Ana SayfaYaşamYeni yılı Rixos Grand Ankara`da karşılayın

Yeni yılı Rixos Grand Ankara`da karşılayın

Yeni yılı şehrin merkezinde huzur ve konfor içinde karşılamak isteyenlere başkentin buluşma noktası Rixos Grand Ankara, sınırsız seçenekleriyle çok özel bir yılbaşı şöleni sunuyor. Rixos Grand Ankara, 31 Aralık gecesi en gözde ziyafet salonlarında pop müziğin 2 dev ismini ağırlıyor. Misafirler 2011 yılını Premium Balo Salonu’nda Bengü ile karşılarken, Granada Balo Salonu’nda İzel, hayranlarıyla buluşacak. Yılbaşı Gala Programı, her iki salonda da özel karşılama kokteyli ile başlarken gecede birbirinden farklı orkestralar ve oryantal gösterileri de yer alacak.

Rixos Grand Ankara’nın, romantik bir yılbaşı yemeğinden dostlarla büyük bir kutlama organizasyonuna kadar farklı tercihlere hitab eden özel paketleri, yeni yılda şehrin stresinden uzak keyifli bir tatil kaçamağı sunuyor.
Yeni yıl Brunch’ı ve enerjik bir sabah sizi bekliyor
Eşsiz şehir manzarası ve modern detaylarıyla dikkat çeken Rixos Grand Ankara’daki yeni yıl eğlencesinin ardından 1 Ocak sabahı misafirleri saat 07:00’den 11:00’e kadar Brasserie Restaurant’ta açık büfe kahvaltı bekliyor. Yeni yıla dinamik bir başlangıç yapmak isteyenlere ise fitness center ve kapalı yüzme havuzu kullanımı ile Spa merkezinde Türk hamamı, sauna ve buhar odaları kullanımı gibi uygun paketler de sunuluyor..
Noel Geleneğini Rixos Grand Ankara’da yaşayın
24-26 Aralık günlerini kapsayan özel Noel konaklamasını tercih eden misafirleri, Rixos Grand Ankara’da çok özel sürprizler bekliyor. Odalarda Noel kurabiyeleri ile dolu bir sepet, taptaze meyveler ve köpüklü şarap misafrileri beklerken, zengin açık büfe kahvaltı da güne zinde başkanmasını sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI