Ana SayfaGüzellikYerleşik kırışıklıklara Nuxe Merveillance

Yerleşik kırışıklıklara Nuxe Merveillance

Ünlü şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın şiirinde ifade ettiği gibi gerçekten 35 yaş yolun yarısı mı? Yoksa gençliğin ömrünü uzatmak daha uzun yıllar genç görünmek mümkün mü? Bitkisel güzellik formülleriyle dünya kadınlarının ilk tercihlerinden biri olan ünlü Fransız dermokozmetik markası NUXE’ün uzmanlarına göre tam da bu yaşlarda yapacağınız doğru bakımla gençliğinizi ve güzelliğinizi uzun süre koruyabilirsiniz. NUXE, 35 yaşından itibaren yüzümüze yerleşen kalıcı çizgileri engellemeye yardımcı olan Merveillance serisi ile zamana karşı yarışta bir adım öne geçiriyor.  

 

NUXE Merveillance serisi ile gençliğinizi koruyun… 

35 yaşına geldiğimizde mekanik yaşlanlamaya ek olarak kronolojik yaşlanma da belirtilerini gösteriyor. Yüzümüzde oluşan çizgiler yerleşik bir hal alıyor. Yıllar, etkisini bu yaşlarda yavaş yavaş hissettirmeye başlıyor. İşte tam bu dönemde NUXE Merveillance serisi yardıma koşuyor. Calendula yaprakları, mimoza tohumu, malt özleri ve althea kökü gibi doğal bileşimler içeren, farklı cilt tiplerine uygun 4 farklı ürüne sahip olan seri, kırışıklıkların doldurulmasına, düzeltilmesine ve dolgunlaştırılmasına yardımcı oluyor. Sabah ya da akşam düzenli kullanım sonucunda yerleşik kırışıklık çizgilerinin görünümünde azalma sağlanıyor. NUXE Merveillance serisi de paraben ve fenoksietanol içermiyor. 

Doğadan gelen güzellik…  

1957 yılından günümüze “Doğadan gelen güzellik” felsefesi ile satışa sunulan ve Vanessa Paradis, Jennifer Aniston, Heidi Klum, Jenifer Lopez, Heidi Klum, Sarah Jessica Parker, Scarlett Johansson, Monica Bellucci gibi yıldızlarn da tercihi olan NUXE markası ürünlerinde, nadir bulunan ve değerli botanik içerikler kullanmasıyla tanınıyor. Dünyanın dört bir yanında şifalı olarak bilinen bitkilerin bileşimi ile hazırlanan NUXE ürünlerinin doğal içerik oranı ortalama %80 olarak belirtiliyor. Bu içeriğin büyük bir kısmını ise yararları marka tarafından keşfedilen bitkiler oluşturuyor. Güvenlik ve güzellik kavramlarını bir arada düşünen NUXE, ürünlerinde renklendirici madde, hayvansal katkı maddesi ve zararlı maddeler bulundurmamaya büyük önem gösteriyor.  

NUXE Serum Merveillance- Yerleşik Kırışıklık Çizgileri için Bakım Serumu

35 yaş ve üstü bayanlarda yerleşik kırışıklık çizgilerinin doldurulması, düzleştirilmesi ve gerdirilmesi için anında etkili ve tüm cilt tipleri için uygun. %83 Oranında doğal içerikten oluşuyor ve yerleşik kırışıklık çizgilerinin sayısının, uzunluğunun ve alanının azaltılmasında klinik olarak etkisi onaylanmış. Tüm yüz ve göz çevresine uygulanabiliyor.

NUXE Creme Merveillance- Yerleşik Kırışıklık Çizgileri için Bakım Kremi

35 yaş ve üstü bayanlarda yerleşik kırışıklık çizgilerinin doldurulması, düzleştirilmesi ve gerdirilmesi için anında etkili. %76 oranında doğal içerikten oluşuyor ve yerleşik kırışıklık çizgilerinin sayısının, uzunluğunun ve alanının azaltılmasında klinik olarak etkisi onaylanmış. Normal ve kuru ciltler için uygun. Sabah ve/veya akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanması öneriliyor.

NUXE Creme Merveillance Enrichie- Yerleşik Kırışıklık Çizgileri için Yoğun Bakım Kremi

35 yaş ve üstü bayanlarda yerleşik kırışıklık çizgilerinin doldurulması, düzleştirilmesi ve gerdirilmesi için anında etkili. %72 Oranında doğal içerikten oluşur ve yerleşik kırışıklık çizgilerinin sayısının, uzunluğunun ve alanının azaltılmasında klinik olarak etkisi onaylanmış. Çok kuru ciltler için uygundur. Sabah ve/veya akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanması öneriliyor.

NUXE Fluide Merveillance- Yerleşik Kırışıklık Çizgileri için Bakım Kremi

35 yaş ve üstü bayanlarda ki yerleşik kırışıklık çizgileri üzerinde doldurucu, düzleştirici ve dolgunlaştırıcı etki gösteriyor. %81 Oranında doğal içerikten oluşur ve yerleşik kırışıklık çizgilerinin sayısının, uzunluğunun ve alanının azaltılmasında klinik olarak etkisi onaylanmış. Normal ve karma ciltler için uygun. Sabah ve/veya akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanması öneriliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI