Ana SayfaYazarlarMerkür’ün Öne Çıktığı Hafta

Merkür’ün Öne Çıktığı Hafta

Instagram: sukarakus 

Youtube: sukarakus

Sokak hayvanlarımız için mama gönderenlerin doğum haritasını saat 22.00 civarında instagram da yaptığım canlı yayınlarda yorumluyorum. Sizde doğum haritanızın yorumunu ücretsiz almak için sokak hayvanlarımız için mama göndermek isterseniz adres ve diğer detaylar için astrolojikulubu@gmail.com a yazın.

PAZARTESİ: Nazik bir iletişim dili ve adil bir uzlaşma biçimi günün değeri. Başkalarına arabulucu olmak, hakemlik yapmak için doğru bir gün. Merkür ay düğümleri ve Marsla uyumlu ancak yine de ne yapacağınızı söyleyen iç sesiniz gereğinden çok katı olabilir.

SALI: Güneş-Satürn sert açısı sağlık sorunlarını ve engelleri davet ediyor. Her zamankinden daha dikkatli olmamız gereken birkaç gün yaşanacak. Depresyon gibi ruhsal sorunlar atağa geçebilir. Dolunay öncülük yapmak istediğimiz konularda destekleyici.

ÇARŞAMBA: Güneş- Mars uyumu, sağlık sorunlarına rağmen enerjik davranabileceğimiz, zihinsel durumun ve yaratıcılığın  park olabileceğini müjdeliyor. Mars’ın ay düğümleriyle sert açısı adalete, uyuma, nezakete önem verirsek yakın gelecekte sorun yaşamayacağımızı müjdeliyor.

PERŞEMBE: Eskileri parlatıp yenilemek, eski dostlarla veya yöneticilerle tekrar bir araya gelmek için uygun bir gün. Satürn-Uranüs olumlu açısı güne bir kez daha anlam katacak.

CUMA: Ay-Jüpiter-B.M arasında TKare oluşuyor. Çabuk çözülecek olsa da şansa güvenmemeli, risk almamalı ve özellikle mali konularda önümüzde kör bir nokta olduğunu, net gerçeği göremediğimizi baştan bilmeliyiz.

CUMARTESİ: Ay ve ay düğümleri arasındaki bağlantı bilgi alışverişini mümkün kılacak. Geleceğe dönük bilgiler edinmek, kendimizi geliştirmek için nefis bir gün. Bilgiyi işleyip yaratıcı bir projeye dönüştürmek kendimizle gurur duymamızı sağlayabilir.

PAZAR: Ay Merkür’le yüz güldüren bir iletişim içinde. Bilge insanlara saygılı ve sevgi dolu davranmak, yeni bilgilere ulaşmanın keyfini yaşamak mümkün. Ancak Ay-Neptün sert açısı yüksek beklentilerin yaratacağı hayal kırıklığına da işaret ediyor.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

HER HAKKI SAKLIDIR.

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon : 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI