Ana SayfaModaYeni Sezonda Stilinizi, Doğa Dostu ve Konforlu Bir Koleksiyonla Buluşturun

Yeni Sezonda Stilinizi, Doğa Dostu ve Konforlu Bir Koleksiyonla Buluşturun

Moda dünyasında sorumlu üretim anlayışı ve eko-inovasyonun temsilcilerinden Timberland, şimdiye kadarki en çevre dostu ve en sürdürebilir koleksiyonunu stil ve konforla bir arada sunuyor. Timberland, 2021 İlkbahar ve Yaz sezonunda da ilham almak için doğaya dönerken yenilenebilir ve sorumlu bir şekilde tedarik edilen malzemeler; ayakkabı, giyim ve aksesuar koleksiyonlarında yeni ve yaratıcı teknolojilerle karşımıza çıkıyor. Yeni sezon kadın koleksiyonunda renkli ve inovatif sneakerlar, ikonik tekne ayakakbıları ve geçiş mevsimlerinin kurtarıcısı yağmurluk ve parkalar dikkat çekiyor.

Zamansız bir ikon: Tekne Ayakkabıları  
Timberland, macera arayan nesilleri yıllardır sağlam tabanlı ve el yapımı tekne ayakkabılarıyla buluşturuyor. Sahil kasabalarının rahat yaşam tarzından esinlenen bu zamansız ve ikonik tarz, yumuşak deri, el işçiliği ve esnek taban özellikleriyle günlük yaşamın olduğu gibi hafta sonu stilinin de vazgeçilmezi.

  
 
Yeni renkler ve daha sorumlu üretim anlayışı ile ayrışan bu ikonik ayakkabıları giyenler değişebilse de kalite ve işçilik asla değişmiyor. Yıllardır Timberland’in tekne ayakkabıları koleksiyonu, esnek deri ve birinci sınıf kumaşlardan üretiliyor. Yumuşak deri, el işçiliği, esnek taban özelliklerine sahip kadın tekne ayakkabıları koleksiyonu şık ve rahat bir görünümleri tamamlıyor.

Geçiş mevsimlerinin ve yaz yağmurlarının kurtarıcısı: Timberland trençkotlar ve yağmurluklar
 
Tüm Timberland koleksiyonları gibi işlevselliğinden ödün vermeyen parkalar, trençkotlar ve yağmurluklar da çevre dostu malzemeler kullanılarak tasarlandı. Hafiflik ve kolay taşınabilirlik özellikleriyle ayrışan siyah ve bej renk kapüşonlu yağmurluklar ve parkalar en az %50 geri dönüştürülmüş plastik içeren dayanıklı ReBOTL ™ kumaştan üretildi. Klasik trençkotlara modern bir dokunuş katan modeller ise sizi sabahtan akşama taşıyacak bir stili yansıtıyor.%100 su geçirmez fitilli kumaştan üretilen trençkotlar bej ve siyah renk alternatifine sahip.
 

Sezonun öne çıkan bir diğer modeli ise yeşil renkli kadın yağmurluklar. Hava koşullarına karşı kumaşı nefes alabilir, hafif ve yumuşak tutan çığır açan su geçirmezlik teknolojisi neoVENT-S koruma özelliğine sahip bu model, geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen %100 ReBOTL ™ kumaştan üretildi. Yeşil renkli hafif Timberland yağmurluklar, kolayca taşınabilirliği sayesinde sıcak havalar için de  mükemmel bir seçenek.
 
Doğal Rahatlık: Timberland GreenStride Teknolojisi ile tasarlanan renkli sneakerlar

 

Bu sezonun iddialı inovasyonlarından GreenStride taban teknolojisi, ilhamını doğadan alarak şeker kamışı ve duyarlı doğal kauçuğu bir araya getirdi. Hafiflikten ödün vermeyen konfor ve yastıklama teknolojileriyle ayrışan sezonun “en yenisi” GreenStride teknolojisi kadın koleksiyonlarında karşımıza çıkarak “daha rahat taban teknolojisi” ile “daha esnek adımlar” sağlıyor.

Timberland TrueCloud EK+ koleksiyonu: Doğanın gücü
 
Doğal, hafif ve konforlu bir sneaker koleksiyonu ile sonbaharı karşılayın. Timberland TrueCloud EK+ spor ayakkabılar minimal tasarım, hafiflik ve eko-inovasyon vizyonunu bir arada sunuyor.  Timberland’in yeni koleksiyonunda doğal materyaller kusursuzca bir araya gelerek adımlara stil, hafiflik ve özgürlük ekleniyor.
 

 
Doğal ve sorumlu malzemelerin kusursuz olarak işlenmesi ve dönüştürülmesiyle tasarlanan Timberland TrueCloud EK+  spor ayakkabılar,  şehre dönüş mevsiminde adımları hafifletirken özgürleştiriyor. Timberland’in sorumlu üretim felsefesini yansıtan, doğal malzemeler kullanarak tasarlanan koleksiyon, markanın 2030 yılına kadar Doğa üzerinde net pozitif etki yaratma vizyonunun da somut bir temsilcisi.
 
TrueCloud EK+ spor ayakkabılar doğal yün ve geri dönüştürülmüş pamuk gibi yenilenebilir materyaller kullanılarak tasarlandı. Sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan gelen yenilenebilir bir hammadde olan okaliptüs ağaçlarından elde edilen ahşap ağaç hamuru, fazla pamukların israfını önlemek için liflere dönüştürülerek ayakkabılarda kullanılan Tencel™ x Refibra™ kumaş elde edilidi. 
 
Nefes alabilen  üst kısım, ergonomik kalıp, ultra hafiflik ve minimal tasarım özellikleriyle öne çıkan TrueCloud™ EK+  kadın spor ayakkabılar, siyah ve açık gri olarak (1.299 TL) olarak iki renk alternatifine sahip.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI