Ana SayfaYazarlarGüneş-Jüpiter Üçgen açısı bütün haftayı şenlendirecek

Güneş-Jüpiter Üçgen açısı bütün haftayı şenlendirecek

12 MART PAZARTESİ: Mars-Uranüs arasındaki uyum değişiklikler ve yenilikler için yeterli mücadele gücü bulacağımızı, korkusuzca olayların üstüne gidebileceğimizi müjdeliyor. Atak ve enerjik tavırlar sonuca ulaşmamızı sağlayacak. Ancak iletişim ve düşünce hatalarına dikkat edilmesi gerekli zira Merkür-Satürn sert açısı düşünceyi açıklamak konusundaki engellere ve yanlış kararlara dikkat çekiyor.

13 MART SALI: Güneş-Jüpiter ve Güneş-Plüton olumlu açısının zirve etkisindeyiz. Bütün haftanın güzel geçmesini sağlayacak bu açılar şansı, bereketi ve köklü değişiklikleri davet edecek. Değerlendirebilenler için  şahane bir gün. Özellikle su ve toprak grubu burçların es geçmemesi gereken önemli bir hafta.

14 MART ÇARŞAMBA: Güneş-B.M olumlu açısı merak edilenlerin cevabını almamızı sağlayacak. Sırlar açığa çıkarken beklentimiz üzülmek değil sevinmek olmalı.

15 MART PERŞEMBE: Merkür-Ay düğümleri arasındaki mükemmel açı bir fikrin geleceği nasıl şekillendirdiğine tanık olmamızı sağlayacak. Olumlu ya da olumsuz seçimler geleceğimizi etkileyecek. Bugün ne söylediğiniz yada yazdığınız çok önemli. Düşüncesizce sarf edilen cümleler geleceğinizi harcayabilir, özenle ortaya konulan fikirler beklentilerinizin gerçekleşmesini sağlayabilir.

16 MART CUMA: Jüpiter geri gidiyor ancak açıları gayet olumlu. Parayla ve kariyerle ilgili fırsatları değerlendirmeyi sağlayacak tüyolar alabiliriz. Değerlendirebilenler şansı yaratabilecek ve hedefe ulaşacak.

17 MART CUMARTESİ: Bolluk, bereket, duygusal zenginlik ve dileklerin gerçekleşmesini çağrıştıran bir yeniay. Yenilik yapmak, kötü alışkanlıkları bırakmak, ruhsal gelişim yolculuğunda büyük adımlar atmak için şahane. Mars’a dikkat! Öfkelenmeden amaca ulaşmalı.

18 MART PAZAR: Sevgiyi dile getirmek için can atabileceğiniz bugün hem mutluluk, hem gerilim aynı  zaman diliminde yaşanabilir. Bir çok olay ve gelişme farklı konularda farklı duygular hissedilmesine neden olurken, mücadeleyi ve romantizmi de eş zamanlı olarak yaşayabilirsiniz. Çanakkale zaferimiz kutlu olsun.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI