Ana SayfaModaYazın Her Tonu Beymen Club`da

Yazın Her Tonu Beymen Club`da

Beymen Club, yeni sezonu renkli, cool, hareketli ve rahat bir koleksiyonla selamlıyor. Modern, genç ve dinamik kadın ve erkeklerin markası Beymen Club, sezonun trendleriyle yaz aylarını daha çekici kılıyor. Çekimler, koleksiyonun ruhunu yansıtan, rahat, sakin ve bir o kadar da dinamik yapısıyla ilgi çeken Los Angeles’ta yapıldı.
 
Beymen Club kadını
desen, çizgi ve blok renklerin hakimiyetindeki üst giyimi, neon detaylı etek ve pantolonlarla buluşturuyor. Çarpıcı kesim detayları, farklı desenlerin bir arada kullanımı, nakış ve dantelin birlikteliği, Club’ın etkileyici duruşunu zenginleştiriyor.
 
Geniş bir gömlek koleksiyonu sunan Shirt Studio ise bu sezonun öne çıkan kesim ve detaylarını erkek ve kadınları için özel çalışılmış tasarımlarıyla karşılıyor.
 
Rahat olduğu kadar renklerin cazibesiyle bir o kadar da iddialı Beymen Club erkeği, bu yaz dikkat çeken bir tarz yaratıyor. Renkli şortları pastel tonlardaki gömleklerle kombinlerken, basic tonlarda chino pantolonları da ekoseli, yıkamalı gömleklerle giymeyi tercih ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI