Ana SayfaModaYeni Trend Alarmı: “Pınar Altuğ X Papary” Güneş Gözlükleri

Yeni Trend Alarmı: “Pınar Altuğ X Papary” Güneş Gözlükleri

Modellerinin her biri el işçiliği ile İtalya’da üretilen ve sezon trendlerine yön veren ünlü Türk gözlük markası Papary, Pınar Altuğ Atacan’dan aldığı ilhamla benzersiz bir güneş gözlüğü koleksiyonu yarattı; Pınar Altuğ x Papary
 
Pınar Altuğ Atacan’ın Papary’de en sevdiği model üzerinden İtalya’da özel olarak üretilen Pınar Altuğ x Papary güneş gözlüğü koleksiyonunda, yazın enerjisini resmeden bordo, turuncu, pembe ve mavinin yanı sıra zamansız siyah, kahve, gri olmak üzere toplam 8 farklı renk bulunuyor. Özel anatomik tasarımı ile her yüz yapısına kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Pınar Altuğ x Papary güneş gözlüklerinin bazı modellerinde kendini gösteren leopar desenleri de hayranlık uyandırıyor.

 
Cilt dostu 1. sınıf asetat kullanılarak üretilen, oldukça dayanıklı ve bir o kadar da hafif, kemik çerçeveli Pınar Altuğ x Papary güneş gözlüğü koleksiyonu, göz sağlığını UV100 ve UV400 ışınlarından maksimum koruyan antrefleks camlara sahip. Sınırlı sayıda üretilen limited edition Pınar Altuğ x Papary güneş gözlüğü koleksiyonuna Lazer Optik’in tüm yetkili satış noktalarından ve Mutlu Mikrop mağazasından ulaşabilirsiniz.
 
https://papary.com.tr/
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI