Ana SayfaYazarlarSatürn Akrep de. Nasıl Yararlanırsınız?

Satürn Akrep de. Nasıl Yararlanırsınız?

 Satürn Akrep de..

Satürn hangi burca konuk olursa olsun aynıdır etkisi: keşke şu gezegen yok olsa denir!

Savaş olmasa iyi tabii ama asker olmasa, subay olmasa, komutan olmasa savaşta yeniliriz, her şeyi kaybederiz hayatımızı bile!.

Eğitim olmasa iyi ama öğretmen olmasa, okul olmasa, ders olmasa, sınav olmasa ilkel insan olarak yaşar ve ölürüz.

Hastalık olmasa iyi ama bir ömür boyunca muhtemeldir ki çok sıkılırız ve sağlıklı yaşamın kıymetini bilemeyiz.

Ölüm olmasa iyi ama hiç düşündünüz mü? Ya sonsuza dek yaşıyor olsaydınız. Aynı hayatı ve ölmek isteyip ölemediğiniz bir hayatı. Bir çeşit bitmeyen hapislik gibi gelmez miydi?

Satürn olmasaydı hayata tutunma ve hayatta kalma gücümüzde olmazdı. Başarılarımız, sınavları geçebilme gururumuz, hastalıkla baş etme direncimiz, elleri ve kolları olmadığı halde yüzebilme yeteneğimiz de olmazdı.

Reşit olma yaşı birçok ülkede 18 olduğu halde olgunluğa 30 unda adım attığımızı hepimiz biliriz. Ve 30’lu yaşlarına gelmiş hemen herkes aslında “hayata gözlerimi 30’umda açtım der. Satürn 28-30 yaş aralığında doğduğumuz andaki konumuna döner ve benzeri bir travma yaratarak bizi bir kez daha güçlendirir. Çok istediğimiz şeylerle sınar. “Hala istiyorsan dayanmayı, direnmeyi, sabretmeyi, katlanmayı ve yokluğuna rağmen istemeyi öğreneceksin” der. İşte bu nedenlerle hayatı öğretendir, yönetendir. O destek vermediğinde veya dersi almak istemediğimizde ölüm gerçeği karşımıza çıkar. Bu bir hayatın bitişi değildir çoklukla. Bir ilişkinin, bir projenin, bir arzunun da bitişi olabilir. Umarım bu girişten sonra Satürn’e bakışınız değişir.

Satürn Akrep burcuna geri döndü. Akrep ölümün, ölüm ötesinin, gizemlerin, ameliyatların, kredi, nafaka, miras gibi başkalarının kaynaklarının alanı. Tüm bunlar tekrar sınav alanlarımız yani.

Daha önce deneyimlemiştik bu konumu. Akrep burcunda 2 yılı aşkın kaldı. 23 Aralık’da Satürn Yay burcuna geçmişti. Maden kazaları, toplu ölümler ve bireysel anlamda öbür dünyayı anlamaya başlamak Akrep burcundaki Satürn’ün katkısıyla olmuştu. Yeniden aynı duruma eski defterleri kapatmaya döneceğiz. 18 Eylül’e kadar Satürn sıkıntılı bir sürece neden olacak. Bu Sıkıntılar bizi güçlendirecek, hayatta kalmayı öğreneceğiz. Muhtemeldir yeni ve acı veren kayıplarda yaşayacağız. Kayıp olasılıklarından daha çok derslere ve sonucundaki ödüle odaklanmak akıllıca olur.

Örneğin Satürn Akrep burcundayken parayla ilişkimizi değiştirebiliriz. Yer altı kaynaklarının, yer altında çalışanların ve karanlık yaşamların hakkında yeni bilgilere ulaşabiliriz. Sır tutmayı öğrenebiliriz. Başkalarını nasıl etkileyeceğimizi de!

Hipnoz ve gizem hakkında daha derin bilgilere sahip olabiliriz. Hatta “derinlik” kavramımız tamamen değişebilir. Yaşadığımız hayatın yüzeyselliklerinden hiç olmadığımız kadar sıkılabilir ve tutkuyu aramaya başlayabiliriz. Başkalarının mali kaynaklarını haksızlık olarak görmek yerine hak edilmiş değerler olarak algılamaya başlayabiliriz. Başkalarından bir şey isteme konusundaki çekingenliği aşıp, isteme yöntemleri geliştirebiliriz. Sezgilerimizle bağ kurabilir, düşünce gücümüzle dağları devireceğimizin farkına varabiliriz. İnsan üstü bir dayanma gücü ve kendi küllerimizden yeniden doğma dürtüsü geliştirebiliriz.

Bütün bunlardan daha fazlasını da elde edebiliriz. Fakat hepsi için bir miktar derse, öğrenmeye ihtiyacımız var. Küçük hatalar büyük bedeller de ödetebilir elbette. Tekrarlayan hataların sonuçlarıyla yüzleşip durmaktansa bir kez yıkılmayı yeğleriz.

Şimdi dönüşüm ve kendimizi yeniden yaratma zamanı. Satürn’ün Akrep burcundaki katkılarınız 15 Haziran da yazmıştım. Bu özeti yeniden incelemenizde yarar var.

SATÜRN AKREP BURCUNDA.. HANGİ BURÇ NASIL YARARLANIR..

KOÇ: Kredi, vergi, ceza, alacak-verecek borçlarınızla ilişkili tüm sorunlar yeniden karşınıza çıkıyor. Hazırlıklı olun. Manevi gücünüzü koruyun ve ödeme planınızı kendinize uygun şekilde hazırlayın. Bu sırada alacaklarınızı elde edebilir, düşündüren ödemeleri tamamlayıp rahatlayabilirsiniz.

BOĞA: Evlilik ve ortaklık konusunda kararsızlık yaşıyorsanız Satürn son kararınızı vermeniz için zorlayacak. Ya ayrılık ya ayrılmamak için direnç! İkisi de zorlu ama yolun sonu ışıklı. Bugüne dek sabrınız hangi doğrultuda olduysa o konuda ödüllendirilebilirsiniz. Yakınlarla ilişkiler dönüşüm geçirecek.

İKİZLER: İş yaşamınızla ilgili sorunlar yeniden gündemde. İşsizlik, müşterisizlik veya ağır iş yükü altında elemansızlık birbirinden zor seçenekler. Sağlık sorunlarınızda artabilir. Bir daha işsizlik yaşamayacak biçimde işinize dört elle sarılmayı, her türlü koşulla baş etmeyi öğreneceksiniz.

YENGEÇ: Aşk yaşamınızda yalnızlık, ayrılık veya sevgisizlik hissettiğiniz günlere yeniden dönüyorsunuz. Ancak bu kez biraz daha iyi durumdasınız. Depresyonun yanından bile geçmemelisiniz. Seçici olmayı, ilişkide mesafeleri ve saygı sınırını iyi ayarlamayı düstur edineceksiniz.

ASLAN: Aile ve evinizde sağlık sorunları, maddi problemler ve ayrılıklar söz konusu olabilir. Hepsiyle birden baş etmek de zor görünebilir. Bu kez zoru başaracaksınız. Eskiden olduğu kadar ani tepkiler vermemeyi, aile birliğinizin sürmesini sağlayacak dersi öğrenmelisiniz.

BAŞAK: Yakın çevrenizde bitti sandığınız baskı yeniden başlıyor. Bu durumu yalnız değil gerçek ve sağlam dostlarla birlikte atlatacaksınız. Geçtiğimiz dönemde yalnız başınıza yeterince mücadele vermiştiniz. Öğrendiklerinizi uygulamaya geçirin. Eksikleri tamamlayın.

TERAZİ: Finansal güçlükler yeniden başlıyor. Yeni bir işsizlik dönemi gelebilir. Ya da paranızı kaybedebilirsiniz, hatta gelirleriniz azalabilir. Bu kez daha dayanıklı ve hazırlıklısınız. Birikim yapmayı öğrendiyseniz sorun yok. Hala öğrenmeniz gerekenler olduğunu düşünüyorsunuz işte fırsat!

AKREP: Burcun son derecelerinde doğduysanız henüz evlilik ve görünüşünüzle ilişkili sınavınız bitmedi. Son rövanşı yapacaksınız. Bu kez sırat köprüsünden geçişiniz daha kolay olacak. Uzun soluklu ilişkileri sürdürmeyi, vazgeçmemeyi deneyin. Sonuçta yeni bilgiler edinecek, yeniden doğacaksınız.

YAY: Karamsarlık, kalp daralması, yaşanılan her şey bir travmanın sonuçları. Ya ruhsal rahatlama tekniklerini disiplinle sürdürür ya da depresyonla yaşamayı öğrenirsiniz. Biraz çaba kurtuluşunuz olacak. Öğreneceklerinizi sevecek ve yaşamınız boyunca koruyup yaygınlaştıracaksınız.

OĞLAK: Dostlarınızla aranızdaki bağ kopuyor veya mesafeler, engeller uzaklaşmanıza sebep oluyor. Zor gün arkadaşı olduğunuzu kanıtlayacaksınız. Dostluğu değerini öğrenme vaktidir bu. Yalnız kalmakla başkalarını anlamak arasındaki ince çizgide anlaşılmazım dansı değil!

KOVA: Yöneticileriniz baş edemeyeceğiniz kadar sert ve uzak görünebilirler. Belki de sizin bir miktar disipline ihtiyacınız var. Dünya özgürlükler alanı ancak sınırlarını kendisi çizene. Ve o sınırlar içinde sorumluluklarınız artacak. Kendi kendinizi hapsetmediğinize emin olarak yaşamalısınız.

BALIK: Seyahatler, uzak bir yere taşınmak veya yeni bir eğitim programını yüklenerek kendinizi zorlamak bu dönemin sıkıntıları. Başarmak için ihtiyacınız olan güç içinizde. O gücü keşfetmek için biraz ders çalışmanız gerekiyor. Beden ve ruh dilinizi çözmeniz. Zaman kısa. Birkaç ay içinde uzun bir yolu kat edebilirsiniz.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

Her hakkı saklı.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI