Ana SayfaMagazinYeşim Salkım Kendimi lahana gibi hissediyorum

Yeşim Salkım Kendimi lahana gibi hissediyorum

Yeşim Salkım hamileliği sebebiyle vücudunda ödem oluştuğunu söyledi ve ekledi  "Kendimi Japonların lahana bebekleri gibi hissediyorum“.

"Doğumdan sonra ya diyet yapacağım ya estetik yaptıracağım!"

Geçtiğimiz gün 14. albümü `İstanbul`da Aşk`ın basın tanıtımını yapan Salkım, `İstanbul` şarkısını seslendirirken gözyaşlarına hâkim olamadı ve şarkıyı yarıda kesti. Aklına kızı Gizem`in geldiğini söyleyen Salkım, diğer şarkıları seslendirmeye başladı. Koltukta oturma şekline yorum yapan Salkım, "Hanım kız gibi oturuyorum, şişme bebek gibi oldum." dedi.

Yılbaşında İğne Ada`da sahneye çıkacağını söyleyerek. "Eşimle aşkımız İğne Ada`da başladı. Yılbaşında orada sahne alacağım" dedi. Yeni albümünde ruhuna hitap eden şarkılar hazırladığını belirten Salkım, "Şarkıları söylerken çok ağladım. Hakikaten son 10 senedir gerçekten ruhuma hitap etmeyen şeyler yapmıştım. Ama bu sene istediğim gibi albüm yaptım" dedi.

Hamileliği boyuncu vücudunda ödem olduğunu belirten Salkım, "Kendimi Japonların lahana bebekleri gibi hissediyorum. Hakan`la alışverişe çıktığımızda beni iç çamaşırı mağazasında çekmişlerdi. Orda koca bebeklere benziyorum. Doğurduktan sonra inşallah sıkı bir diyetle zayıflayacağım. Olmazsa da estetik yaptıracağım. Geçen gün eşime de söyledim ben böyle hayatta duramam"

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI