Ana SayfaYazarlarİkizler Burcunda Zorlu Yeniay

İkizler Burcunda Zorlu Yeniay

 İkizler Burcunda Zorlu Yeniay ve Haftanın Burç Yorumları

Mars geri gitmeye devam ediyor!

Hasta olmayan, kendisini halsiz hissetmeyen tanıdığınız biri var mı .evreniz de? Her zaman yapmaya istekli olduğunuz şeyleri yapmak bile içinizden gelmiyor bu doğru değil mi? Ve en önemlisi en sevdiğiniz kişilere bile tahammül gösteriyorsunuz. Aslında sizde sadece sabrettiğinizi bal gibi biliyorsunuz!

Bu hafta gerileme Akrep burcunda devam edecek. Artık kararsızlıklar yerini iradesizliklere, parayla ilgili geçmişten bu yana süregelen sorunlara, yorgunluklar yerini üreme organları hastalıklarına, felsefe merakı yerini ölüm ötesi bilinmezlere eğilime bırakacak. Yön değiştiriyoruz hep birlikte. Geçmişe doğru savrulurken, elinize ayağınıza takılan şeyleri bir zamanlar çözülmediği için karşınıza çıkan şeyler olduğunu hatırlayacaksınız.

Kimileri için Merkür gerilemesi eksi sevgiliyle kavuşma dönemi olurken kimileri için Mars bu dönüşü sağlar, özellikler Koçlar ve Akrepler ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar.

Bu haftanın ana konusu Akrep burcundaki Mars gerilemesi, parayla, borçlarla, cinsel yaşamımızla ve ölüm ötesi konularla ilgili yarım kalanların tamamlanması, ani isteksizlikler.

5 Haziran da İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay 1 Hazirandan itibaren etkisini gösterecek. İlle de yenilik yapmalıyız. Yeniay yenilik demek. İlle de yeni bir bilgiye ulaşıp hayatımızın yönünü değiştirmeliyiz. Belki de bu sizin önünüzdeki bir engelin daha kaldırılması demek. Çünkü yeniay sırasında Jüpiter-Satürn-Neptün-Yeniay arasında büyük haç oluşuyor. Astrolojide en sevmediğimiz, en korkulan, depremden bahsedeceksek işte bu diyeceğimiz bir açıdır. Dolayısıyla  en basit anlatımıyla şanssızlıklar-hayal kırıklıkları-engeller karşısında bilgiyle durmak gerekiyor ama doğru bilgiyle. Boş dedikodular ve söylentiler hayal kırıklıklarını ve şanssızlıkların enerjisini daha güçlü kılar. Gökyüzünde hafta boyunca 4 savaş merkezi göreceğiz: sağlık ve iş dünyası , ruhsal ve duygusal dünya, bilgelik ve eğitim, medya ve çevreyle ilişkiler. Hepsine aynı anda yetişmek zorundayız ve hepsiyle savaşımız ayrı nedenlere dayanıyor ve hepsinde kazanmak için ortak bir nokta var: YENİLİK YAPMAK. Bilgiyle ve öğrenmeyle, iletişim dilinde iletişim araçlarında yapılacak her yenilik bize yeni bir dünyaya kapı açacak ve savaştan yara almadan çıkacağız. Bilgide yenilik. Bilgiye ulaşmada yenilik. Söylentilerle değil, araştırmayla ulaşılacak bilgi. Küçük sır budur ve büyük çözümün anahtarıdır.

Mutlu haftalar dilerim.

KOÇ: Yöneticiniz Mars’ın Akrep burcunda gerilemesini sürdürmesi “parayla imtihan” döneminiz. Neye para harcadığınızı sorgulamak, eski borçların yeniden karşınıza çıkması, fazla ödemeleri hatırlayıp geri almak, ortağın veya eşin sizden sakladığı paraları keşfetmeniz gibi birçok olasılık maddi dünyanızın boyutlarını değiştirecek. İletişim araçlarınızdan birini yenileyebilir, yeni bilgilere ulaşarak sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Eğitiminiz devam ediyorsa disiplinli olamamak sorun yaratabilir. Rüyalarınızın önemli olduğu bir haftadasınız.

BOĞA: Eşinizle, ortağınızla, danışmanlarınızla ilişkinizi yeniden gözden geçirmek isteyeceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Tahammül anahtar kelimeniz. Nelere katlandığınızı hatırlamak sizi bir miktar isteksiz yapabilir. Veya tam tersine suçlandığınız konularda daha derin duygular ve düşünceler içine girebilirsiniz. Haziran sonuna dek ilişkiler önceliğiniz olurken, hafta boyunca mali gelirlerinizi arttırmanın bir yolunu bulacaksınız. Yenilenmek, yeni bir iletişim aracı almak, para kazandıracak yeni bilgilere ulaşmak bu haftanın zorunluluğu. Aksi halde mali kayıplarınızı telafi etmek pek mümkün olmayabilir.

İKİZLER: Görünüşünüzü yenilemek zorundasınız. İletişim biçiminizin başınıza dert açması an meselesi. Yalanlar, dedikodu, yüz kızartıcı suçlar uzak kalmanız gereken durumlar zira gökyüzündeki açılar yaptığınız yanlışlarla yüzleşmenizi sağlayabilir. Ailenizin başınıza gelen talihsizliklerle ilgilenmeye çalışırken otoriteleriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yakınlarınız ve partnerinizle ilgili baskılar artıyor. Öte yandan iş yaşamınızdaki para kayıpları bu haftadan itibaren dikkatinizi çekecek ve çözüm arayışında olacaksınız. Ancak yeterince kararlı olamayışınız ayrı bir engel. Kararsızlıklar bitirmenize ve noktayı koymanıza izin vermeyebilir.

YENGEÇ: Kötü alışkanlıklarınızın birinden vazgeçmezseniz yakın ve uzak çevrenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Yardım alamayacağınız, tam tersine onların durumuna yardım etmek zorunda kalacağınız bir haftadasınız. Yolculuklarda yine kötü alışkanlıklar ve dikkatsizlik nedeniyle kazaya açık olduğunuz bir süreçtesiniz.  Mars bu haftadan itibaren aşk alanınızda gerilemeye başlıyor. Duygu dünyanızda derin bir gözlem ve temizlik yapmalısınız fakat kararsızlık ve iradesizlik en temel sorunlarınız olacak. Ona hayır demek kolay olmayabilir.

ASLAN: Mars aile ve yuva alanınıza gerileyerek girecek ve Haziran sonuna dek orada kalacak. Evinizi, eşyalarınızı, dekorasyonunuzu değiştirmekte acele etmeyin çünkü pişmanlıklar yaşanabilir. Bu dönemde en büyük sorun para harcamaktaki isteksizliğiniz ve kararsızlığınız. Yuvanızda sorunlar varsa şimdilik çözmeye çalışmayın sadece araştırın ve gözlemleyin. Öfke kontrolü zor olabilir ama mecbursunuz aksi halde geri dönüşü ve telafisi olmayan kayıplar yaşanabilir. Yeniay size yeni dostlar kazandıracak. Mali sorunları o dostlar sayesinde aşmaya çalışmalısınız. Ve tabii aşk alanınızda ve ya çocuklarınızla ilgili çözümlenmemiş bir sürü şeyde sizi bekliyor. Yaratıcı ve enerjik olmalısınız. Zor bir hafta ve ihtiyacınız olan güç içinizde.

BAŞAK: Şanssızlıklar, eşinizle veya ortağınızla yaşadığınız sorunlar, evinizle iligli baskılar sizi bir yöne doğru götürüyor. Kariyerinizde değişiklik yapmazsanız hepsi sekteye uğrayabilir. O yönü iyi tayin etmelisiniz. Yenilik, iletişim araçlarınızı yenilemek, modern çağın getirdiklerinden geri kalmamak, yeni bilgilere ulaşmak demek. Hafta boyunca yenilenmeye çalışın. Mars gerilemesi yakın çevrenizle aranızdaki problemlerin yenide gün yüzüne çıkmasına neden olacak. Derin bir araştırma içine girecek fakat karar veremeyeceksiniz. En kötü karara razı olmayın Haziran sonunu beklemek olayların akışının değişimini görmeye değecek.

TERAZİ: Sağlık sorunları ve mali problemler ile yakın çevrenizin baskısı sizi taşınmaya, kent ya da ülke değiştirmeye davet ediyor. Bu bir zorunluluk da olsa yenilik size iyi gelecek. Dostunuz İkizler burcunda gerçekleşene yeniayın izlerini takip etmelisiniz. Her şey sandığınızdan daha kolay gelişecek. Mars gerilemesini bu haftadan itibaren para alanınızda sürdürüyor. Bunun anlamı kazanç yöntemlerinizi değiştirmek isteyip de kararsızlık nedeniyle değiştirememek demek. Haziran sonuna kadar araştırın, şimdi size cazip gelen koşulların en olumsuz yanlarını öğrenin. Kararınızı sonra verin.

AKREP: Mars burcunuzda gerilemeye başlıyor. Enerjiniz düşerken, isteksizlik, kararsızlık, iradesizlikle mücadele etmek zorunda kalacak yoruldukça yorulacaksınız. Hastalıklara ve korkacağınız olaylara açık bir döneminizdesiniz. Belki de bedenini nasıl kullandığınız, nelerden yorulduğunuz konusunda iyice düşünmenin tam zamanıdır. Araştırın, soruşturun ama en fazla dinlenmeye zaman ayırın. Yeniay başkalarının kaynaklarını kullanma konusunda bir yenilik öneriyor. Kredi alın, sponsor bulun veya bir miras paylaşımına, nafaka önerisine razı olun. Aksi halde gelir gider dengeniz gittikçe bozulacak.  

YAY: Evlilik veya ortaklık kurmak için iyi bir dönemdesiniz hem yöneticiniz Jüpiter ilerliyor, hem Merkür doğru yoluna girdi ama siz nedense ne istediğinize ne kadar istediğinize karar veremiyorsunuz. Çünkü Mars gerilemesi uzun zaman burcunuzda sürdü ve şimdi geçmişe ait birçok olumsuz anıyı hatırlamanıza neden oluyor. İstekli ve pozitif değilsiniz. Sanki bunları yaşayan siz değilsiniz. Yinede yeniayın sözünü dinleyin ve yeni bir terapiste, danışmana, yakınlarınızla ortak yaşama, evlenmeye veya iş ortaklığı kurmaya evet deyin. Hangi öneri gündeminizdeyse ona göre karar verin.

OĞLAK: Arkadaşlarınıza güvenmeniz her zaman çok zor ve bir kez güvendikten sonra vazgeçmek de zor. Bu haftadan itibaren güveni ve vazgeçmek arasındaki çizgide git-geller yaşayacak, kararsız kalacaksınız. Vazgeçmek, ölenlerin ardından yaşama mutsuzlukla devam etmek veya kalbinizdeki duyguların ölümünü izlemek olasılıklardan kimileri. Öte yandan yakınlarınızın sağlık sorunları, içinizdeki karamsarlık,  uzaktaki ve yakın çevrenizdeki tanıdıkların yaşadıkları olumsuzluklar hafta boyunca koşuşturma nedenleriniz olacak. Tek çözüm var. İşinize ve sağlık alanınıza yenilik katmak. Böylece birçok ayrı konuya zaman ayırabileceksiniz. Pratik çözümler geliştirmelisiniz.

KOVA: Aşk yaşamınızda yeni bir dönem başlıyor ama romantizmden öte nedenleriniz olacak. Bilgiye duyduğunuz hayranlık! Bu aşkın çıkış noktası mali sorunlar ve özgüven eksikliği ile ilgili arayışlarınız sırasında tanışmak olabilir. Bu aşk bir canlı değil yarattığınız projede olabilir. Bu aşk sadece henüz dünyaya gelmiş bebeğinizde olabilir. Güçlü dostlarınızın etkisiyle alacağınız zorunlu kararlardan da kaynaklanabilir. Ortam ve dünyanız bu sıralar karışık. Fakat en önemlisi kariyerinizle ilgili yaşadığınız isteksizlik ve kararsızlıklar. Birden fazla alanda mücadele edeceğiniz ama yaşadığınız yeniliği çok seveceğiniz bir haftadasınız.

BALIK: Başkaları üzerinde bıraktığınız hayal kırıklığı yakınlarınızın şanssızlık yaşadığı dönemde yalnız kalmanıza neden olabilir. Üstelik otoritelerinde baskısı üzerinizde olacak. Her yönden tek başına hissedebilir hatta kendinize acıyabilirsiniz. Çözüm evinizle ilgili yenilikler yapmak. Daha teknolojik ve daha konforlu bir yaşama geçmek. Kameralar, otomatik sistemler kariyerinize odaklanmanızı kolaylaştırabilir. Bu sırada Mars gerilemesi severek çıktığınız yolculukların eziyete dönüşmesine veya daha derin bir algı geliştirmenize neden olabilir. Kararsızlıklar taşınma ve tanınma konusunda daha cesaretsiz kalmanıza, geri çekilmenize de neden olabilir. Haziran sonuna kadar seyahatlerde dikkatli olmalısınız.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

www.sukarakus.com 

astroakademi.com@gmail.com

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI