Ana SayfaYaşamYeni sezonun iddialı yapımı PAN AM DiziMaxMore`da

Yeni sezonun iddialı yapımı PAN AM DiziMaxMore`da

Mad Men`in başlattığı nostalji furyası PAN AM ile hızla devam ediyor. Amerika`da bu sezon başlayan ve 60`ları anlatan yapım hızla yeni sezonun en iyileri arasındaki yerini aldı.

Bir dönemin efsane havayolu şirketi Pan American World Airways’i konu alan ve nostaljik bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen dizide dönemin yanı sıra hostes ve pilotların yaşamı ve CIA ilişkilerine değiniliyor. Aşk ve ihtirasın da yer aldığı PAN AM`de dönemin atmosferi gerçekçi bir uslüple anlatılırken 60`larda hayran olunan hostes kavramının oluşumu ve CIA`in bu güzel hostesleri ajan olarak kullandığı gözler önüne seriliyor. Romantizm, entrika ve maceranın da eksik olmadığı dizi diğer bir değişle dolu dolu bir seyir keyfi yaşatıyor.

Yeni sezonda Mad Men tutkunlarının da kalbini çalacak olan PAN AM, Amerika`dan sonra Türkiye`de de nostalji tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. İlk bölüm yarın akşam (20 Aralık Salı) saat 21:45`te DiziMaxMore`da. İlk bölümü sakın kaçırmayın, muhtemel 2012 Emmy adayı olacak diziden siz de bizim gibi büyük bir keyif alacaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI