Ana SayfaGündemYıldız Asyalı`ya hapis cezası

Yıldız Asyalı`ya hapis cezası

Oyuncu Yıldız Asyalı, 12 Kasım 2014`te aracı ile seyir halinde iken Taksim Mete Caddesi üzerinde trafik kontrolü yapan polis ekipleri tarafından durdurulmuş ve alkol muayenesinde 1.20 promil alkollü çıkmış ve oyuncu hakkında işlem yapılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı`nca yürütülen soruşturma sonunda Yıldız Asyalı hakkında, 1.00 promilin üzerinde alkollü olduğu gerekçesiyle "Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanmak" suçundan iki yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Asyalı savcılık ifadesinde "Arkadaşlarıyla birlikte kutlamadan döndüklerini, alkol aldığını fakat kendisinde olduğunu, aracını başka bir arkadaşına emanet etmek istemediğini" söylemişti.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi`nde geçtiğimiz günlerde görülen ilk duruşmaya Yıldız Asyalı avukatı ile katıldı. Yıldız Asyalı hâkim karşısında suçlamayı kabul etti ve pişman olduğunu söyledi.

Mahkeme, Yıldız Asyalı`yı alkollü araç kullanmak suçundan 40 gün hapis cezasına çarptırdı ve Asyalı`nın, duruşmadaki iyi hali ve sabıkasız oluşu göz önünde bulundurularak ceza 1/6 oranında indirildi. Ceza 33 gün hapis cezasına çevrildi ancak mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI