçak kazalarından, öncü olduğumuz alanların ani yıkımına kadar, ekonomiden liderlerin yaşayacağı facialara kadar birçok alanı simgeliyor. Yine de tam bir tahminde bulunmak imkansız zira Uranüs astrolojide ne yapacağı öngörülemez” yegane gezegendir.

Aslan burcunda gerçekleşen bu tutulma çocuklar, aşk ve yaratıcı projelerin gözden geçirilmesi anlamını taşıyor. Bitişler, yıkımlar, ani değişiklikler, şok edici bir şekilde ortaya çıkan problemler yaşamı daha iyileştirmeye neden olsa da depresif bir etkide yaratacak. Haklısınız ürkütücü.

Doğum haritanızda sabit burçların ilk dereceleriyle, öncü burçların son derecelerinde her hangi bir gezegen ya da köşe noktanız varsa çok dikkatli olmalısınız.

2 TEMMUZ 10 DERECE YENGEÇ BURCUNDA TAM GÜNEŞ TUTULMASI

Şanssızlık ve hayatı geriye çeken etkilerle ilişkili Güney ay düğümü ve Satürn tutulmanın tam karşısında güç birliği yapıyor. Oysa yenilenmek gerekli. Eskilere, kurallara, bizi durduran, engelleyen kendimizden kaynaklı düşünce kalıplarına, bitmeyen kariyer savaşlarına ve elbette ısrarla katlanılan şehir yaşamına bir veda, evi yenilemek, yaşam koşullarını iyileştirmek, engellere rest çekmek tutulmaya saygı demek. Neptün Satürn’ü destekliyor, Uranüs Güneş tutulmasını. İkisi de oldukça güçlü ele sahip. Eskiye sıkıca tutunmak hayallere tutunmak ve onları gerçekleştirme fırsatı bulmak demek. Yenilenmek konforun artması, dolayısıyla gelirlerin artması demek. Tercihimiz ne olmalı derseniz Uranüs olmalı. Neden mi Retro Satürn ve Retro Neptün hata yaptırabilir.

Yaparsanız nefis olur yapmazsanız ne olur? Satürn bu kez daha büyük engelleri, dahasını karşınıza çıkarır ve gelecek 6 ay boyunca her tür zorlukla uğraşmak zorunda kalırsınız. Engeller bırakın sizi yönlendirsin..Daha büyümeden ortamı ve koşulları değiştirin.

16 TEMMUZ 24 DERECE OĞLAK BURCUNDA PARÇALI AY TUTULMASI

2019’un en riskli tutulması. Tutulmaya Pluton eşlik ediyor. Bu toplu ölümleri düşündürebilir. Plüton’un Retro olması bir açıdan avantaj, diğer açıdan ne yazık ki dezavantaj. Avantaj olması Retro gezegenlerin vereceği zarar küçülür. Dezavantaj ise Retro gezegen aynı zamanda gizli saklı bir şeyler yapıyor demektir. Olayların arkasında gizli güçler olması, yönetimle ilgili zorluklar, köklü değişikliklerin mecburen yapılması, kariyer planlarının değiştirilmesi gibi sevimsiz etkilere hazır olunmalı. Tutulma sırasında Satürn ve güney ay düğümü kavuşumu da gerçekleşiyor ve bu iyi haber değil.

Satürn engelleri ifade ettiği gibi baskıyı, otoriter yasakları ve güney ay düğümüde hayatı eskiye daha kötü zamanlara götüren adımları, ruh halini ve şanssızlıkları ifade eder. Şanssızlıklar eski hataların tekrarlanması veya çeşitli engelleri yaratabilir. Ve bu talihsizliklerin hemen akabinde köklü değişikliklere neden olan yıkımlar yaşanabilir.

Bunu bana düşündüren bir başka faktör de Mars-Uranüs arasındaki son derece öfke uyandıracak sert açı. Kimin patron olduğu anlatmaya çalışırken dozu aşacak olan terör saldırılarından, doğal afetlere, yine uçak kazalarından, mali sorunlara uzanan bir dizi olay beklenmelidir. Mutlaka bir kriz olacağı için iyide yönetilmelidir.

Peki iyi yönetmek için ne yapmalı? Öncelikle güzel açıları sıralayalım:

Neptün-Jüpiter olumlu açısı her ikisi Retro olsa da eskiden işe yarayan ilham perisinin, yaratıcı düşüncenin yeniden işe yarayacağını müjdeliyor.

Neptün’le, Venüs-Kuzey ay düğümü kavuşumu arasındaki mutlu açı sevgiyle, aileye, yuvaya evimize sımsıkı sarılarak, anne figüründen destek alarak sorunların üstesinden gelebileceğimizi müjdeliyor.

Yani tutulma sırasında ne tür sorun yaşarsak yaşayalım bir çözüm bulma şansımız var. Geleceğe bakmak, geçmişten kurtulmak ve sevgiyle, her şerrin hayır doğuracağına inanarak ilerlemek gerekiyor.

26 ARALIK 4 DERECE OĞLAK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Her yıl ortalama 2 Güneş tutulması gerçekleşir. 2019 da 3 Güneş tutulması oluşacak. Bir önceki tutulmanın aksine moralleri yükseltecek, motive edecek, yeniden şanslı ve aydınlık hissettirecek. Tutulmaya Jüpiter eşlik ediyor ve Uranüs’le olumlu bir bağlantısı var. Sürpriz ve sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Şansa açılacağımız kariyer fırsatları karşımıza çıkabilir. Yenilik bir şans olarak karşımıza çıkabilir. Bu nedenle tüm kariyer fırsatları iyi değerlendirilmeli.

Öte yandan tutulmanın hemen yanıbaşında tehlikeli bir yakınlaşma gerçekleşecek. Satürn, Plüton’a iyice yaklaşmış olacak ve 2020 yılında neler yaşatacağına dair önemli bir tüyo verecek. T.C nin haritasına baktığımız zaman bu yakınlaşmanın sınır komşularımızla aramızda çıkacak bir savaşa işaret ettiğini, yeni Türkiye’nin haritasına baktığımız zaman ise ekonomik bir krizi, ekonomide yapılan köklü değişikliklerin yaratacağı sarsıntıya işaret ettiği açıkça görülmektedir.

Daha fazla kemer sıkmak ve bunu bir baskı olarak algılamak, herşeye rağmen çok çalışmak ve birikim yapmaya çabalamak yeniay Güneş tutulmasının iyi değerlendirme yoludur.

HER HAKKI SAKLIDIR.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon: 0 (505) 010 70 59

Astroloji Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/
Tarot Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-tarot-danismanligi-alabilirim/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI