Ana SayfaMagazinYıldız Asyalı ve Sertaç Akkaya birlikteliği

Yıldız Asyalı ve Sertaç Akkaya birlikteliği

Kelebek`in haberine göre, Yıldız Asyalı ve Sertaç Akkaya’ın ağzından, ilişkideki son durum…

Karışık bir ilişkiniz var. şu an ne durumdasınız?
– Yıldız Asyalı: Her ilişkide kavgalar oluyor. Bizde de kıyametler kopuyor ama üç gün sonra dayanamıyoruz. Çok ciddi sorunlarımız yok ama birbirimizi dönem dönem yiyoruz! Yine bir sebepten dolayı tartıştık.

Şu an ayrı mısınız?
– Sertaç Akkaya: Evet. Ama görüşmeden de edemiyoruz. Her insanın yaşadığı bir ilişki formu var. Bizim yaşadığımız ilişki formu da bu sanırım. Tutkulu ve iniş çıkışlı… Tabii bu durumdan memnun değiliz. Biz de diğer insanlar gibi  gayet huzurlu bir ilişkimiz olsun isterdik. Gerçi ilişkimiz öyle olsaydı, bu kadar tutkulu olur muydu bilemem.

Programdayken ayrılık nedenlerinizden haberdardık. Şimdiki ayrılığınızın sebebi nedir?
– Yıldız: Duygular yoğun olunca kavgalar da fazla olabiliyor.
– Sertaç: Birbirimizi yanlış anlıyoruz. En ufak olayları çok büyük sorunlar haline getirebiliyoruz. Belki bu anlamda destek bile alabiliriz. Çünkü biz 11 aydır birlikteyiz ve çok ayrılıp barıştık.

Kaçıncı ayrılık bu?
– Yıldız: Galiba üç oldu.

Programa katılmak sizin için avantaj mı oldu dejavantaj mı?
– Yıldız: Avantajı da var dezavantajı da.
– Sertaç: Bir şov programında ilişkimizi sürdürmeye çalıştık. Ama çok da gerçek ilişkimizi yansıtmamamız gerekiyordu. Böyle bir çelişki içindeydik. Bunun dengelerini kurmaya çalışırken yıprandık. Çünkü kayda girmeden beş dakika önce başka bir konuyla alakalı aramız bozukken, kayıtta bu bambaşka bir şekilde kameraya yansıyabiliyordu. Yani o tartışmaların altında bambaşka şeyler vardı aslında…

Sertaç, sen gerçekten de programda gördüğümüz kadar agresif biri misin?
– Sertaç: Programın sonlarına doğru agresifleşmeye başladım. Hem ilişkimi korumaya çalışıyordum, hem de reytinglerle ayakta duran bir programda yer alıyordum. Nasıl davranmam gerektiğiyle ilgili bir çıkmazdaydım. Neticesinde psikolojik olarak sıkıntılar yaşadım ve patlamalarıma şahit oldu insanlar. Yoksa ben o kadar agresif ve kıskanç değilim. Hayatı gerektiği gibi yaşayan biriyim. Program, son zamanlarda beni benden çıkardı.

Bu soruyu bir de Yıldız’a sormak gerek… Sertaç o kadar agresif mi?
– Yıldız: Kamera tepesindeyken iki insanın ilişki yaşaması gerçekten çok zor. Sertaç normalde agresif değil ama ben üstüne gidince agresifleşiyor. Benim, programdan önceki ilişkimizde hatalarım oldu. Onlar çözülmeden biz programa ve ilişkiye başladığımız için o şekilde yansımış olabilir. Hâlâ aramızdaki sorunları çözmeye çalışıyoruz ama birbirimizi çok seviyoruz. O yüzden de kimse arkasını dönüp gidemiyor.

İlişkinizle ilgili “keşke”leriniz var mı?
– Yıldız: Tabii var. Keşke bu ayrılıklar olmasa. Ama bazı yanlışlar yaşanmadan doğruları göremiyorsunuz. Ve kaybetmeden değerini anlayamıyorsunuz. Belki bunları yaşamamız, ileride her şeyin güzel olacağının belirtisidir.
– Sertaç: Biz ilişkiyi biraz tersten yaşadık. Cicim ayı sürecimiz hiç olmadı, sıkıntılarla başladık ilişkiye. Önceki kötü olaylarımız birbirimizin hayatına yansıdı. Başında bu kadar sıkıntı çektik. Umarım sonunda güzel bir ilişkiye sahip olacağız.
– Yıldız: Ben kimseye güvenmiyordum. Ona da “Sen beni bırakır gidersin” deyip kavga çıkarıyordum. Keşke en başından Sertaç’a güvenseymişim.

Sanırım araya soğukluk girince evlilik planları da rafa kalktı…
– Yıldız: Bu problemleri aşabilirsek evleniriz.

Hiç ayrı gibi durmuyorsunuz ama…
– Sertaç: Birbirimizin yokluğunu çok fazla hissediyoruz. Ciddi bir aşk, tutku ve bağımlılık var. Ama sorunlar da var işte.
– Yıldız: Birbirimizi çok seviyoruz.

Birbirinizde en sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönler neler?
– Yıldız: Sertaç’ın beni yanlış anlaması ve bir şeyi 100 kez sorması beni deli ediyor. Ama ilişkisini sahiplenmesini de çok seviyorum.
– Sertaç: Yıldız’ın üstüme gelmesinden nefret ediyorum. Bir de Yıldız’da ikizler burcunun bir etkisi olarak dengesizlik söz konusu. Bir anı bir anını tutmuyor. En sevdiğim yanı ise çok güzel çocuksu taklitleri var. Hele bir tane “küçük kız” taklidi var ki ben ona dayanamıyorum. Yıldız beni nasıl idare edeceğini çok iyi biliyor.

Şu an ne ayrısınız ne de sevgilisiniz. Ruh haliniz ne?
– Sertaç: Derler ya “ne onunla ne onsuz” diye, o durumdayım. Kopma noktasına geliyoruz, ayrılıyoruz. Ama eksik kalıyor bir tarafımız.

5 yıl sonrasını nasıl hayal ediyorsunuz?
– Yıldız: Sorunlarımızı çözebilirsek 5 seneye kadar evleniriz. Benim hayalim bu.
– Sertaç: Bir de bebeğimiz olur.
– Yıldız: Ama ilişkimiz sürmezse ben onun yokluğunda ne yaparım bilmiyorum tabii.

Yıldız, Sertaç evde nasıldır?
– Yıldız: Çok iyi, tam bir sevgi yumağı!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI