Ana SayfaModaYazın Vazgeçilmezi Çiçek Deseni

Yazın Vazgeçilmezi Çiçek Deseni

İrili ufaklı birbirinden farklı rengarenk çiçek desenleri bu yaz da sokaklarda. Podyumdan gerçek hayata taşınan yazın vazgeçilmez deseni çiçek, bu yaz da adından sıkça söz ettiriyor. Etek, elbise ve bluzlerde sıkça karşımıza çıkan çiçek desenli kıyafetler ile feminen olduğunuz kadar çocuksu havanızı da koruyabiliyorsunuz.

Uçuşan elbiseler yazın geldiğini haber verirken renkli çiçek desenlerinin hakim olduğu elbise ve etekler içinizdeki sıkıntıyı alıp uzaklara götürüyor. Özellikle D&G`nın yaz koleksiyonunda sıkça kullanılan çiçek deseni Erdem, Etro, Jil Sander ve Moschino gibi ünlü tasarımcıların yaz koleksiyonlarında da karşımıza çıkıyor.

Yaz bitmeden herkesin gardrobunun kurtarıcı parçası olacağına inandığımız çiçek desenli elbiseleri sizler için bir araya topladık ve ünlü tasarımcıların koleksiyonları ile birlikte fotogaleri üzerinden beğeninize sunduk. Dolabınızdaki klasik çiçek desenli elbiselerden sıkıldıysanız sezonun çiçek baskılı tulumlarını deneyebileceğiniz gibi çiçek desenli bir şortu düz bir body ile de kombinliyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI