Ana SayfaGündemYeşilçam`ın Yıldızları Buluştu

Yeşilçam`ın Yıldızları Buluştu

Programa Türkan Şoray, Ediz Hun, Cüneyt Arkın, Filiz Akın, Selda Alkor, İzzet Günay, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, İpek Acar, Emel Sayın, Işın Karaca, Hakan Peker, Burak Kut gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. 

Gecede, Türk filmlerinin fragmanlarının gösterimi yapıldı. Ardından da Yeşilçam`ın unutulmaz şarkıları Metin Özülkü orkestrası eşliğinde seslendirildi. 

Gecede sahneye çıkan Filiz Akın ile Cüneyt Arkın eski günleri anımsayarak birbirlerine sarıldı ve duygu dolu anlar yaşadı ve ikili şunları söyledi;

Filiz Akın, "Bugünlerde Star Wars filmi çok gündemde ama ben daha önemlisi ile birlikteyim. `Dünyayı Kurtaran Adam`la birlikteyim" dedi.

Cüneyt Arkın, "Filiz Hanım ile çok filmler çektik, onu öz kızım gibi severim. Star Wars gerici bir film orada mistisizm var, akıl yok. Dünyayı kurtardık patronu batırdık… Biz sinemaya geldiğimizde Türkiye`nin nüfusu 30 milyon vardı. O günlerden bu günlere bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Türk halkı çok büyük ve vefalıdır. Ama o büyüklüğünün farkında değildir" şeklinde konuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI