Ana SayfaAstrolojiAldatan Burçlar

Aldatan Burçlar

Burca göre partnerinizin aldatma potansiyeli.

Partnerinizin sizi aldatıp aldatmadığını nasıl anlarsınız? Doğum haritası aldatmaya eğilimli olmasıyla ilgili tüyolar verir mi? Burcuna göre partnerinizin aldatma potansiyelini tahmin etmek mümkün mü? Doğum haritanız sizin aldatılacağınızı anlatır mı? Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Burca göre aldatma potansiyelini bilmek önlem almanızı, aldatılma riskini azaltmanızı sağlayabilir. Duyguları burcunuz değil Ay burcunuz yönettiği için Ay burcunun açıları ve konumu aldatma potansiyeli hakkında epey fikir verir.  Mars ve Venüs cinsel kimliğimiz ve tutumunuz hakkında da önemli gezegenlerdir. Özellikle Mars’ın konumu aldatma potansiyelini anlatır.

Kimi burçlar aldattığında kimsenin ruhu duymaz. Kimileri ise gurur duyarak göstere göstere aldatır. Buyrun size aldatılma hakkında ufak tefek bilgiler.

Partnerinizin Ay burcu, Mars veya Venüs burcu aşağıdakilerden biri ise ve sert etkiler aldıysa aldatılıyor olabilirsiniz!

KOÇ: Aldattığını saklamaz. Hatta espri ile karışık bunu itiraf eder. Geçici şeyler yaşıyorsa ve yakalandıysa yalan söylemekten, aldattığını  red etmekten kaçınmaz. Ama 2. kişi kafasını karıştırmışsa bunu açıkça söyler. Sizi aldatıyorsa genellikle sizin tanımadığınız biriyle birlikte olmuştur. 2 aşkın bir araya gelmesini istemez. Onun için savaşılmasıyla değil, başkası için savaşmakla ilgilenir.

BOĞA: Aldattığını en yakın arkadaşlarından ve ailesinden saklamaz. Partnerinden kesinlikle saklar. Huzurunun bozulmasını istemez. Ona göre bir aşık olduğu, birde yardım etmesi gereken kendisini seven kişi vardır. Ya da geçici bir arzu duymuş, dünya nimetlerinden yararlanmıştır. İkinci birine aşık olsa bile ailesini dağıtmak, yuvasını yıkmak istemez.

İKİZLER: Aynı anda iki veya daha fazla kişiyi sevebilir. Aynı anda birden fazla ilişki yürütebilir fakat kesinlikle saklamaz. O kadar çok konuşur ki aldattığını itiraf etmemesi mümkün değildir. Bunu kendi hayat görüşünü anlatır gibi anlatabilir. Normalleştirir. Ancak birde asla aldatmayan, aldatmaya karşı olan İkizler versiyonu vardır. Bu konuda konuşmaz, başkalarının yaptıklarını eleştirmez hatta umursamaz. Zaten sosyal biri de değildir.

YENGEÇ: Tam bir duygu insanıdır. Aşık olmadığı kişiyle birlikte olamaz, olsa da uzun sürmez, aşıksa aldatmaz. Aldatıyorsa mutlaka intikam alıyordur, kırılmıştır, incinmiştir, alınmıştır. Aldattığının partneri tarafından öğrenilmesini ister. Böylece rahatlar ve pişmanlık süreci başlar. Öte yandan aldattıysa ve ortalarda görünmüyorsa belki de gerçek aşkı bulmuştur!

ASLAN: Kocaman bir ailesi olsun ister ve cinsel tabuları demode kavramlar olarak görür. Ona hayranlık duyan, yeterince çekici olan herkese karşı zafiyeti vardır. Aldattığının öğrenilmesini istemez, öğrenilirse bundan korku duymaz. Açıkça nedenlerini sıralar ve çekip gider. Kalıyorsa sizi daha çok sevdiği içindir!

BAŞAK: Beyin aşkına inanır ve herkesle anlaşamaz. Bu nedenle aldatmaz. Aldatıyorsa bir yol ayrımındadır ve üçlü aşkı uzun sürmez. Bir tercih yapar. Başak partneriniz sizi aldatmışsa bu ilk ve sondur. Bir sonraki adımda düşüncelerinin daha fazla uyuştuğu kişiye doğru koşar. Aldatma hikayesini uzatmaz!

TERAZİ: Tam bir gönül çelendir. Kararsızlığı ve çapkınlığıyla ünlüdür. Dolayısıyla aldatmak için sebep gerekmez, gerekirse yaratır! Güzeldir/yakışıklıdır, etkileyicilik alanı geniştir. Hayranları o kadar çoktur ki seçim yapmak yerine kimseyi kırmadan ilgilenmek ister. Kim daha popülerse ve ilgiliyse ona daha çok zaman ayırır.

AKREP: Onun aldattığını asla anlayamazsınız. İnsanların duygusal derinliğini keşfetmek ister. Keşif sırasında birden fazla denemesi olur ve kimsenin ruhu duymaz. Sırlarıyla yaşar. Kendisini en çok ve en içten seven insanı arar, bulur. Bulduğunda aldatmaz. Birden fazla insanın kendisini içtenlikle sevdiğine inanmışsa çok eşli yaşayabilir.

YAY: Sadakat kavramı içinde bulunduğu duruma, kültüre ve yaşa göre değişir. Son derece değişken biridir. Aşırı sadakat savunucusu iken bir anda tam tersini yaşamaya ve savunmaya başlar. Düşünce ve duyguları günlük olarak değişebilir. Aldatırsa herkese anlatır. Partneri öğrenirse sonuna kadar inkar eder.

OĞLAK: Aldatmaz. Aldatırsa geçerli ve iyi bir nedeni vardır: para! Genellikle sadıktır ve kendisinden daha iyi konumdaki güçlü ve güvenilir kişilerden etkilenebilir. Aldattığını en yakın arkadaşı da, partneri de öğrenemez. Açıkça cesur hareketlerden kaçınır. Güvendiği kişi ile iyi ve kötü günü paylaşır, her güçlüğe birlikte göğüs gerer.

KOVA: Aldatma kavramı hakkında birbirinden geçerli ve farklı düşünceleri vardır ve hepsi diğerini çürütür. Aldatır ama önce beyniyle. Saatlerce konuşmanın ve sadece arzulamanın bile aldatma olduğuna inanabilir. Tam tersine cinsel aldatmanın aldatma olmadığına da başkalarını inandırabilir. Gelişen dünyada tek kişi ile yetinemez. Yakın arkadaşlarıyla eninde sonunda yakınlaşabilir.

BALIK: Aldatır! Üstelik aldatmanın O’nun kaderi olduğuna veya mecbur bırakıldığına inanır. İlgisiz, sevgisiz, duyarsız, merhametsizlik, boğucu bulduğu partnerini mutlaka aldatacaktır. Daha güzel bir akvaryum bulduğunda zıplar. Aşırı mutlu edildiğinde ve aşırı kontrol altında tutulduğunda aldatmaktan kaçınır.

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI