Ana SayfaSağlıkYazın Sıcak Havalarda Seks Yapmanın 8 Serin Yolu

Yazın Sıcak Havalarda Seks Yapmanın 8 Serin Yolu

1. Klima etkisi: Elbette ilk önerimiz eğer bir klimaya sahipseniz onu çalıştırmanız yönünde olacak!
 
2. Duşta seks: Seksi banyoya taşımaya ne dersiniz? Soğuk duşun altında temiz ve serin bir şekilde hazzı hissetmeye hazır olun.
 
3. Köpek pozisyonu: Köpek stilinde diğer pozisyonlara oranla daha az ten teması vardır. Bu da yaz aylarında ateş basmadan seksten keyif almanızı sağlar.
 
4. Ayakta seks: Serin bir duvara yaslanın ve kendinizi partnerinizin kollarına bırakın. Bu pozisyon da tıpkı köpek stili gibi daha az vücut teması barındırıyor.
 
5. Buz fantezisi: Partnerinizle birbirinizin vücuduna baştan aşağı öpücükler bırakırken elinizdeki buz küpünü vücudunda gezdirin. Özellikle hassas bölgelere yapılacak soğuk dokunuşlar hem serinlemenizi sağlayacak hem de hazzı güçlendirecek.
 
6. Seks öncesi duş: Ön sevişmeye duşta başlayın. Küveti doldurun ya da duş başlığının altında tüm marifetlerinizi konuşturun. Yatak odasına geçtiğinizde terlerinizin nedeni sıcak hava değil arzularınız olacak.
 
7. Yatak çarşaflarını buzluğa koyun: Kulağa ilginç geliyor değil mi? İnanın denemeye değer. Temiz ve kuru çarşaflarınızı dondurucuya atın, biraz beklettikten sonra yatağınıza yerleştirin.
 
8. Zeminde seks: Yaz sıcağını seks için yatak odasından farklı alanlara yönelmede bir fırsat olarak görün. Mermer mutfak tezgahını ya da soğuk zemini arzunuza alet edin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI