Ana SayfaYazarlarBüyük Sıçrama Haftası (31 Aralık-6 Ocak)

Büyük Sıçrama Haftası (31 Aralık-6 Ocak)

Yılın en özel haftalarından biri 31 Aralık-6 Ocak haftası

Yılın ilk haftası oldukça ilginç.

Yılbaşı öncesi Ay terazi burcunda sosyalleşmek ve şıklaşmak üzerine bir dürtü yaratırken, Ay gün içinde burç değiştiriyor ve akrep burcuna yerleşiyor. Bu kez içe dönüş, kuşku, sadece güvenli ortamlarda bulunma eğilimi, gizli saklı programlar yapmak ve kimseyle programı paylaşmamak, piyango kazanmak için can atmak gibi ruh halleri yaratıyor. Ve Venüs’le kavuşumu derinden sevilen kişilerle birlikte başlanılan bir yılı davet ediyor. Koşulları bu şekilde oluşturanlar için harika bir yılbaşı olabilir.

6 Ocak da hem Uranüs durağanlaşacak hem Güneş tutulması gerçekleşecek ve siz bu makaleyi okurken her ikisininde etkisi başladı.

Uranüs artık araştırma dönemini bitir ve öncülük yapmak istediğin konularda yenilik yap diyor. Ve bizlere bu fırsatı son kez veriyor zira Mart dan itibaren burç değiştirecek. 2 ay boyunca yatırım yapabilir duruma geçebilmek için çok çalışmalıyız, hayatımızın kontrolünü elimize almalıyız.

Güneş tutulması kariyer, otoritelerle veya aile büyükleriyle ilişkiler, sorumluluklar gibi alanlarda büyük bir sıçrama yaratmamıza yardım edecek özel bir göksel olay. Ancak Satürn ve Plüton’da tutulmaya çok yakın konumda yer aldığı için engellerin çıkaracağı çözüm arayışı hayatımıza yenilik getirecektir. Ve tabii Plüton köklü değişiklikler sağlayacaktır. Astrolojide her gezegenin 2 anlamı var. Olumlu ve olumsuz. Burada olumlu anlamda Satürn sürekliliği sağlarken, olumsuz yanıyla engeller çıkaracak ve daha güçlü olmamız için bizi bir biçimde sınava tabii tutacaktır. Plüton toplu ölümlerden, istemediğimiz zorunlu köklü değişikliklere kadar bir çok sevimsizliği yaşamımıza katabilir. Olumlu yanını tanımak için yapılması gereken akışa kendimizi bırakmak ve zorunlulukların iyi yanını görmeye çalışmaktır. Çünkü istemediğimiz şey aslında bize iyilik ve yenilik getirecek hatta hayatımızı değiştirecek fırsatları karşımıza çıkaracaktır. Felaket gibi görünen olayların ardından akışa bırakan ve başına geleni en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan kişi tutulmanın kazananı olacaktır.

Mutlu bir yıl dilerim ama önce bu mutlu ilk haftayı çok iyi değerlendirmelisiniz. Tutulmanın etkisi 6 ay sürecek ancak değerlendirmek için sadece 1 ayınız var. Uranüs’ün sizi ilerleten yanıyla tam olarak 9 Ocak Çarşamba günü tanışacaksınız. Süprizlere ve yeniliklere açık davranmak yararlanmak demektir.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

HER HAKKI SAKLIDIR. İZİNSİZ ALINTI YAPILAMAZ BAŞKA YERDE YAYINLANAMAZ.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI