Ana SayfaYaşamYeni Yılı Alaçatı`da karşılayın

Yeni Yılı Alaçatı`da karşılayın

Buğra Özçetin, Alaçatı’ya kış aylarında canlılık katıyor. Bu yıl ilk kez düzenledikleri Alaçatı Jazz Rüzgarı Festivali ile sonbaharı karşılayan ikili, 2012’ye girerken de caz severlere Bu’ra Lokal’de evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yılbaşı akşamı 20:30’da başlayacak keyif, 23:00’te Sibel Köse & Antiphellos Quartet Jazz & Latin Performansı doruğa çıkacak ve 01:00’den itibaren “Latin Night by DJ Cemal Erkaya” müziğin en neşeli, coşkulu seçkileriyle gün ışığını karşılayacak.

Kişi başı 175TL olan bu muhteşem gecenin menü detayları ise şöyle : Sınırsız içki (Housewine by Diren, Yeni Rakı, Carslberg bira ve meşrubatlar). Yemekler için iki ayrı set menü alternatifi var. İlk seçenekte ev yapımı 4 çeşit meze, soğuk balık mezesi (sardalya salamura, akya pastırma), yufka kasesinde portekiz usulü karides, bebek kalamar ve grek usulü ahtapot, enginarlı levrek fileto, dondurmalı crumble cake; ikinci seçenekte ev yapımı 4 çeşit meze, yabancı peynir tabağı, roka parmesan salatası, safranlı bademli risotto, patates püresi yatağında kestaneli julien antrikot dilimleri, dondurmalı crumble cake…

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI