Ana SayfaYazarlarPartnerinizi Ateşleme Yeteneğiniz Var mı?

Partnerinizi Ateşleme Yeteneğiniz Var mı?

Havaya aşk tozlarının yayıldığı bir bahar gününde beklediğiniz aşkı bulacaksınız, ruh eşinize rastlayacaksınız. Peki onu etkilemek, kendinize bağlamak veya büyülemek için gereken yetenek var mı siz de? İşte bu makale astrolojinin gizemli kapısını aralayıp kısa sürede onu tanımanızı ve etkilemenizi sağlayacak. Yapmalı ve yapmamalı listenizin kısa bir özetini sizler için hazırladım.

Bu makale erkek okurlar içindir. Sizi daha yakından tanıması ve anlaması için sevgilinize gönderebilirsiniz.

KOÇ: Koç’un canlı, esprili, her şeye boyun eğmeyen, sus pus durmayan bir erkeğe ihtiyacı vardır. Kısacası hem aşığa hem arkadaşa. Maço erkeklerden hoşlanır ama şiddete bayılan erkek tipine asla prim vermez. Buluşmaya saat 20.00 de değilde 20.20 da geldi diye söylenecek biriyseniz veya size hadi hafta sonunda kamp kurmaya gidelim dediğinde spor ayakkabılarınızın çamurlanabileceğini düşünüyorsanız ona uygun değilsiniz. Bir Koç kadınıyla aynı şeyi tekrar tekrar yapmışsanız 1.den sonrasını fazla yapmışsınız demektir! Her zaman gizemli bir tarafınız olduğuna onu inandırmalısınız. Henüz keşfedilmemiş biri olduğunuza mesela!

BOĞA: Bir boğayı baştan çıkartmak için çok yakışıklı olmanıza gerek yok. Ona güven verebilecek kadar olgunsanız ve ciddi ilişkilerin adamıysanız harika. Bu kadına verebileceğiniz en değerli armağan sadakattir. Tek eşli yaşamayı sevdiğinizi bilmek onu size doğru mıknatıs gücüyle çekecektir. Ve size kendini adayacaktır. İlgiye şiddetle ihtiyacı vardır. Partiden partiye dolaşan bir playboysanız, yakışıklılığınıza çok güveniyorsanız bir Boğayı ateşlendiremezsiniz. Koşar adımla uzaklaşın.

İKİZLER: Kitap, internet kaynakçaları, gazete okur musunuz? İkizler okur. Plansız seyahatleri sever misiniz? İkizler bir anda yola çıkmaya hazırdır. Valizi var ya da yok! Kaç dil bilirsiniz? Sizi kendine deli gibi aşık eden bu kadının dil öğrenmeye ve bildiği dili en incelikli haliyle kullanmaya özel bir yeteneği vardır. Bu büyüleyici kadını elde etmeniz için kelimenin tam anlamıyla “ ilginç” olmanız gerekir. Onu kendinize tamamen bağlayana kadar kıskançlık gösterilerinden ve yaşamına müdahale etme çabasından uzak durmalısınız. Kıskançlığın sevgiden kaynaklanmadığını, bir yetersizlik sonucu olduğunu iyi bilir çünkü.

YENGEÇ: Okyanusların gel git dalgalarını ve vücudumuzdaki kanın buyuk bölümünü oluşturan suyu yöneten Ay, yengeç sevgilinizin duygularını da yönetir. Su grubu burçlardan olan Yengeç subjektiftir, beklentileri yüksektir. Ama şefkatlidir, anaçtır bunlara karışan erotizmin mükemmel bileşimidir. Bu naif varlığın ruhunu ele geçirmek için şefkatli ve sabırlı olmalısınız. Değişken ruh hali sizi korkutup kaçırmasın. Tıpkı Ay’ın evreleri gibi ruh durumu günlük olarak değişir. Bazende onun kendi kabuğuna çekilmesi, enerji toplaması, orada korkularıyla baş etmesi gerekir. En korktuğu şey mi? Tabii ki çok sevdiği için sizi kaybetmek. Kollarınızda kendini kaybetmek.

ASLAN:Hayranlık uyandırmanın inceliklerini biliyorsanız, zenginlik, bolluk ve ihtişamlı yaşam size göreyse Aslan burcunu ateşlendirecek kadar yetenekli olabilirsiniz. Özgüveniniz yüksekse şahane. Ancak şişirilmiş ego Aslan burcunun uzaklaşma sebebidir. Ayarı iyi yapın. Sevecen, sıcak, tutkulu bir aşık olmalı, aynı zamanda her güne hayranlıkla ve hayretle yaklaşan partnerinizin heyecanını paylaşmaya hazır görünmelisiniz. Zor yani. Ama buna değer mi değer! Bu arada Aslanı kükretmemek için onun kıskançlık duygusunu körüklemeyin.

BAŞAK: İlginç ve tahlil edilmeye değer bir beyniniz varsa Başak partneriniz için şişkin bir cüzdandan veya mal varlığınızdan daha önemlidir. O vaat ettiğiniz gelecekle ilgilenmez. Politika konuşmaktan, köşe yazarlarını tartışmaktan, biyografileri irdelemekten hoşlanır, onunla bunları yapabilirseniz ciddi bir kafanın sunduğu ziyafete hayır demeyecektir. Cinsellik tutkunu biri gibi görünmeyecektir ama görüntü sizi yanıltmasın. Gördüğünüz göreceğiniz en ateşli kişi klasik ve sıradan kıyafetlerin altında gizleniyor olabilir.

TERAZİ: Terazi sizden önce sanata aşıktır. Eğer sinemada ödüllü bir filmi izlerken uyuyup kalıyorsanız ve fakat bir derbiye koşarak gidiyorsanız, resim sergilerinde resimlere değilde güzel kadınlara bakmayı tercih ediyorsanız, çayda çıra kuğu gölünden daha anlamlı geliyorsa…İkileyin…Teraziyi ateşleyecek potansiyele ulaşmak çok da kolay değil. Sadece sanat sevmek değil zeki ve entelektüel olmak aynı zamanda onun savunma evrelerine yardımcı olacak hukuk bilgisine sahip olmak zorundasınız. Herşey bir yana annesi hakkında konuşmayın ve asla kabalaşmayın.

Ne dersiniz o potansiyel var mı sizde?

AKREP: Akrep ketumdur tamda söylendiği gibi. Çok konuşsa bile kendisi hakkında bilgi vermez. Herşeyi denemek, bilmek, en derine inmek ister. Şehir efsanesi onun cinsellliğinin güçlü olduğudur, gerçek şu ki sizi büyüleme gücü vardır. Ona ne yapacağını söyleyerek, etkilemeye veya kontrol etmeye çalışarak ateşleyemezsiniz. Onun kontrolüne girdiğinizi, tüm sadist isteklerinize boyun eğdiğinizi ve bunu içtenlikle yapacağınızı bilmelidir. Ne dersiniz? Yeterince derin ve onun ilgisini çekecek kadar gizemli misiniz?

YAY: Eğer avcıysanız ve bir yengeç gibi dip dibe, iç içe, yan yana yaşamaktan hoşlanıyorsanız yay belkide size göre değildir. Uzun vadeli bağlılıklara söz verse bile sözünde duramayabilir. Karşı cinsten bir çok arkadaşı vardır ve onlara sizden daha fazla zaman ayırabilir. Laf aramızda onlardan biriyle yakıştırılmaktan, kıskanılmaktan hiç hoşlanmaz. Dakik olmasını ve en romantik programınıza zamanında gelmesini beklememelisiniz, mutlaka gecikir ve her zaman geçerli bir nedeni vardır. İşin iyi yanı şu: Yay aile bağlarından hoşlanır ve ileri yaşlarda annenize bakmayı üstlenir.

OĞLAK: Temelde tutucu ama asla acele etmeyen ve kolay güvenmeyen Oğlak burcunu elde etmek kolay görünse de aşkınıza inandırmak zordur. Birkaç üst düzey bağlantınızın olması, gelecek vaad eden bir işinizin olması, zeki ve çalışkan olmanız, gelenekleri ciddiye almanız çok hoşuna gidecektir. Fantazisini kurduğu cinsel yaşam tutkulu ve ilkeldir. Bu nedenle çekicidir ama ömrünüzün sonuna dek süreceğini sanmayın. Balayınızdan sonra cinsellik ikinci planda kalacaktır.

KOVA:O ilerici biridir ve tek bir derbeyle dünyayı değiştiren Uranüs, Onu ‘öngörülemez’ kılar. Eğer şimdiye dek bir cinsel birliktelikte hem kafanızın hem bedeninizin tükenişini yaşamadıysanız Kova maceranız size yeni bir dünyanın kapılarını açacaktır. Evliliğe eli ayağı buz kesmeden giremeyecek biri karşınızda. O bir asidir. Onunla birlikte kurallara karşı çıkmaya hazırsanız size uzun vadede ilgi duyabilir ama samimi olmayanı hemen sezen bir görü yeteneği vardır. Bilinmeyene ve gizeme meraklıdır. Sizde de ondaki sınırsız merak ve samimi bir hayat amacı var mı?

BALIK:O tam bir Neptünyendir yani hayal perest, duygusal, duyarlı, düş dünyasında yaşayan. Her ikiniz içinde gerçekçi olabilecek yetenekte misiniz? Hassas ve düş gücü yüksek Balık kısa sürede pireyi deve yapabilir. Duygularını abartabilir. Onunla duygu selinde boğulmamayı ancak dengeli ve sağlam biri başarabilir. Ayrıca Balıklar zaman zaman enerji toplamak için yalnız kalmalıdırlar. Siz elele tutuşarak yaşamak isteyenlerdenseniz onunla depresyona girebilirsiniz. Arada bir yalnız kalmak istiyor diye kalbini başkasına kaptırdığını da sanmayın. Düşünmeden konuşanlar onu içten içe yaralar. İçine çekilip yarasını yalnız başına sarar. Peki siz ne kadar inceliklisiniz?

HER HAKKI SAKLIDIR. İZİNSİZ ALINTI YAPILAMAZ, BAŞKA YERDE BAŞKA İSİMLE YAYINLANAMAZ.

Su Karakuş
Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI