Ana SayfaYazarlarNisan Ayı Astroloji Yorumları

Nisan Ayı Astroloji Yorumları

 NİSAN

Nisan ayında Merkür gerilemesi ve Mars gerilemesi hayatı geriletebilir.

5 Nisan ilginç bir gün. Merkür Boğa burcuna geçerek sağlam, güvenli bir düşünce alanı yaratmaya, para biriktirmeye, garantileri önemsemeye yönlendirirken, Venüs Koç burcuna geçerek, kendinden kaçanı kovalamaya, hedef olana aşık olmaya yöneltecek. Birbirinden farklı 2 davranış ve düşünce biçimi yaşama yön verecek.

7 Nisan’da yeniay Koç burcunun 18.derecesinde doğuyor. Bu kritik bir yeniay çünkü aniden değişen duygu durumu, egonun beklenmedik çıkışlara neden olmasıyla hayatımız köklü şekilde değişecek. Ay’ın, Uranüs’le  birlik olup, Plüton’a kafa tutmasıdır buna neden. Her ne kadar aynı anda Satürn’ün desteği alınacaksa da, Satürn gerilediği için çekimser bir destektir bu. Liderlik ve öncülük konusunda sorunlu başlangıçlar yapılırken, özdisipline ve düzene ihtiyaç duyacağımız kesin. Bu yeniayın anlamı özetle terörle mücadele ve savaş konusunda beklenmedik adımların atılmasıdır.

17 Nisan’da Mars Yay burcunun 8.derecesinde gerilemeye başlayacak.  Gerileme 27 Mayıs’da Mars’ın Akrep burcuna dönüşüyle devam edecek. Tam olarak 29 Haziran da sona erecek. Bu hayli uzun ve enerjiyi düşüren, isteksizleştiren ama kavga ve tartışmaları da azaltan bir etki. Mars’ın savaşı tetiklediğini, cesaret ve güç verdiğini, hırsları kontrol ettiğini, cinsel yaşamı yönettiğini hatırlarsak gerilemenin hayatımızın hangi alanlarında durgunluk yaratacağını da anlarız. Gerilemenin etkisi 2 Nisan dan itibaren hissedilmeye başlanacak. Gerilemenin tam olarak hayatımızda yaratacağı problemlerin bitişi Yay burcunun 8. derecesine geri döndüğü gün yani 21 Ağustos da olacak.

22 Nisanda Akrep burcunun 2.derecesinde oluşan Dolunay, ölüm ötesi konular, ameliyatlar ve krediler gibi ortak para kullanımında bir dönüm noktası yaratacak. Bir devrin kapanması yeni bir dönemin başlaması için bu bir fırsat. Dolunayın olumsuz bir açısı yok. Merkür-Plüton-Jüpiter arasındaki üçgen açı ise sevindirici. Her ne kadar Plüton ve Jüpiter geri gidiyorsa da, sözleşmelerin ve anlaşmaların hayatımıza şans katacağından ve köklü değişiklikler yaratacağından bahsedebiliriz.

28 Nisan’da Merkür Boğa burcunun 23. derecesinde gerileyecek. Gerileme 22 Mayıs da bitiyor ama etkisi Merkür Boğa burcunun 23. derecesine tekrar gelene dek sürüyor olacak. Bunun anlamı şu: para kaynaklarımız ve para kazanma biçimimiz, özgüvenimiz ve benimsediğimiz insanlarla ilişkilerimiz yanlış seçimlerin ve yanlış tepkilerin kurbanı olabilir. Uzun oldu biraz ama süreç de uzun. Ve çok dikkatli olmalı, her şeyi 2 kez kontrol etmeli ve ani tepki vermemeliyiz.

30 Nisanda Venüs doğal alanı olan Boğa burcuna yerleştiğinde kısmen rahatlayacak, benimsediğimiz kişilere, ailemize ve para kaynaklarımıza sımsıkı sarılmaya çalışacağız. Keyifli bir ay olmasını dilerim.

KOÇ: Ayın ilk yarısında burcunuzda oluşan yeniay, kariyer yaşamınızda önemli ve köklü bir değişiklik yaratacak. Beklenmedik olaylar sizi yeniliğe sevk edecek. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak veya medya çalışmalarınıza ağırlık vermek kurtarıcı olacak. Ay ortasından itibaren kurtarıcı çalışmalarınıza karşı bir nevi enerji düşüklüğü yaşayacaksınız. Yöneticiniz Mars gerileyecek. Ayın ikinci yarısında kredi borçlarınızı tamamlayabilirsiniz. Ay ortasına doğru para kazanırken veya harcarken hata yapmaya açık olacaksınız.

BOĞA: Ayın ilk yarısında bir nevi aydınlanma yaşayacaksınız. Kötü alışkanlıklarınızın veya negatif düşüncelerinizin farkına varacak ve bir anda içsel gerçeklerinizi değiştireceksiniz. Uzak bir yerden alacağınız haberler çaresiz bırakabilir. Sezgilerinizi dinlemek kazandıracak. Kredi ödemeleriniz ve ek gelirleriniz ay ortasından itibaren riske girebilir. Dikkatli olun. Ayın ikinci yarısında evliliğinizi veya iş ortaklığınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ay sonuna doğru düşünceleriniz bulanıklaşıyor. Önemli kararlar almamalısınız.

İKİZLER: Nisan’ın ilk yarısında sürpriz arkadaşlar yaşamınıza katılacak. Ancak çok ani para kayıplarınızın nedeni de bu arkadaşlar ya da onlara yardım etme arzunuz olabilir. Partneriniz ya da iş ortağınız veya yakınlarınız bu dönemde büyük destek verecek. Ay ortasından itibaren ortaklık veya evliliğinizle ilgili hevesiniz kaybolabilir. Mars gerileyecek. Ayın ikinci yarısında iş yaşamınızda bir final gerekli olacak. Ay sonuna doğru sezgilerinize güvenmemelisiniz yöneticiniz Merkür gerileyecek ve sorun yaratacak.

YENGEÇ: Yakınlarınızın baskısı veya başına gelenler nedeniyle ayın ilk yarısında kariyer yaşamınızda önemli bir yenilik yapmanız gerekiyor. Sürpriz çözümler kurtuluşunuz olabilir.  İş yaşamınıza odaklanın ve gerisini kabullenin.  Ay ortasından itibaren Mars gerileyecek ve iş yaşamına ait hırslarınızdan uzaklaşacaksınız. Ayın ikinci yarısında aşk yaşamınızda bir final veya başlangıç yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru dostlarınızla aranızda yanlış anlamalar ayrılık yaratabilir.

ASLAN: İş yaşamınızdaki büyük tehdit yenilik yapmaya zorunlu kılacak ve sürpriz bir gelişme ile uzaklarda yeni bir yaşam kuracaksınız. Hem yaratıcılığınız artacak hem de aşk yaşamını daha düzenli bir formda sürecek. Ay ortasından itibaren hızlı çıkışın inişini yaşayacaksınız. Ne aşka gücünüz kalacak ne de yaratıcılığınızı umursayacaksınız. Ayın ikinci yarısında evinizle ilgili değişiklikleri tamamlayabilirsiniz. Ay sonuna doğru kariyerinizi riske edecek yanlış anlamaların ve hataların kurbanı olmamaya çalışın.

BAŞAK: Çocuklarınızın ya da partnerinizin yaşamındaki köklü değişiklikler ayın ilk yarısında kendinizi yenilemenizi, sürpriz bir krediyi göze almanızı getirebilir. Yuvanızda düzenin devamı sağlanacağı için sevineceksiniz. Ay ortasından itibaren evinize ve yuvanıza karşı isteksizlik gözlemleyeceksiniz. Bu dönem uzun sürecek. Enerjinizi idareli harcayın. Ayın ikinci yarısında yakın çevrenizi değiştirmiş olacaksınız. Ay sonuna doğru yöneticiniz Merkür gerileyecek ve seyahatlerde ve yurt dışı ilişkilerde problem yaratacak.

TERAZİ: Ayın ilk yarısında beklenmedik bir evlilik ya da ortaklık ilişkisine evet diyebilirsiniz.  Bu sayede tanınma ve eğitim çalışmalarınızı özenle sürdürecek başarıyı yakalayacaksınız. Ay ortasından itibaren tanınmayı umursamayacak, yeterince güçlü ve hazır hissetmeyeceksiniz. Ayın ikinci yarısında mali alanda beklentilerinizi sonuçlandıracaksınız. Ay sonuna doğru ödemelerinizi unutup ceza alabilirsiniz dikkatli olun.

AKREP: Yakın çevrenizi kökten değiştirmeniz için ayın ilk yarısında büyük bir fırsat çıkacak. Bu aynı zamanda iş yaşamınızı yenilemeniz anlamına geliyor. Değişim zorunluysa da kabul edin. Mali alandaki istikrarınız bu kabullenişe bağlı. Ay ortasından itibaren kazanmak için çaba gösteremeyecek kadar enerjisiz hissedeceksiniz. Ayın ikinci yarısında görünüşünüzle ilgili bir değişikliği tamamlayacak ve huzura ereceksiniz. Ay sonuna doğru evlilik veya ortaklık ilişkinizde yanlış düşünceler içine çekilebilirsiniz.

YAY: Mali konulardaki krizler yeni yaratıcı projelere yönelmenize, yepyeni bir aşkı kendinize çekmenize ayın ilk yarısında yardım edecek. Kurallara uymakla birçok negatif olayı başlamadan bitirebileceksiniz. Ay ortasından itibaren Mars burcunuzda gerileyecek ve enerjiniz düşecek. Ayın ikinci yarısında negatif düşünceleri, endişeyi hayatınızdan çıkaracaksınız. Ay sonuna doğru iş yaşamınızda hatalara açık olacaksınız dikkat!

OĞLAK: Ailenizin üzerinde kontrol kurma çabanız ani değişiklikleri de ayın ilk yarısında sunacak. Bu değişimi kabullenmeli ve kendinizi köklü bir değişime hazırlamalısınız. İç dünyanızda kendinize inancınız sarsılmamalı. Kötü alışkanlıklara karşı iradesiz döneminiz ay ortasında başlayacak. Ayın ikinci yarısında arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelecek ve kimi dostlarınızla vedalaşacaksınız. Ay sonuna doğru, seyahatlerinizi ve tanınma programınızı hatalarla doldurabilirsiniz. İki kere düşünerek hareket etmelisiniz.

KOVA: Yeni bir tanınma ve reklam programına başlıyorsunuz. Ayın ilk yarısı bu anlamda önemli. Kendi kendinize baskı yaparken dikkatli olun. Sorunlardan kurtuluşunuz mümkün. İyi ve güçlü dostlarınız yardım edecek. Ay ortasından itibaren dostlarınızın desteğini alamayacaksınız. Ayın ilk yarısını iyi değerlendirin. Ayın ikinci yarısında kariyerinizle ilgili önemli bir basamağı tamamlayacak, finale gideceksiniz. Ay sonuna doğru, aile ilişkilerinde hatalı düşünceler ayrılıklara neden olabilir. Önyargılı olmayın.

BALIK: Mali alanda ayın ilk yarısında büyük bir canlılık var. Yeni gelirler kazanmaya başlıyorsunuz. Ve bu bir dostu tehdit olarak algılamanızla gerçekleşecek. Öte yandan kariyeriniz için sağlam temeller attığınız bir dönemdesiniz. Ay ortasından itibaren işinize karşı isteksiz veya korkak davranacaksınız. Ayın ilk yarısını iyi değerlendirin. Ayın ikinci yarısında seyahatleri tamamlayıp eve dönmek, reklam programınızda istediğiniz başarıyı yakalamak mümkün. Ay sonuna doğru yakın çevrenizle yanlış anlama nedeniyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Empati kurmaya ve iyi düşünmeye çalışın.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI