Ana SayfaGüzellikYeni Trend: Eforsuz Makyaj

Yeni Trend: Eforsuz Makyaj

Bella Hadid, Hailey Bieber, Zoë Kravitz ve Rosie Huntington-Whiteley’nin Instagram’larında gezinirken yeni bir görünümü fark etmemek imkansız. Eskinin abartılı görünümü hali hazırda No Make Up Make Up’la geride kalmış olsa da bu yeni görünümde çok daha parlak ve nemli görünen bir cilt karşımıza çıkıyor. Bu görünümün asıl ipucunun sağlıklı ciltten geçtiğini görmek kaçınılmaz. 
 
Mat ciltler, pişirme pudraları geride kaldı, artık herkes parlayan bir cilt istiyor. Bunu sağlamak için de size birkaç ipucumuz var. 
 
İlk önce hazırlık aşamasıyla başlayalım. İkili temizleme tekniğiyle yüzün çok iyi temizlenmesi gerekiyor. Ardından tonik ve nemlendirmeyle bu kısım tamamlanıyor. 
 
Eskisi gibi ağır ve tam kapatıcı fondötenler kullanmak yasak! Renkli nemlendiriciler kullanarak yüzümüzde renk eşitliği ve sağlıklı bir görünüm elde ediyoruz. Daha açık renk bir kapatıcıyla da yüzümüzde vurgulamak istediğimiz kısımlara efekt veriyoruz. 
 
Pudra bronzerlara veda zamanı! Krem allıklar çok daha parlak ve doğal bir görünüm elde etmemizi sağlıyor. Çoğu makyaj profesyoneline göre bu görünümün kilit noktası da kullandığımız allık. Tenimize uygun bir krem allık görünümümüzü çok daha ileriye taşıyabiliyor. 
 
Son olarak da kaşlarımızı tarıyoruz, asla çerçevelemiyoruz ve doğal bir görünüm elde ediyoruz. Bu adımları uyguladığınız takdirde başarısız olmak imkansız!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI