Ana SayfaYaşamYepyeni bir private shopping deneyimi

Yepyeni bir private shopping deneyimi

Mağaza mağaza dolaşmaya saatlerini ayırmak istemeyen, zamanı kısıtlı olan, birçok ürünü karşılaştırmaktan ve kombinler oluşturmaktan keyif duyanlar için yepyeni bir online shopping sitesi açıldı. Kadın giyiminde keyifli ve güvenli alışverişin yeni adresi olmaya aday olan sclstore.com, ilk olarak moda basınına tanıtıldı. Sitenin öne çıkan özellikleri arasında; kararsız kalanlar için “Beden Garantili Satış” ve kombinler oluşturup arkadaşlarının görüşlerini almak için “Giydir Beni” gibi uygulamalar var.

İnternet’teki en büyük “departman mağazacılığı” girişimi olmak üzere yola çıkan sclstore.com, Mayıs 2011’de 8 marka da tekstilden takıya, büyük bedenden çantaya yüzlerce çeşit ürün ile müşterilerine merhaba dedi. 

Beden Garantili Satış ve Giydir Beni

Private Shopping alanına yeni giriş yapan SCL Store özellikle “Beden Garantili Satış” ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hangi beden olduğuna karar veremeyen müşterilerine iki bedeni birden gönderen e-mağaza daha sonra olmayan bedeni kargo ücretini bile ödetmeden geri iade alıyor. `

`Giydir Beni` uygulaması ise; seçilen ürünlerin canlı manken üzerinde kombinlenmesini sağlıyor. Bu sayede satın alınacak ürünlerin birbirleri ile uyumlarına da kolayca bakılabiliyor. Buna ek olarak da ortaya çıkan kombinler doğrudan Facebook’ta paylaşılarak kombin üzerine arkadaşlardan yorum alınabiliyor. 

SCLSTORE’da sezonun en yeni ürünleri ön plana çıkarken, outlet bölümünde de geçen sezona ait ürünler yüzde 50 ve üzeri oranlarda indirimlerle müşteri ile buluşturuluyor. 

2011 sonuna kadar 100’ü aşkın markayı ve 5 bin çeşit ürünü bünyesine katmayı planlayan SCLSTORE, havale/EFT ve kredi kartı ile ödemenin yanı sıra kapıda ödeme imkanı ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI