Ana SayfaYazarlarSeverek Yapılacak Yeniliklerin Zamanı ( 6-12 Haziran Haftası astrolojisi)

Severek Yapılacak Yeniliklerin Zamanı ( 6-12 Haziran Haftası astrolojisi)

 6-12 Haziran Haftası Burç Yorumları

Değişken burçlarda yenilik zamanı!

Belki de ilk kez öğreneceğiniz bir bilgiyle başlamak istiyorum bu hafta. Öyleyse size bir bilgi: Türkiye’de ve Dünyada kullanılan birkaç çeşit astroloji var;

– Modern Astroloji ( benim kullandığım, Avrupa ve ABD nin çoğunluğunun kullandığı, bu türde astroloji öneriler ve olasılıklar sunar)

-Klasik astroloji ( Türkiye’de çoğu astrologun kullandığı, daha ziyade kehanet şeklinde yorumlar sunar. Olasılıktan ziyade kesinlikten bahseder. Öneri yoktur başa gelen çekilir der kısaca)

-Hint astrolojisi ( Modern astrolojinin tam zıttı sayılabilecek bilgiler kullanır, Satürn ötesi gezegenleri yok sayar ve kehanete dönük genellikle olumsuz yorumlardan ve uyarılardan ibarettir.)

Bu nedenlerle birbiriyle kıyasladığınız astrologların hangi astrolojiyle çalıştığını öğrenmenizde yarar var.

Değişmeyen tek şey değişimdir evet! Yeniay zamanları özellikle değişimi, yeniliği vurgular. 5 Haziran sabahı doğan yeniay, bir şey öğretme çabasında! Yeniay hafta sonuna kadar etkili.

 Diyor ki: şans seninle olmayabilir, aşılamaz görünen engeller önünde dağ gibi durabilir, hayalini kurduğun şey tam bir düş kırıklığına dönüşebilir, tek çıkar yol yenilenmek. Yeni bir iletişim aracı alabilirsin, yeni bir bilgi tüm düğümleri çözebilir, duyduğun değil araştırıp bulduğundur gereksinimin olan. İncele henüz zamanın var gelecek 5 gün boyunca yenilik yapmalısın.

Neptün-Satürn-Jüpiter arasındaki olumsuz açı yeniayın zorlukları. Buna rağmen başarı için yeniay yanına aldığı Venüs’le güçleniyor. Sevgiyle,aşkla yapılacak her şeyin bir ödülü olacak. Bu ödül öğreneceğiniz bir bilginin hayatınızı kurtarması, bugünlerdeki sorunlardan sizi kurtarması ve konfora ulaşmak gibi bir dizi olasılığı içeriyor.

Pazartesi-Salı kısmen kritik ve korkak günler. Ay’ın dokunsanız yanacak gibi görünen Yengeç burcundan geçişi sırasında Uranüs ve Plüton olumsuz birer tetikleyici görünümünde. Yani korktuğunuz başınıza gelebilir. Dış etkenler duygu dünyanızı zayıf düşürebilir. Yeniden güç kazanmak ve koşulları değiştirmek Çarşamba öğleden sonra, Perşembe ve Cuma günleri mümkün. Uranüs ani fikirleri ve olasılıkları çözüm olarak getirecek. Hafta  sonu endişeler nedeniyle garantici bir tutum ağır basarken, düşünceler varlıklara, paraya, benimsediğimiz kişilere doğru yönelecek.

12 Haziran da Merkür hızlı düşünebildiğini ve yeterince zeki olduğunu göstermek üzere İkizler burcuna geçiyor. Bilgi, merak ve araştırma yeteneğinizde gözle görülür bir artış olabilir. Eğer okumak, öğrenmek ve teknolojik eşyalarla tanışmak istemezseniz bu yönde ilginiz yoksa, dedikoduyla beyninizi 3 hafta boyunca yoracağınızı, zaman zaman yalan söylemek zorunda kalacağınızı bilmelisiniz. Beyninize ne verirseniz onu öğütecek. Boş bilgi veya araştırılıp öğrenilmiş yeni bir bilgi. Tercih sizin!

13 Haziran da Neptün geri gitmeye başlıyor. Bu değişken burçlar açısından olumsuz bir haber. Balık, Başak, İkizler ve Yaylar ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar için pek sevimsiz bir durum zira ilham perisinin ortalıktan kaybolması, yaratıcılığın körelmesi, uyuşma ve uyuma eğiliminin artması gibi gölge etkiler Neptün’ün zararları. Öte yandan 13.derecede gerileyeceği için kısmen de olsa, Jüpiter ve Satürn üzerindeki baskısını kaldırmış olacak. Hayal kırıklıklarını umursamamayı öğrenmek ve gerçekleri yeniden hatırlamak için iyi bir dönem de olabilir. Gelecek haftanın konusunu bu hafta niye yazdım derseniz “bir gezegen gerilemeden 15 gün önce etkisini hissettirmeye başlar”. Bilesiniz.

Mutlu bir hafta dilerim değerlendirebilenler için.

KOÇ: Yeniay sizi bir cep telefonu, yeni bir bilgisayar almaya zorlayabilir. Yeni bir iletişim aracı işinizi kolaylaştıracak ama gerek yok diyorsanız komşularınıza bir yenisi eklenebilir ve çevreniz genişleyebilir. Bir kitap yazıp hemen tanıtımına başlayabilirsiniz. Bu hafta işiniz ve öğrenecekleriniz çok. Hafta biterken okumaya, öğrenmeye doyamayacaksınız ve sezgilerinize güvenmeyi bırakıp akılcı bir tutumu benimseyeceksiniz.

BOĞA: Mali alanda yeni gelirlere ihtiyacınız var. Ek bir kazanım size büyük avantaj sağlayabilir ancak bunun için öncelikle teknolojiyi izlemenizde yarar var. İlk bulduğunuz işe sarılmak yerine iyice araştırmak daha verimli sonuçlara taşır. Hafta sonuna kadar zamanınız var. Hafta sonundan itibaren para kazanmak için bir çok ekstra yöntemi biliyor olacaksınız. Ve arkadaşlıklar, dostluklar, idealler hakkında artık düşünmeye başlayacaksınız. Belki de hayal kırıklıklarına kendinizi fazla alıştırdınız. Ne dersiniz? Tutumunuzu değiştirmek yararlı olabilir.

İKİZLER: Yeniay görünüşünüzde bir yenilik yapmanızı istiyor. Artık o eleştiriler ve baskılar ortadan kalkmalı. Saç renginiz, yüz ifadeniz, gardrobunuz yenilenmeli. Hepsinden önemlisi daha fazla okumalı, daha çok zamanı araştırmaya ayırmalısınız. İletişim diliniz değişmeli. Hafta sonunda yöneticiniz Merkür burcunuza yerleştiğinde bütün bunları daha hızlı yapabileceksiniz. Gartan daha önemlisinin kitaplık odluğunu fark edeceksiniz. Kariyeriniz ve yöneticilerinizle ilgili düş kırıklıklarına hazır olun. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz ve verilen sözler tutulmayabilir.

YENGEÇ: Geçmişiniz, ruhsal yapınız, kişisel gelişiminiz hafta boyunca önem kazanıyor. Yeni bilgilere ulaşacaksınız ve gelişeceksiniz. Terapi, meditasyon gibi alanlara ilginiz artacak ve sorunlar yumağını çözmeyi başaracaksınız. Hafta sonundan itibaren hızlı düşünmek ve belkide bir terapi çeşidini öğrenmek sizi daha çok geliştirecek. Ancak Neptün gerilemesi hayallerinizdeki kente veya ülkeye seyahat etmeyi sağlarken, eskide kalan hiçbir şeyi yerinde bulamamak farklı bir hüzün yaratacak.

ASLAN: Yeni arkadaşlar yaşamınıza katılıyor. Bilge ve iletişim, medya alanında çalışan kişiler. Onlarla ortak bir çalışma içine girmeniz gerekebilir. Dış baskılar bunu gerektirecek. Hafta sonundan itibaren dostlarınızla iletişim trafiğiniz artıyor. Daha sık buluşacak bilgi paylaşacaksınız. Öte yandan piyango veya sponsorlarla ek gelir kazanma hayaliniz şimdilik suya düşebilir. Telif, ikramiye ya da nafaka talepleriniz varsa bir süre daha beklemeniz gerekecek. Eski borçların yeniden ortaya çıkması ihtimaline karşı hazırlıklı olun.

BAŞAK: Kariyeriniz adına bir dönüm noktasındasınız. Radyo, kitap, tv gibi bir sektörde çalışmaya başlayabilir, teklif alabilirsiniz. Veya bu mecralarda olmaya zorunlu da kalabilirsiniz. Üstünüzdeki baskıyı bir şekilde kitlelere duyurmanız gerekebilir. Hafta sonundan itibaren bu alanda düşünceleriniz ve bilginiz artıyor olacak. Daha hızlı hareket edebileceksiniz. Evliyseniz ya da bir iş ortağınız varsa, danışmanlarla çalışıyorsanız düş kırıklıkları aranızdaki ilişkiyi zedeleyebilir. Şimdiye dek fark etmediğiniz bazı gerçeklerin farkına varmanın zamanı gelmişte olabilir.

TERAZİ: Uzun bir yolculuk sizi bekliyor. Bu gerçek bir tatil de olabilir, içinize yapacağınız bir seyahat de olabilir. Her halikarda yeni şeyler keşfedecek, bilmediklerinizi öğrenecek ve öğrendiklerinizi seveceksiniz. Hafta sonundan itibaren yolculuklarda daha hızlı ve daha çok yer dolaşmak hedefinde olacaksınız. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerin gerçek anlamda sorun değil ama düş kırıklığı yaratacağı bir dönemdesiniz ve işle ilgili hayallerinizi bir süre ötelemelisiniz. Şimdi araştırma zamanı.

AKREP: Yeni ve ek gelirler kazanabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Başkalarının referansları ve parası sizin yeni kaynaklarınız olabilir. Miras veya nafaka, hatta piyango kazanma şansınız var. Tabii üstünde çalıştıysanız. Hiçbir şeyin havadan gelmesi mümkün görünmüyor. Ve hafta sonundan itibaren aklınızı ve düşünce odağınızı tamamen bu alana yönlendireceksiniz. Ancak aşk alanında işler pek yolunda gitmeyebilir. Tanışıyor olduğunuzu varsayın çünkü partnerinizin ve çocuklarınızın tepkileri bu haftadan itibaren hiç de beklemediğiniz gibi olacak.

YAY: Evlenmek veya iş ortaklığı kurmak gelecekteki birçok sorunu çözebilir. En azından bu hafta sonuna dek bakış açınız budur. Kendinizi tam anlamıyla bir ortakla rahat hissedecek hatta çok sevdiğiniz birini seçeceksiniz. Hafta sonundan itibaren onunla ilişkinizi geliştirecek, eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Evinizde yenilik, dekorasyon gibi düşünceleriniz varsa şimdilik erteleyin. Araştırmakla ev iyiyi bulacağınıza kuşkunuz olmasın. Yazı yaratıcılıktan uzak işlerle geçirin.

OĞLAK: Yeni bir iş teklifine sıcak bakmalısınız. Yeniay sizi seveceğiniz bir alanda çalışmaya davet edecek. Hatta yalnız çalışmaktan yorgunsanız size uygun bir iş arkadaşınıza karşınıza çıkaracak. Güven duymanız zor olsa da koşullar sizi buna zorlayacak ve güveniniz zedelenmeyecek. Hafta sonundan itibaren birlikte daha hızlı çalışacak ve az zamanda çok iş başaracaksınız. Öte yandan yakın çevrenizle ilgili farkında olmadığınız gerçekleri fark edecek ve hayallerinizi erteleyeceksiniz. Sunum yapmak ya da kitap yazmak istiyorsanız neye ihtiyaç duyulduğunu araştırmalısınız.

KOVA: Yeni bir aşk karşınıza çıkmak üzere. Onu görür görmez tanıyacaksınız ve aranızdaki çekime her ikinizde karşı koyamayacaksınız. Süregelen bir ilişkiniz varsa daha fazla romantik olmaya, daha çok bilgi paylaşmaya önem verebilirsiniz. Bir bebek sahibi de olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın zirve yaptığı bir dönemdesiniz ve bu dönem hafta sonundan itibaren hızla yeni fikirler kazandıracak. Mali alanda hiçbir şey hayal ettiğiniz gibi gelişmeyebilir. O nedenle dikkatli harcayın ve geliriniz aniden kesintiye uğrarsa şaşırmayın. Her şeye hazırlıklı olmalısınız.

BALIK: Evinizle ilgili yenilikler yaşadığınız mekanı daha çok sevmenizi sağlayacak. Seveceğiniz bir semte taşınmak, sevdiğiniz birkaç eşya satın almak ruhunuzu açacak. Aslında bir anlamda mecbursunuzda. Dış koşullar daha iyi yaşamaya zorlayıcı. Hafta sonundan itibaren mülk almak veya imza atarak bir eşya sahibi olmak da mümkün. Düşünceler sizi harika bir fikre götürecek hemen uygulamaya koyulacaksınız. Gelecek hafta burcunuzda gerileyecek Neptün’ün etkisini bu haftadan itibaren hissedeceksiniz. Daha çok uyumak, daha çok dalıp gitmek, unutkanlıklar ve uyuşma eğilimi bünyenizi yorabilir. Yaratıcı işlere yönelmelisiniz.

SU KARAKUŞ

HER HAKKI SAKLIDIR.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI