Ana SayfaAstrolojiDolunay/Mars Retrosu ve Merkür Aslan Burcunda

Dolunay/Mars Retrosu ve Merkür Aslan Burcunda

Haftanın Burç Yorumları

Salı günü Mars retro harekete (gerilemeye) başlıyor. Sosyalleşmeye ve arkadaşlık ilişkilerine mola vermek, yalnız kalmak için iyi bir dönem. Ancak enerjinizin düşmesi, isteksizlikler, uzun süre yatmanıza neden olacak kazalar dikkat edilmesi gerekenler. Mars retro konumu Ağustos sonuna dek etkili.

Çarşamba Oğlak burcunda Satürn’le kavuşumda gerçekleşen dolunay engeller veya disiplinsizlik nedeniyle sonlanmalar yaratacak.

Perşembe Merkür Aslan burcuna yerleşerek, aşkı, eğlenceyi, yaratıcılığı iletişim bilgisiyle buluşturacak.

KOÇ: Yöneticiniz Mars arkadaşlık ve idealler alanında gerilemeye başlıyor. Dostluklar için enerjinizin kalmadığını hissedecek yalnızlığı tercih edeceksiniz. Hafta boyunca kariyer alanınızı tetikleyen dolunay otoriter birinin yaratacağı engelle gelen bir vedayı anlatacak. Perşembeden itibaren aşka odaklanacak, partnerinizle ve çocuklarınızla iletişiminizi hızlandıracaksınız.

BOĞA: Tatil veya yaşlı yakınlarla ilgilenme zorunluluğu enerjinizi düşürebilir ve kariyerinize odaklanmak yerine içe çekilip düşünmeyi, hırslarınızdan uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönem Ağustos sonuna dek sürecek. Dolunay hafta boyunca etkileyecek. Bir seyahati tamamlayıp eve dönmek bu kez zor olabilir. Yol boyunca engellerle karşılaşabilirsiniz. Perşembeden itibaren evle ilgili sözleşmeler yapmak mümkün ve aile içi iletişim artıyor.

İKİZLER: Hafta başından itibaren arkadaşlarla birlikte yapılacak tatil, seyahat planları askıya alınabilir veya isteğinizi kaybetmiş hissedebilirsiniz. Ağustos sonuna dek tüm planlarınızı yalnız yapmanız en uygunu. Dolunay hafta boyunca krediler, borçlar gibi sorunlu konularda sonlanma yaratacak ama pek çok engelle aynı anda mücadele etmeniz gerekecek. Perşembeden itibaren yöneticiniz Merkür yakın çevrenizle daha sıkı fıkı bir iletişim benimsemenizi sağlayabilir.

YENGEÇ: Hırslarınız ve iddiacı yapınız yerini evrensel değerler için mücadele etme kararına bırakacak. Ancak bu geçici bir durum ve Ağustos sonuna dek kendinizi işinize adapte etmekte zorlanacaksınız. Dolunay hafta boyunca yakınlarla ilişkinizi etkileyecek. Evlenmek veya ilişkinizi gözden geçirmek isteyecek ya da bir ortaklığa evet diyeceksiniz. Her koşulda engeller ve zorluklarla uğraşmalısınız. Perşembeden itibaren mali konularda deneyimlerinizin ve yakın çevrenizle iletişimin yararını göreceksiniz.

ASLAN: Tatil veya seyahatler ya da yeni bir eğitim almak hafta başından itibaren eski çekiciliğini kaybedecek ve siz hareketsizliği, ilişkilerinizde durgunluğu ve suskunluğu tercih edeceksiniz. Mars gerilemesi Ağustos sonuna dek isteksiz hissetmenize neden olacak. Dolunay hafta boyunca iş alanında sonlanmalar veya aranılanın bulunması ihtimalini yaratacak. Acele etmeden engelleri aşarak sonuç alabileceksiniz. Perşembeden itibaren Merkür burcunuza yerleşerek algılarınızı açacak, iletişim gücünüzü yükseltecek.

BAŞAK: İş ve sağlık alanınızda Mars gerilemesi iş gücünüzü de geriletecek. Dinlenmeyi tercih edecek, başkalarının kaynaklarından yararlanmak için çaba harcamayacaksınız. Dolunay aşk alanınızda beklediğiniz kişiyi karşınıza çıkartmak veya ilişkinizi sorgulamak üzere gerçekleşiyor. Engellere rağmen sabırlı olduğunuzu kanıtlamalısınız. Yöneticiniz Merkür Perşembeden itibaren içe dönmeniz ve yaratmanız için önünüzü açacak.

TERAZİ: Aşk alanınızda gerileyen Mars, evlilik için çaba harcamaktan vazgeçmenize neden olacak. Ağustos sonuna kadar beklemede kalıp hakkınızı bile aramadan günleri geçirme eğilimindesiniz. Dolunay hafta boyunca evde ve aile ilişkilerinde tamamlanması gereken işleri öne çıkaracak. Merkür perşembeden itibaren arkadaşlarla daha sık iletişim kurmanızı sağlarken, yaşam amacınızı hatırlatacak.

AKREP: Mars gerilemesi ev işlerini bir kenara bırakmanıza ve aileye değil kendinize öncelik vermenize neden olacak. Ağustos sonuna dek evde sakin, sessiz, dingin bir hava esecek. Dolunay yakın çevrenizden birine veda etmeniz anlamını taşıyor. Taşınmanız söz konusuysa bu bir çeşit zorunluluktan kaynaklanabilir. Merkür perşembeden itibaren kariyer alanınıza yerleşerek otoritelerle iletişimin yaratıcılığınızı tetiklemenize aracı olacak.

YAY: Yakın çevre alanınızda Salıdan itibaren Mars gerileyecek. Aşka, çevreyle iletişime, reklamlara daha fazla enerji harcamak istemeyeceksiniz, belki de partnerinizle zaman geçirmek eskisi kadar keyifli hissettirmeyecek. Cinsel yaşamınızda sorunlarda tam bu evrede gözlemlenecek. Dolunay mali alanda engelleri görmenize ve bir çözüm arayışına yönelmenize yardım ederken, yeni bir gelir kazanmaya başlayabilirsiniz. Merkür perşembeden itibaren seyahat ve eğitim alanınızda zeka açıcı etki yapacak.

OĞLAK: Mars gerilemesi yakın çevrenizden bazı tanıdıklar nedeniyle mali konularda isteksiz, çabasız veya aşırı tutumlu tavırlara girmenize neden olacak. Dolunay burcunuzda gerçekleşecek ve tüm haftanızı etkileyecek. Görünüşünüzü ve kişisel stilinizi değiştirecek, sorumlulukların size fazla geldiğine karar vereceksiniz. Merkür perşembeden itibaren yurt dışından yeni para kaynakları bulmanıza veya referanslarınız sayesinde ek gelirler elde etmenize yardım edecek.

KOVA: Mars Salıdan itibaren burcunuzda gerilemeye başlıyor. Enerjinizin ve yaşam hevesinizin azalması şaşırtıcı olmayacak. İtiraz etmek bile istemeyecek, bilgi paylaşmaktan kaçınacaksınız. Hasta ve keyifsiz hissetmek sizi bir nevi dinlenmeye davettir. Ağustos sonuna dek bu böyle. Dolunay kötü alışkanlıklarınızdan zorunlu nedenlerle kurtulmanızı sağlayacak. Zorlanacak ama başaracaksınız. Perşembeden itibaren evlilik ve ortaklık konusunda düşünceleriniz akışkan olacak.

BALIK: Mars gerilemesi dinlenmenizi ve kötü alışkanlıklara mola vermenize yardım edecek. 2 aylık dinlenme süresince suçluluk duygularına kapılmaktan kurtulacaksınız. Dolunay sert ve güçlü bir arkadaşın karşınıza çıkaracağı engellerle ve baskılarla canınızı sıkmasına ve dostluğun bitmesine neden olabilir. Ya da en zor anlarda yanınızda gerçek bir dost bulmanıza yardım edebilir. Bir ihtimal de sevdiğiniz bir dosttan ayrılmak olacaktır. Merkür perşembeden itibaren iş alanınıza yerleşerek daha zeki ve yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayacak.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

HER HAKKI SAKLIDIR.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI