Ana SayfaYazarlarAğustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos bir miktar sert başlıyor: 2 Ağustos`ta Satürn Akrep burcunda durağanlaşıyor. Durağanlık sert etkisi olan gezegenlerin baskısını arttırması anlamına gelir. 

Ders: finansal kaynakların doğru kullanımı, borç-alacak ilişkileri, başkalarının parasını hak etmek, ameliyat gibi risklerin iyi değerlendirilmesi. Özetle doğru kararlar mutlu sonuçları getirecek. Sınav tarihi:1-2-3 Ağustos..

3 Ağustos`ta ayrıca gerçekleşen Satürn-Jüpiter kare açısı durağanlığın baskısıyla birleşince aşk, riskli yatırımlar, çocuklar ve yaratıcılık alanlarında şanssızlıklar, engeller, ameliyat riski gibi sevimsiz bulacağımız ruh halini getirecek. 3 Ağustos ve civarındaki günlerde şansa pek güvenmemek, engellere hazırlıklı olmak durumu kurtarabilir. Elbette Satürn ve Jüpiter kozmik sihir çalışması yapmış olmak da koruyucu olacaktır.

Satürn 18 Eylülde Yay burcuna tekrar girene dek bir miktar sabır!

Ayın güzel haberi toprak grubu burçlara geliyor: 11 Ağustos da Jüpiter Başak burcuna geçiyor. Bu para, iş, sağlık ve aşkın sorumluluk alınan evresi konularında bolluk bereket dolu bir dönemi simgeler. Aynı zamanda başkalarına yardım etmek, hizmet etmek, iyilik yapmak, yararlı bir amacı ola işlerde çalışmak, bilgelik, güvenilirlik, emeğe değer vermek, ortak yararlar için çaba harcamak, analitik ve yararlıyla zararlıyı ayıran yetenekleri yüceltmek, bu dönemin getirileri. Detaylarda kaybolmamak ve eleştirinin dozunu aşmamak koşuluyla! Jüpiter’in bu konumundan yararlanacak burçlar: Başak, Boğa, Oğlak, Aslan, Akrep, Yengeç. Diğer burçlarda elbette yararlanacak sadece daha ortalama bir zeminde..

14 Ağustos`ta Aslan burcunun 21. derecesinde yeniay doğuyor. Güneş-Venüs ve Ay kavuştuğunda yeniliklere estetik, aşk ve canlılık eklenir. Venüs gerilediği için geçmişten gelen finansal avantajlar, sevgi ve bağlılıklar düşünülmelidir. Eski işler ve ilişkiler yeniden canlandırılır. Bu sırada Satürn Akrep burcundan olup bitene engel olmaya çalışacak. Disiplinsiz ve düzen bozan her şeye itiraz edecek. Bunun dışında sorunsuz bir yeniay ve yeni aşklar, yeni projeler, yeni eğlence planları için harika bir dönem. 9-19 Ağustos arasında yeniliklere açık olmalıyız.

29 Ağustos`ta Balık burcunun 6. derecesinde ruhsal değerleri ve ruh sağlığını hatırlatan bir dolunay oluşuyor. Bu kez geri giden Neptün dolunaya eşlik ediyor. Uyuşma ve düş dünyasında kaybolma eğiliminden kurtulmak için dolunayın fırsatlarından yararlanmalıyız. Hayallerimizden biri mutlaka “kurtuluş” olmalı. Dolunay, şans ve bolluk bereket gezegeni Jüpiter’le karşıt açıda meydana geleceği içi şanssızlıklar, eleştiri engeli veya aşırı yardım sever tavırlar bizi yolumuzdan alıkoymamalı. 

Mutlu, yenilik ve tamamlanma ile dolu dolu geçirilen bir ay dilerim.

KOÇ: Ayın ilk yarısında ödemeler ve kredi borçlanmalarıyla ilgili sınavınız yaratıcı projelerinizle desteklenmezse, geleceğinizden endişelenebilirsiniz. Gerilim bir miktar yükselebilir. 11 Ağustosda Jüpiter iş alanınıza geçerek iş ve sağlık yaşamınızda bolluk, bereket dolu günleri başlatacak. Değerlendirmelisiniz. Ay ortasında eski sevgilinize bir şans daha vermeye karar verebilir ya da ilkokul aşkınıza rastlayabilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşen dolunay kötü alışkanlıklarınızdan birini yok etmenize yardım edecek. 

BOĞA: Ayın ilk yarısında evlilik ve ev, eş ve yakınlar, danışanlar ve aile arasındaki çatışmaların tam ortasında kalabilirsiniz. Bir tercih yapmanız gerekmiyor şanssızlıkları göz önünde bulundurun yeterli. Düzenin devamı önceliğiniz olmalı. 11 Ağustos’dan itibaren Jüpiter aşk alanınıza yerleşerek en sağlıklı ilişki biçimini bulmanıza yardım edecek. Aşk konusunda şanslı bir evrede başlıyor ama şımarmayın. Olasılıkları dikkatle gözden geçirin. Ay’ın son yarısında dolunay arkadaşlarınızdan ruhsal hastalığı veya bağımlılık sorunu olanları ayıklamanıza yardım edecek. 

İKİZLER: Ayın ilk günlerinde yakın çevrenizden birinin egoist tavırları iş yaşamınızda gözle görülür bir engel yaratabilir. Reklam vaatlerinizdeki aşırılıklar ters tepebilir. Sağlık sorunlarınız nedeniyle sunumlarınıza ara vermek zorunda kalabilirsiniz. Ev ve mülk edinmek için güzel olanaklar ve yemek yapma eğiliminizi değerlendirme şansınız 11 Ağustosdan sonra kuvvetlenecek. Ayın ikinci yarısında göre ve sorumluluklarınızı tamamlayıp yeni bir yaşam evresine geçeceksiniz.

YENGEÇ: Ayın ilk günlerinde kaosdan en az etkilenecek burçlardan birisiniz. Yinede sert açıları avantaja çevirmeyi öğrenmelisiniz. Özgüveninizi sarsacak bir çekingenlik aşk ilişkinize zarar verecek sanrısıyla üzülebilirsiniz oysa tam tersine çekingen tutumunuz puan toplamanızı sağlayacak. 11 Ağustosdan itibaren tanınma alanında şansınız açılıyor. Ay ortasında yeni gelirler elde etmeye başlayacak, ay sonunda bir iş seyahati ile negatif düşüncelerinizi pozitife dönüştürmeyi öğreneceksiniz.

ASLAN: Ayın ilk günlerinde özgüven duyduğunuz konuları yeniden sorgulamanız ve aile ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Aileden birinin uzaklaşması sahne gösterinizin yarım kalması demek. 11 Ağustosdan itibaren para konusunda şanslınız açılacak ve özgüveninizi yeniden kazanabileceksiniz. 

Ay ortasında yenilenmeli ve eski sevgilinizin itiraflarıyla mutlanmalısınız. Ay sonunda ekstra gelirlerden biri ve ödemeler sona erdiğinde, huzurlu hissedeceksiniz.

BAŞAK: Ayın ilk günlerinde aşırı iyimser ve cömert olmaktan kaçının. Bu durum manzarayı net görmenizi engelleyebilir. Yakın çevrenizle, düşünceleriniz, alışkanlıklarınız arasındaki farklılıklar iyice belirginleşecek. 11 Ağustosdan itibaren burcunuza yerleşen Jüpiter her alanda bolluk, bereket, genişleme, yayılma şansı verecek. Doyasıya yardımlaşma ve iyilik yapma fırsatı bulacaksınız. Ay ortasında kötü alışkanlıklarınızdan birini fark etmeniz, kişisel gelişiminize önemli katkıda bulunacak. Ay sonunda evlilik veya ortaklık ilişkiniz sona erebilir. 

TERAZİ: Ayın ilk günlerinde mali konularda dikkatli olun engeller can sıkabilir. Arkadaşlarla alışverişler veya onların önerileri sıkıntılı bir sürece neden olabilir. 11 Ağustos’dan itibaren daha iyimser ve pozitif yaklaşımlar sergileyecek bu tutum sayesinde kazanan taraf olacaksınız. Ayın ortasında yeni arkadaşlar edineceksiniz fakat dikkatli olmalısınız. Kötü bir gruba dahil olmanız istenebilir. Ay sonunda kredi veya ek gelir kazanmak bir düşünüzü gerçekleştirmenize yardım edebilir. 

AKREP: Ayın ilk günlerinde görev ve sorumluluklarınızdaki artış bezginlik ve depresyon yaratabilir. 11 Ağustosdan itibaren yükünüzün bir bölümünü severeke üstlenecek dostlar edineceksiniz. Partneriniz yeni dostluklara karşı çıkabilir. Tercihi kendiniz yapmalısınız. Ay ortasında yeni görevler veya terfi sizi bekleyecek. Eski işinize geri dönebilirsiniz. Ay sonunda gönül ilişkinizi gözden geçirip, hayal kırıklıklarını daha ne kadar süre tolere edebileceğinizi düşüneceksiniz. Karar verirken acımasız davranmanız dikkat çekecek.

YAY: Ayın ilk günlerinde kurslar, eğitimler, yemekle ve içmekle eğlenceli ilişkinizi abartmanız negatif yönde bir doygunluk ve uzaklaşma hissi yaratabilir. 11 Ağustosdan itibaren yöneticiniz Jüpiter burç değiştirerek kariyer alanınıza geçtiğinde aldığınız eğitimlerin önemini kavrayacaksınız. Ne kadar donanımlıysanız o kadar bolluk ve teklifle karşılaşacaksınız. Ay ortasında seyahatlerinizde yeni bir rota benimseyecek, ay sonunda evle ilişkili süreci tamamlayıp satış planınızı gerçekleştireceksiniz.

OĞLAK: “İyi bir dostu kaybetmek isterseniz onunla para ilişkisine girin.” Bu sözü kanıtlayacak açılar ayın ilk yarısında gerçekleşirken eğer hakikaten alacak-verecek ilişkisi kurduysanız dostlarınızdan birine elveda demeniz gerekecek. Ya da idealleriniz için yeterli ödenek bulamamaktan şikayet edeceksiniz. 11 Ağustosda Başak burcuna yerleşen Jüpiter yurt dışı seyahatleri, özel eğitimleri ve dış ticaretin kazandıran yanıyla tanışıp sevinmenizi sağlayacak. Ay ortasında ek gelirler, nafaka veya miras elde etme şansı bulacak, ay sonunda yakın çevrenizi değiştirme yolunda adım atacaksınız.

KOVA: Kariyeriniz için aşkınızı geride bırakıp yola devam etmek, aşk için eğitiminizi yarıda bırakmak gibi duygusal nedenler ayın ilk günlerinde kasvetli bir hava yaratacak. Her koşulda sevmeyeceğiniz pozisyonda kalabilirsiniz. Esnek olursanız o çölde bir vaha yaratabilirsiniz. 11 Ağustos’dan itibaren iş sahanızda bolluk, bereketi yakalayacak, ay ortasında evlenmek veya ortaklık kurmaya hazır hissedeceksiniz. Ay sonunda ise bir gelirinizi artık yetersiz bulup düşlediğiniz miktarı kazanmak üzere harekete geçeceksiniz. 

BALIK: İş seyahatleri ve yurt dışı ile medya ilişkilerinizde özenli olun. Engellerle karşılaşmanız ayın ilk günlerine rastlayacak. 11 Ağustos’dan itibaren evlenmeyi ya da ortaklık kurmayı düşünebilirsiniz. Ay ortasında iş alanınızda müthiş bir yenilik gerçekleştirebilirsiniz. Eski iş koşullarınıza yeniden kavuşabilirsiniz. Ancak yurt dışına veya kent dışına taşınma zorunluluğu, medyatik engeller bir miktar düşündürücü olabilir. Ayın sonuna doğru burcunuzda gerçekleşen dolunay eski hayallerinizden birine ulaşmanızı sağlarken, yakınlarınız bu olaya tamamen karşı çıkabilir. Seçiminizi etki altında kalmadan yapmalısınız. 

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

WWW.SUKARAKUS.COM

instagram/ twitter/ facebook: sukarakus

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI