Ana SayfaYazarlarZor Hafta (30.07-5.08) Uranüs-Mars Karesi üzebilir.

Zor Hafta (30.07-5.08) Uranüs-Mars Karesi üzebilir.

Oldukça zor bir haftaya başlıyoruz. Geçtiğimiz hafta Uranüs-Mars sert açısı yangınlara ve felaketlere yol açmıştı bu haftada etkisi artarak devam edecek. Mali kaygıların artışına neden olacak ekonomik olaylarda bu tabloya eklenecek. Ay Tutulmasının sert etkisi sürerken, Güneş tutulmasının yeniliğe davet eden etkisi de başladı. Merkür ve Mars retrosu aksiliklere ve kontrolsüz öfkeye neden olmaya devam ediyor. Hafta sonuna kadar hayatı minimize etmekte fayda var.

30 Temmuz: Mars-Uranüs sert açısı hız kesmiyor tam tersine gitgide orba içine girerek güç kazanıyor. Terörist saldırıları, yangınları, kontrolsüz öfkeyi ve her türlü savaşı, kavgayı simgeleyen bu sert açı Mars geri gittiği için sonuçlarını sinsice ortaya çıkarabilir. Sakin kalmanın ekstra önemli olduğu bir gün.

31 Temmuz: Uranüs’ün ve Mars’ın B.M’le ( Ay’ın karanlık yüzü) bir derdi var. Bu dert gizli olanın ortaya çıktığı an günyüzüne çıkacak. Muhtemeldir ki sırların ortaya saçılacağı bir gün yaşanacak. Güzel olan Ay-Pluton bağlantısı. Haklı olan güçlü kişilerden destek bulabilir.

1 Ağustos: Ay için oldukça hareketli bir gün. Satürn’e kafa tutarken duyguların, kurallara karşı çıkışını ve duygusal tepkilerin de kazanacağını gösterecek. Jüpiter-Neptün uyumu duygusal tepkilerin kazandıracağını vurgulayan diğer açı. Bugün mantığı değil kalbin sesini tercih etmek doğru olacak. Keyifli ve neşeli bir gün.

2 Ağustos: Mars-Uranüs kare açısının zirve yapması yeni üzücü ve ortamı gerginleştiren olanları davet ediyor. Zor bir gün. Ve tek çözümü sağduyu sağlayacak.

3 Ağustos: Satürn-Uranüs arasındaki olumlu açı eskileri yenileyerek geri kazanıma olanak tanıyacak fikirleri getirecek. İlişkilerde yenilik yapmak, aşkı tekrar canlandırabilir.

4 Ağustos: Güneş-Jüpiter-Ay arasındaki T Kare egonun ve egosantrik güç odaklarının planlarını eyleme çevireceği bir güne ve büyük olaylara işaret ediyor. Canlılığı yok eden olaylar, mali sorunlar, üzebilir.

5 Ağustos: Ay-Venüs olumlu açısı sevecen, duygu yüklü vce romantik bir güne işaret ediyor. Güvende olduğunu bilmenin rahatlığıyla haftanın kahreden yorgunluğu aşılabilir.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI