Ana SayfaYaşamYazın En Serin Eğlencesi Forum İstanbul’da Bi’Başka

Yazın En Serin Eğlencesi Forum İstanbul’da Bi’Başka

İSTANBUL Bayrampaşa’da yer alan Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul, yazın en sıcak günlerini, son derece renkli bir festival organizasyonuyla kutluyor. Bu kapsamda 21-29 Ağustos tarihi arasında ikinci kez Forum İstanbul’da düzenlenen Ice Cream Fest, dondurma ve gastronomi meraklıları başta olmak üzere 7’den 70’e herkese unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

 

Çocuklar için oyun atölyelerinde eğlenirken, yetişkinler workshop’larda zaman geçiriyor

 

Ünlü dondurma markalarının satışlarını gerçekleştireceği ve her markanın kendi stantlarında workshoplar düzenleyeceği 9 günlük festival boyunca, markalar her gün saat 18.00 ile 19.00 arasında happy hour yapıyor ve katılımcılara özel yüzde 20 indirim uygulanıyor.

 

“Yazın en serin eğlencesi Forum İstanbul’da bi’başka!” konseptli festival boyunca çocuk misafirlere yönelik yaratıcı oyun atölyelerinde, şapka yapımından yüz boyamaya kadar pek çok renkli etkinlik düzenleniyor.

 

Ice Cream Fest’te yetişkinler için de heyecan verici içerikler hazırlandı. Ana sahnede markalar eşliğinde dondurma ve tatlı workshopları yapılırken, deneyseldondurma tadım atölyeleri kapsamında fizyon mutfağı dondurma ile harmanlanıyor. Ayrıca festival boyunca, özel üretilen dev dondurma dekorları ve photoboothlarForum İstanbul’da keyifli interaktif alanlar yaratıyor.

 

Yazın en serin eğlencesinde genç yaşlı herkesin dikkatini çekebilecek onlarca stant yer alıyor. Bunların başında Ejder Nefesi, Deneysel Tatlar ve Cold Stone yer alıyor. Ejder Nefesi standında soğuk atıştırmalıklar -196 derece azotla karıştırılıyor ve ağızdan dumanlar çıkarak tüketiliyor. Aynı zamanda Nitrojen Dondurma ve Tayland Roll de ilgi çekici tatların arasında yer alıyor. Farklı lezzetlerin yanı sıra geleneksel Maraş dondurma çeşitlerinin de yer aldığı festivalde herkesin damak zevkine hitap edebilecek zenginlikte dondurma çeşitleri yer alıyor.

 

Deneysel Tatlar standında ise Tulum peyniri, köz biberi, lavanta, salatalık ve karabiber gibi farklı tatlar ile dondurma deneyimi bambaşka bir düzeye çıkıyor. 

 

 

Festival coşkusu akşam sahneye taşınıyor

 

Festival coşkusu akşam saatlerinde de sevilen sanatçı ve grupların konserleri sürüyor. 

 

 

Katılımcı Dondurma Markaları: 

– Mado 
– Cold Stone 
– Kahve Dünyası 
– Waffle Lab
– Gönül Kahvesi
– Kahve Dünyası
– Ejder Nefesi
– Pandolce
– Kafedo
– Dilek Pastanesi
– CarrefourSA
– Barista Bus

 

 

Konser Programı:

 

21-22-28 Ağustos   Ozan Ünlü

27-29 Ağustos         Bestem Yuvarlak

25 Ağustos              Begüm Obiz

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI