Ana SayfaGüzellikYes To Cucumbers

Yes To Cucumbers

Ürün gamını, doğal içerikler ve eğlenceli sunumla oluşturan Yes To; sağlıklı bir cildin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Cilt bakımında keyif ve eğlenceyi bir arada sunan markanın tüm ürünleri, cildi aydınlık, doğal ve canlı bir görünüme kavuşturuyor. İçeriğindeki organik sebze ve meyvelerin yanı sıra; ölü deniz mineralleri, cilde ekstra bir koruma sağlıyor. Paraben, Sülfat ve Fitalat kullanılmadan üretilen Yes To, yalnızca içeriğiyle değil, ambalajlarıyla da ayrıcalıklı bir yaklaşım sergiliyor. Geri dönüşümlü ambalaj kullanmayı tercih eden Yes To, ‘sağlıklı ve doğal cilt’ mottosuna çevre bilincini de ekliyor.   

Tüm ürünlerinin içeriğinde kullanılan ölü deniz minarelleri; hücre metabolizmasının çalışma hızını artırırken; nemin ciltte kalmasını stabilize ediyor, cildi besliyor, cildin yapısını düzenliyor, toksinlerden arındırıyor.
Yes To Cucumbers serisi ile salatalığın gücünü cildinizde hissedeceksiniz! Hassas ciltler salatalığın ferahlatıcı ve rahatlacı etkisi ile neme doyacak. Yes To Cucumbers serisinde bulunan salatalık, Aloe Vera ve yeşil çay özleri, hassas ciltleri, yıpranmış ve boyalı saçları besleyip rahatlatarak onların yeni kurtarıcısı olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI