Ana SayfaMagazinYeliz Şar Ece Erken hakkında konuştu

Yeliz Şar Ece Erken hakkında konuştu

Eski sevgilisi Davut Güloğlu ile eski dostu Ece Erken’in birlikteliği yüzünden gündemden düşmeyen Yeliz Şar Ece Erken hakkında konuştu. Mağdur duruma düşecek kadar güçsüz değilim. Kadir Gecesi’nde dua ederken içimden dedim ki, “Hata yaptığım insanlardan özür diliyorum, bana hata yapanları da tamamen affediyorum”… içimde kimseye karşı kin yok. Kimseyle bir sorunum yok. İşimle gücümle, ailemle ilgileniyorum.

– Yorumsuz Ece beni Kadir Gecesi aradı, özür diledi. “Çok aşığım” dedi. Bu durumda ne diyebilirim ki! Artık herkes kendi hayatına bakacak. Benim, arkadaşımın sevgilisiyle bir ilişki yaşamam kesinlikle mümkün değil. Bu konuda hep büyük konuştum. Ama hayatta insanın başına her şey gelebiliyormuş. O yüzden Allah herkesin yolunu açık etsin.

– Hayır öyle bir şey olamaz, ama en azından bir düşmanlık da söz konusu değil. Ece’yle geçmişte kalan bir arkadaşlığımız, kötü günlerde birbirimize destek vermişliğimiz var. Demek ki bu ilişki yaşanacakmış. Bana da başka şey söylemek düşmez. Zaten insanların hayatında bir de önem sıralaması vardır. Ben 20 yaşında bir kez aşık oldum. Sonrasında beni o kadar acıtacak ve travmatik şeyler yaşayacağım bir ilişkim daha olmadı. O yüzden diyorum ya hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil diye… Acı dolu bir hikaye yok ardımda.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI