Ana SayfaYaşamYeni Yılda En Özel Hediye Seçenekleri Vakko'da

Yeni Yılda En Özel Hediye Seçenekleri Vakko’da

Rafine Bir Zevkin Yansıması: Vakko Yılbaşı Kofreleri

 

Vakko’dan hediye seçmenin ayrıcalıklı zevkini, yeni yıla girerken sevdiklerine yaşatmak isteyenler için özel olarak düşünülen Vakko imzalı hediye dünyasında zengin içerikli ve kişiselleştirilebilir yılbaşı kofreleri yansıtıyor. Vakko imzasını taşıyan farklı ürün gruplarından seçimleri bir arada sunan özel tasarım kofreler çok özel bir yeni yıl kutlamasının sevincini paylaşıyor. Her kutunun üzerindeki yılbaşı süsleri ise hediye kofrelerini özel kılarak Vakko’nun hediyeye kattığı anlamı ve özeni yansıtıyor. Farklı renk seçeneklerindeki Yılbaşı kofreleri, Vakko Eau de Cologne’dan Vakko maskelere, yılbaşına özel hazırlanan Vakko Christmas Superfine çikolatalardan yılbaşı ruhunu yansıtan Vakko mumlara zengin alternatif seçenekleriyle sunuluyor.

 

Koleksiyon ile Zamanın Ruhu

 

Vakko, kadın ve erkek koleksiyonlarında bulunan sürdürülebilir tasarımlar, zarif ve şık aksesuarlar, moda dünyasının en zengin kişiselleştirilebilir eşarp ve kravat koleksiyonları olan Vakko eşarp ve Vakko kravat, asaletin aksesuara yansıması olan Vakko Monogram çanta ve cüzdanlar her stilin tamamlayıcısı seçenekler arasında bulunuyor.

 

 

Vakko Home ile Yeni Yıl Coşkusu Evde

 

Yeni yılın ışıltısı, tek bir tasarımıyla bile evin tüm ruhunu değiştiren Vakko Home seçkisine yansıyor. Vakko Home, özel tasarım yastıklardan, oda kokusu ve yılbaşına özel mesajlı kar kürelerine ve mug’lara, dekoratif aksesuarlardan sofra takımlarından özel üretim ahşap tavlaya uzanan zengin koleksiyonu ile yeni yılda sevdiklerini ve kendini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

 

Bir Gelenek: Vakko L’Atelier Lezzetleri

 

Vakko şıklığının lezzet ile bir araya geldiği Chocolate, Patisserie, Bistrot, Ice Cream ve Delight tatlarının buluştuğu Vakko L’Atelier tatları da yeni yıl heyecanına anlam katıyor. Fransız pastacılık sanatını Vakko şıklığı ile bir araya getiren Vakko Patisserie’nin, yeni yıla özel sunumları ve eşsiz lezzetleri yeni yıl coşkusunu sofralarınıza taşıyor. Vakko Delight’ın benzersiz çeşitleri hediye setlerinin içerisinde yer aldığı gibi yılbaşına özel kırmızı tasarımlı kutularıyla tek başına bir şölen sunuyor. 30 yılı aşkın bir süredir en özel günlere eşlik eden Vakko Chocolate’ta bir klasik olan tüm tatlarının yanı sıra yılbaşına özel tasarlanan Christmas Superfine Çikolata kutuları ve aralık ayı boyunca her güne ayrı bir Vakko Chocolate deneyimi sunan Vakko Chocolate Calender ile yeni yıl şıklığına katılıyor.

 

Vakko tüm seçenekleri ve unutulmayacak yeni yıl hediyeleriyle kalplerde görkemli bir kutlama yaratıyor.

Vakko’nun benzersiz hediye dünyasını keşfetmek üzere Vakko mağazalarını, shopvakko.com’u ziyaret edebilir ayrıca Vakko Live 7/24 ile sevdiklerinizin hediyelerini özel danışmanlar eşliğinde evinizin konforunda seçebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI