Ana SayfaYazarlarJüpiter ilerliyor, hangi burca neler getiriyor?

Jüpiter ilerliyor, hangi burca neler getiriyor?

 İlginç bir durum yaşandı hafta başında. Aynı işyerinde çalışan arkadaşlar doğum haritası üzerinden gelecek analizi almak için randevu almışlardı. Ellerinde sorularıyla geldiler.

– “İsterseniz ses kaydı alabilirsiniz” dedim hepsi aldı.
Odadan çıkan dışarıda bekleyenlere şöyle diyordu:
-Şok oldum hiçbir şey sormanıza gerek yok zaten kendisi her şeyi anlatıyor!
Bu haftaki gurur cümlem işte bu oldu.
Dışarda bekleyen içeri giriyor, aynı sözlerle bekleyenlere bilgi veriyordu. Bu böyle saatlerce sürdü. Ertesi gün diğer grup geldi yine aynı şey yaşandı.
Bu hafta en çok merak edilecek servisin 6 AYLIK ASTROLOJİK GELECEK ANALİZİ olacağını sanıyorum.
HAFTANIN İNDİRİMİ  6 AYLIK ASTROLOJİK GELECEK ANALİZİ  350 TL yerine 225 TL.
Görüşmeler de yazılı metin verilmez. Uzaktan ya da skype ile yorum alabilirsiniz. Önce doğum haritanız hakkında özet bilgi sonra  6 ay içinde tarih tarih neler yaşayacağınız, hangi konulara odaklanacağınız bilgisini alırsınız. Doğum tarihinizi bilmiyorsanız veya doğum saatinizi bilmiyorsanız önce doğum saati bulma servisinden yararlanmalısınız.
Randevu için: astroakademi.com@gmail.com
9 MAYIS DA JÜPİTER DÜZELİYOR.  HAVADA AŞK KOKUSU VAR. BOLLUK-BEREKET DOLU GÜNLER BAŞLIYOR.
Haftanın en güzel haberi : Jüpiter’in Başak burcunda süren gerilemesi 9 Mayıs da sona eriyor. 10 Mayıs’dan itibaren sağlık ve iş alanında iyileşmeler yaşamaya başlıyoruz ve şansımız açılacak.
Jüpiter-Venüs olumlu açısı aşkı, parayı, neşeyi, huzuru, var olan değerlerden keyif almayı sağlayacak. Hafta boyunca etkili.
MARS GERİLEMEYE DEVAM EDİYOR.
Öfke kontrolü zor. Git gide Mars gerilemesi yakın geçmişe dönmenizi sağlıyor. Özellikle İkizler, Başak, Balık burçlarının ilk derecelerinde doğanlar ile bu derecelerde herhangi bir gezegeni ya da yükselen burcu bulunanlar için zor bir hafta.
Sinirlerinize hakim olmayı bir biçimde başarmalısınız.
Öte yandan Jüpiter-Venüs olumlu açısı sayesinde mutluluk duyacağınız konular, sinir bozuculardan daha fazla. Bu nedenle enseyi karartmamakta fayda var.
MERKÜR GERİLEMEYE DEVAM EDİYOR.
Geçtiğimiz haftadan itibaren internet bağlantım kesildi. Defalarca aramama rağmen problem çözülemedi. Sonra dün aniden kendiliğinden düzeldi. Kalıcı olarak düzelir mi düzelmez mi bilinmez.
İlişkilerin aniden bitip, aniden düzeleceği, elektronik araçlar ve iletişim araçlarımızın aniden bozulup kendiliğinden düzelebileceği bir dönemdeyiz. 22 Mayıs’a dek bu böyle sürecek. Özellikle Boğalar, Aslanlar, Kovalar ve Akrepler açısından kritik bir dönem.
Neşeniz bol olsun.
SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG
KOÇ: Yöneticiniz Mars’ın Yay burcunda süren gerilemesi, seyahatlerde ve eğitim alanınızda hala dikkatli olmanız gerektiğini anlatıyor. Otoritelerinizle yaşayacağınız sorunlar bu hafta da öfke krizlerine neden olabilir.
Jüpiter iş alanınızda bolluk ve bereket vermeye başlıyor. Beklemede olan işleri hızlandırabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Günlük işlerinizi düzenleyecek elemanlara ihtiyacınız varsa, aradığınız nitelikteki insanlarla çalışmaya başlayabilirsiniz.
BOĞA: Çarşamba gününe dek hayatınızın her alanında yenilik yapabilirsiniz. Yeni ayın etkisi sürecek. Üstelik Salı ve Çarşamba günleri kendinizi daha şanslı hissedecek, aşk yaşamınızda özel başlangıçlar yaşayacaksınız. Venüs burcunuzda yol alıyor. Bu sayede etrafınızdaki hayran sayınız artıyor. Jüpiter-Venüs olumlu açısı yaratıcı projelerinizin değerleneceğini müjdeliyor. Bolluk, bereket dolu günler yaşayabilirsiniz.
Mars gerilemesi eski ödemeleri, eski alacakları, unutulan borçları hatırlatacak. Eski hesapları kapatmalısınız bu arada aman aşırı öfkelenmemeye çalışın.
İKİZLER: Merkür iç dünyanızda geçmişe bir gezinti yapmanızı sağladı. Eski anılar ve  rüyalar, geçmiş yaşama dair görüntüler ve unutmaya başladığınız meditatif çalışmalar yeniden karşınıza çıkacak. Ruhsal arınma için uygun bir dönemdesiniz. Ancak yanlış bir inanışın peşine düşebilir, yanlı kişilere güven duyabilirsiniz dikkatli olun.
Jüpiter’in doğru yoluna dönmesi ile evlilik ve mülk edinme alanlarında şanslı bir sürece  başlıyorsunuz. Beklenmedik fırsatlar ideal eşinizle tanışmanızı ve aynı zamanda, kelepir bir ev almanızı sağlayabilir. Eski fikirler anlam kazanmaya başlayacak.
YENGEÇ: Yeniayın etkisi hafta ortasına dek sürecek ve eski dostlarınız karşınıza çıkarak yaşamınıza güven duygusunu yeniden getirecek. Yakın çevrenizde güveneceğiniz kişilerin bulunması her anlamda huzur duymanıza yardım edecek.
Bu hafta Jüpiter doğru yoluna dönüyor ve tekrar yardım almaya, tanınmanızı arttıracak tekliflere açık olmanıza, yakın çevrenizdeki iyi dostlarınızla buluşmanıza, medyada yer almanıza destek olacak. İş alanınızda dikkatli olun. Mars gerilemesi iş arkadaşlarınıza karşı tahammülsüz hissetmenize, iş kazalarına neden olabilir.
ASLAN: Aşk yaşamınızda nelere katlanıyor olduğunuzu artık daha iyi anlıyorsunuz ve karşı çıkışlarınız başladı. Yaratıcı yönlerinizi kullanırken isteksizleşmiş ve enerjinizi düşmüş de hissedebilirsiniz. Çocuklarınızın hastalıkları da cabası. Mars gerilemesi bu tür rahatsızlıklar vermeye devam edecek.
Jüpiter doğru yoluna döndüğü için bolluk-bereket dolu günler başlıyor. Daha fazla para ve özgüven kazanacaksınız. Mali konulardaki bu şanslı evreyi iyi değerlendirmeli, gerekirse 2 ayrı işte çalışmalısınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeler ayrıca sevindirici. Yükselişiniz bu hafta olası.
BAŞAK: Jüpiter’in burcunuzda doğru yoluna dönmesi ile evinizle ilgili sorunlarda çözülmeye başlıyor. Ev de çalışacak elemanlardan, ev almaya kadar bir çok alan da şansınız açılacak. Bolluk ve bereket hayatınızın her alanına yayılacak. Daha geniş bir alanda yaşamaya başlayabilirsiniz.
Ancak Mars gerilemesi ev ve yuva alanınızda sürdüğü için aşırı harcamalar ve boşa yapılan harcamalara karşıda dikkatli olmalısınız. Özellikle ev ve yuva alanınızda tahammülsüzlükler söz konusu. Aile bireylerine artık katlanmak istemeyebilirsiniz.
TERAZİ: Pozitif düşünce gücüyle hayatınızda bir çok pozitif olay yaratabilirsiniz. Bunu sağlayacak olan Jüpiter bu hafta doğru yoluna dönecek. İç dünyanızda neşe duygusu yükselecek ve sorunların çözümü daha kolay olacak. Yakınlarınızın sağlığında gözle görülür bir iyileşme yaşanacak.
Öte yandan yakın çevrenizle aranızdaki ilişkilerde temkinli olmalı, kendi sınırlarınızı iyi çizmeli ve yalnızlığı tercih etmelisiniz. Mars gerilemesi tartışmalara ve kısa yolculuklarda kazalara açık bir ruh hali yaratıyor. Mali konularda şanslısınız ancak yeniliklerde dikkatli olmalısınız.
AKREP: Para kazanmanın zor ve artık katlanılmaz olduğu günlerdesiniz. Kazanç elde etme yollarınızın taşla dolduğunu hissedebilirsiniz. Mars gerilerken hem özgüveninizde hem enerjinizde hem de çalışma hayatınızda katlanılmaz bir duygu durumu yaratıyor. Aşırı sinirli hissedebilirsiniz.
Öte yandan iyi dostlar tekrar yaşamınızda yer almaya başlayacak ve onların varlıkları iyi hissettirecek. Yeni ideallere ulaşmak üzere birlikte hareket edebilirsiniz. Aile, evlilik ve ortaklık alanlarında dikkatli olmalısınız. Yanlış anlamalar sizi ayrılıklara götürebilir.
YAY: Burcunuzda gerileyen Mars enerjinizi iyice düşürmeye, öfkenizi yükseltmeye başladı. Enerjinizi nasıl doğru kullanacağınızı, zaman planlamasını nasıl yapacağınızı adeta unuttunuz. Çevrenizdeki hemen herkesle aranızda tartışmalar yaşanabilir. Bu hafta yöneticiniz Jüpiter’de doğru yoluna gireceği için kendinize güvenerek aşırı ileri gidebilirsiniz.
Kariyer ve iş alanlarında şanslı döneminiz başlıyor. Bu hafta yepyeni olanaklar karşınıza çıkacak ve değerlendirmekte gecikmezseniz kazandıracak. Sağlıkla ve işle ilgili yeni kararlar almayın. Eski işleri toparlamaya çalışın. Bu size yeni kapılar açacak.
OĞLAK: Seyahatlerin ve eğitim alanınızdaki başarının artacağı bir döneme başlıyorsunuz. Yalnızsanız yolculuklardan birinde aşka rastlayabilir, hayat görüşünüzü değiştirecek kişilerle tanışabilirsiniz. Yurt dışı ticaret yapmayı eskiden beri düşünüyorsanız araştırmalarınızı sıklaştırın.
Kendinize ve geçmişinize kızgınlıklar sorunları büyütebilir. Eski hastalıklarınız nüksedebilir veya ruhunuzu hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz. Mars gerilemesi bir süre daha devam edecek. Bu dönemde öfkeden uzak kalmalısınız.
KOVA: Jüpiter hafta başından itibaren ilerleyecek ve ekstra gelirler kazanmanızı sağlayacak. Üstelik mülk edinmeniz için kredi alma ihtimaliniz güçleniyor. Geçmişte almak isteyip koşullar uymadığı için vazgeçtiğiniz mülkleri şimdiden sonra edinebilirsiniz. Bu hafta aradığınızı bulma ihtimaliniz çok güçlü. Aile içi ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Kalp kırıklıkları yaşanabilir.
Dostlarınızla aranızda uyuşmazlıklar artıyor veya size artık tahammül edilmez geliyor. Mars gerilerken yollarınızı ayırmak istediğiniz birden fazla arkadaşınız olduğunu fark edeceksiniz.
BALIK: Evlilik ve ortaklık bu haftadan itibaren en şanslı olduğunuz alanlar. Ortak işler yapabilir, ruh eşinize rastlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden ummadığınız biri ya da kısa bir yolculuk yaparak size ulaşacak eski sevgili ile evlilik kararı alabilirsiniz. Ancak sözleşme yapmamalısınız, evlilik için imza atmamalısınız çünkü hala Merkür geriliyor. En uygunu kendinize zaman tanımak.
Mars gerilemesi kariyerinizi geriletecek, otoritelerle sorunları katlanılmaz bulacağınız etkiler getiriyor. Ve gitgide kızgınlıklarınız artıyor.
SU KARAKUŞ
HER HAKKI SAKLIDIR.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI