Ana SayfaYazarlarMayıs Bebekleri, zoru başaracaklar..

Mayıs Bebekleri, zoru başaracaklar..

 Mayıs ayına 5 gezegen gerilerken başlıyoruz. İlk 9 günde doğan bebekler için şans, algı, disiplin, kararlılık, hırs, köklü değişiklik yapmak zorlu konular. Derin derin düşünmeden, incelemeden karar vermeleri zor olabilir. Bir başka deyişle Onlar yaşama kolayca güvenmeyecek, onlar kendilerini genellikle desteksiz hissedecekler. Yanlış algı ve zoru başarma konusundaki yavaşlıkları bir anlamda hayatı zorlaştırırken öte yandan zoru başarma yeteneği geliştirmeleri açısından parkuru ve engeli bol bir saha yaratacak.

9 Mayısa dek Merkür, Mars, Jüpiter, Satürn, Plüton geriliyor.

9 Mayısdan itibaren şans planeti Jüpiter ilerleyecek. Bu tarihten itibaren doğan bebekler öncekilere göre kısmen şanslılar. Sağlık konusunda araştırmacı ve daha sağlıklı olanı seçme konusunda yetenekliler.

5 Mayıs da yeniay Boğa burcunun 16.derecesinde doğacak ve 1-10 Mayıs arasında doğan bebeklerin yenilikçi, yeni gelirler elde etme konusunda adeta uzman, yatırım alanında burnu iyi koku alan ve yaşamı keyifli yanlarıyla ilgilenen bireyler olacakları kesin.

12 Mayıs da Venüs-Jüpiter arasındaki uyum başkalarını sevme ve kolayca sevilme yeteneği geliştiren şanslı bebeklerin dünyaya gelişini müjdeleyecek.

22 Mayıs da Yay burcunun 1. derecesinde dolunay oluşuyor. Dolunay-Venüs karşıtlığı kolay sevmeyen, sonuç odaklı ve bedel ödemeye hazır bebeklerin bireyleşmesini izlememizi sağlayacak. Anne-bebek ilişkisi açısından zorlayıcı bir açı. Ancak anlayışlı ebeveyn için bu durumla kolaylıkla baş edilir. Bebek açısından maddi değerlerin sevgisi yerine ulvi değerlerin konulması gerekiyor. Ona pahalı hediyeler alıp şımartmak yerine paylaşmayı öğretmek, iyilik yapmayı sevmeyi öğretmek ve abartılı oyuncaklardan kaçınmak önemli.

24 Mayıs da Merkür doğru yoluna girdikten sonra doğan bebeklerin algıları açık, kendini ifade etme yetenekleri güçlü olacak. Merkür-Jüpiter arasındaki olumlu açı sözel ve yazma yeteneklerinin renkli, yüksek ve yazar, şair olabilecek kadar etkili olacağını vurgulayacak.

26 Mayıs günü doğan bebekler ise disiplinsizlikle şanssızlık, engeller ile sağlıksız kararlar arasındaki bıçak sırtı çizgide yol alacaklar.

Her şeye rağmen güçlü ve kendi başının çaresine bakabilen bebeklerin ayı olacak Mayıs. İyi ki doğdun bebek. Mutlu ve uzun bir ömür dilerim.

 

Bebeğinizin doğum haritası, kişilik analizi ve gelecek analizi hakkında bilgi almak için astroakademi.com@gmail.com

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI