Ana SayfaYazarlarMutluluk Geri Dönüyor Haftası (13.08-19.08)

Mutluluk Geri Dönüyor Haftası (13.08-19.08)

Mutluluk Geri Dönüyor Haftası

13.08- Pazartesi: Mars Oğlak burcuna geri dönüyor. 15 Mayıs da aynı konumdan geçmişti. Güvenilir, sabırlı ve disiplinli çalışmalara geri dönmek, iş hayatına 4 elle sarılmak ve kariyer odaklı davranışlar mümkün. Katılık ve takıntılı tavırlar, sabit fikirlilik bu dönemin gölge yanları.

14.08- Salı: Terazi burcunda Ay ve Venüs kavuşuyor. Güzellik ve estetik konularınızla ilgilenmek, romantik bir gün geçirmek için koşullar çok uygun. Jüpiter-Neptün olumlu bağlantısı da dilekleri gerçekleştirebileceğimizi müjdeliyor.

15.08- Çarşamba: Ay-Plüton sert açısı ani ve tehditkar bir hava eseceğini, moral bozukluğu ve korkunun havaya yayılacağını anlatıyor. Geçici bir etki ve öfke kontrolü şart.

16.08- Perşembe: Satürn-Uranüs arasındaki uyuma Ay’ın itirazı var. Eskilerin yenilenmesini istemiyor. Duygusal tepkiler ve itirazlar yeniliğe engel olabilir ve bu hiç de iyi bir şey değil. Modernizasyon devam etmeli. İçinizdeki his bugün yanılıyor.

17.08- Cuma: Haftanın 5 yıldızlı günü. Ay, Jüpiter’le kavuşuyor ve iyimserlik, yüksek sezgiler kalplere yeniden yayılıyor. Üstelik Neptün’le olumlu bir açıda. Yaşamdan zevk almak, mutlu hissetmek, sevgi dolu bağlantılar ve dileklerin gerçekleşmesi bugün çok mümkün.

18.08- Cumartesi: Geri giden Merkür ve Geri giden Mars bugün bir işe yarayacak. Eskilerde kalan ve yeniden karşınıza çıkan hedefleri, ilişkileri ve işleri değerlendirmekte fayda var. Son kararı 2 gün sonra vermek şartıyla!

19.08- Pazar: Mutlu bir gün. Jüpiter-Neptün olumlu açısı bugün zirve yapıyor. Hafta boyunca etkiliydi ve içinizde nedensiz mutluluklar yaratıyordu. Bugün önemli bir dileği oldurmakla ilgilenebilir. Başkasına zarar vermeyecek ve samimi duygularla istediğiniz, ahlaki herşey bugün ve gelecek 1 ay içinde size dönebilir.

Bunun yanısıra Merkür retrosu bugün sabah saatlerinde sonra eriyor. İleri hareketine hemen geçmeyecek bir süre durağan davranacak. Bugün yenilik yapmak için acele etmeyin ve iletişim hatalarının yoğun olacağı en tehlikeli gün olduğunu varsayın.

Güzel ve keyifli bir hafta dilerim.

SU KARAKUS

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI