Ana SayfaGüzellikYılbaşında Attirance

Yılbaşında Attirance

Fransızca “çekim, cazibe” anlamına gelen Attirance hediye setleri de bir o kadar çekici ve cazibeli… Bir çoğu el yapımı olan ürünlerde, doğadaki en değerli içerikleri kullanılıyor. Doğallık, etkinlik ve estetiği buluşturan ürünler, sunum ve görsellik ile de fark yaratıyor.

İşte çekimine kapıldığımız Attirance hediye setleri:
Lavanta Hediye Seti: Banyoda eflatundan mora lavanta keyfi… Lavantalı rahatlatıcı banyo ve vücut bakım ürünlerinden oluşan zengin bir hediye alternatifi…
Hediyelik Sabunlar: Zarif kutularda sunulan el yapımı motifli ve kalıp sabunlar çok nostaljik!
Çikolata Tarçın Hediye Seti:  Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak lezzetler… Çikolata ve tarçının sıcak birlikteliğini vücudunuzda hissetmek gibisi yok!
Vanilyalı Mum: Aradığınız kokuyu, ATTIRANCE’ın aromatik mumlar serisinde mutlaka bulacaksınız. Doğanın kokularından ilham alan el yapımı mumlar aynı zamanda çok dekoratif.
Gül Hediye Seti: Böyle romantik bir hediyeye kim hayır diyebilir ki? Herkes için garantili bir hediye, son dakika acil hediye ihtiyaçları için ideal!
Hindistancevizi Hediye Seti: Sıcak iklimlere tropik bir yolculuk… Doğadaki en zengin ve lezzetli besinlerden hindistancevizi sütü ile tüm vücudunuzu şımartabilirsiniz.
Yeşil Çay Kivi Hediye Seti: Enerji ve ferahlık arayanlar için en doğru seçim! Yeşil çay ve kivinin tazeleyici birlikteliği ile yenilenme keyfi…
Banyo Tuzu:  Eşsiz bir banyo deneyimi için, ılık banyo suyunun içine, zengin esansiyel yağlar içeren Attirance aromatik banyo tuzlarından ekleyin. Altı farklı çeşidiyle ATTIRANCE banyo tuzları rahatlamanıza yardım ediyor, kan dolaşımını hızlandırıyor, cildin yenilenmesini sağlıyor, depresyonla savaşıyor ve vücut direncini arttırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI