Ana SayfaModaYılbaşı Alışverişinizi Brooks Brothers ile Taçlandırın

Yılbaşı Alışverişinizi Brooks Brothers ile Taçlandırın

Yılın en güzel zamanlarından biri yaklaşıyor. Yenilenmeyi, yeni başlangıçları, tazelenmeyi hatırlatan yeni seneye girerken hediye alışverişinde ,200 yıllık perakende devi Brooks Brothers Kış Koleksiyonunda yer alan birbirinden güzel hediye alternatifleri ile sizleri bekliyor.

 

Sevdiklerinize en güzel hediye alternatifleri, Brooks Brothers 2019 Kış Koleksiyonu’nda. Siyah-beyaz kareli, yılbaşı motifli ve yeşil-kırmızı kareli uyku bandıyla birlikte pijama takımı ya da renk renk deri eldivenler, kaz tüyü yelekler kaliteyi sevenler için güzel alternatifler sunuyor. Koleksiyonda erkekte kırmızı, gri, lacivert, kahve ve uçuk mavi kaz tüyü montlar; kadında ise krem, mavi, pembe, sarı, yeşil renk alternatifleriyle yer alıyor.

 

Yılbaşına özel renkler kırmızı, yeşil, gümüş ve beyazlar; Brooks Brothers Kadın Koleksiyonu’nda gece kıyafeti alternatiflerine dönüşüyor. Gece kıyafeti seçeneklerinde Brooks Brothers Kadın koleksiyonu’nda yer alan, siyah tek parça mini ve maxi boylardaki elbiseleri, erkeklerde ise yılbaşı akşamında Brooks Brothers smokin veya takım elbiseleri sizi bir üst seviyeye çıkaracak tercihlerden olabilir.

 

Brooks Brothers Kış 2019 Koleksiyonu’nda pek çok hediye seçeneği bulmak mümkün.

Sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu etmek için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinye Park, İstanbul Optimum Outlet,Ankara Panora, İzmir Hilltown AVM Brooks Brothers mağazaları ,Akmerkez Edwards, Kalamış Edwards mağazalarını ziyaret edebilir ya da Edwards Online’a kolaylıkla erişebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI