Ana SayfaYazarlarÜniversite Sınavına Dolunay Etkisi

Üniversite Sınavına Dolunay Etkisi

 SU GRUBU BURÇLARDA 2 GEZEGEN GERİLİYOR

İçinin sıkılması, mutsuzluğun, hayattan keyif almıyor gibi oluşun, korkuların, kararsızlıkların ve son günlerde yaşadığın isteksizliğin hepsinin nedeni Mars gerilemesi. 29 Haziranda sona erecek ancak 15 Hazirandan itibaren kendini daha kararlı, istekli ve korkusuz hissetmeye başlayacaksın. Ve gerilerken başlayan sorunlar 13 Temmuza dek bir biçimde çözüme ulaşacak. Bu haftalarda genel şikayet, yorgunluk, mutsuzluk, keyif almama hali. O nedenle bu önemli bilgiyi vererek başlamak istedim.

13 Haziran Pazartesi Neptün Balık burcunda gerilemeye başlıyor. Hayallerimize, iyilik yapma duygumuza, merhamet ve ilham veren sanatsal aktivitelere biraz mola! Bu zorunlu bir mola sanki yaratıcılığımız bizi terk etmiş gibi hissedeceğiz Kasım ortasına kadar. Uyuşma ve uyku eğiliminin artacağı bu dönem öncelikle sanat yapanlar, sanatçılar ve sonra bağımlılığı olanlar açısından zor bir dönem. Balıklar, Başaklar, Yaylar ve İkizler açısından zorluk katlanarak artsa da, bu dönemin yaratacağı derin duygulanımların kazandıracağı çok şey var.

Neptün Balık burcunda, Mars Akrep burcunda yani su gruplarında geri giderken duyguların en derinlerinde uzun uzun zaman geçirme fırsatı verir. Bu bir açıdan uzun süre deniz altında kalıp üşümek, yorulmak, nefessiz kalmaktan korkmak gibidir. Diğer açıdan hiç görmediğiniz bir manzaranın, sakin ve derin duyguların keyfini sürmek ayrıcalığını yaşarsınız.

ÜNİVERSİTE SINAVLARINA NEPTÜN-SATÜRN KARESİ DAMGASINI VURACAK

Haftanın en zor günü 18 Haziran: Neptün ve Satürn yani hayaller ve gerçekler birbirine sert açıyla( kare) bağlanacak. Ya gerçeklik algınızda bir kırılma olacaktır ya da hayallerinizde. İçsel inançlar, dini ve siyasi inançlar arasındaki çatışmayı tamda bu dönemde beklemeliyiz. Bu negatif açı tüm haftayı etkileyecek ve yeni bir inanç saldırısını ya da inançlarınızı değiştirecek açıklamaları tetikleyecek. Her iki gezegende geri gittiği için saldırı şimdiye dek görülenlerin en büyüğü, en çok ölü sayısı olanı veya en gizli şekilde planlanan bir niteliktedir. Kişisel inançlarınızın bu dönemde çevrenizle hiç bağdaşmadığını fark etmeniz kaçınılmaz olacaktır. Belki de yeni bir ayar gerekecektir. 

DOLUNAY ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNİ SİMGELEYEN YAY BURCUNDA

20 Haziran Pazartesi Yay burcunun 29.derecesinde bir dolunay meydana geliyor. Bunu şimdiden yazıyorum çünkü etkisini 15 Haziran’dan itibaren hissetmeye başlayacağız. Hatırlatayım 22 Mayıs’da Yay burcunun 0.derecesinde yine bir dolunay meydana gelmişti. Ve yine Venüs’ü karşısına alan bir dolunaydı. O zaman Venüs Boğa burcunda ve güçlüydü ve bu evrede Yengeç burcunda görünecek. 29.derece her zaman (bir sonraki burcun özelliklerinide taşıdığından) tehditkardır. İnançlar, yaşam felsefesi, eğitimler ve dinle olan bağımız dolunayda bir çok değerin veya değerli kişinin sonunu anlatıyor. Yine aynı hafta üniversite sınavlarının yapılacak olması dikkat çekici. Birçokları için bu istediğini değil istemediğini kazanmak anlamına gelecektir. Birçokları açısından Venüs karşıtlığı aile bağlarından kopup uzaklara yönelmeyi, bunun yaratacağı duygusallığı, hüzünü vurgulayacaktır. Her halikarda kazananın çok olduğu başarılı bir hafta dilerim.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÖZEL % 50 İNDİRİM:

SHAMBALLA İLE SINAV BAŞARINIZI ARTTIRMAK

Haftanın % 50 indirimi Üniversite sınavında heyecandan, korku ve endişeden korunmanızı, başarı oranınızı arttırmanızı, dikkat eksikliğine yenilmemenizi sağlayan SHAMBALLA ..

Shamballa bir çeşit şifa sanatı ve sınav başarısı dışında hayatın her alanında başarılı olmanızı, mali durumunuzu ve ilişkilerinizi iyileştirmenizi, korunmanızı sağlar.

Shamballa UYUMLAMA ile kendi başınıza enerjiyi kullanabilirsiniz. 300 TL YERİNE 150 TL.

Shamballa ÖZEL SEANS ( 2 hafta boyunca çocuğunuz ya da sizin için şifa gönderimi, başarınızı arttırmanız ve odaklanmanızı sağlamak üzere size özel çalışma ) 300 TL YERİNE 150 TL.

Bütün çalışmalar UZAKTAN ALINABİLİR.

 

 BİLGİ VE İLETİŞİM: astroakademi.com@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI