Ana SayfaGüzellikYılın En İnovatif Kişisel Bakım Ürünü: Vichy Liftactiv Peptit-C Ampul

Yılın En İnovatif Kişisel Bakım Ürünü: Vichy Liftactiv Peptit-C Ampul

2020 itibariyle, Marketing Türkiye adına YouGov Türkiye tarafından dördüncüsü düzenlenen “Yılın En İnovatif Markaları” araştırması sonuçlandı. Vichy’nin yeni ürünü Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul, kişisel bakım kategorisinde birinci olarak yılın en yenilikçi ürünü seçildi.

Pandemiyle birlikte değişen tüketici beklentilerine en yenilikçi çözümler sunan markaların katıldığı “Yılın En İnovatif Markaları” araştırmasının dördüncüsü düzenlendi. Türkiye’de 14-55 yaş aralığında 1005 katılımcıyla gerçekleşen araştırmada öne çıkan marka ve ürünler, 5 ana ve 16 alt kategoride sıralandı. Araştırmada tüketicilerin, klasik marka ve ürünlerin inovatif versiyonlarına yöneldikleri dikkat çekti. Vichy’nin yeni ürünü Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul; hem işlevsellik hem de kullanım kolaylığı sağlayarak, katılımcıların ihtiyaçlarına karşılık verdiği yenilikçi çözümleriyle en inovatif ürünler arasında rakiplerini geride bıraktı.

Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul ile ciltte mucizevi etki

Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul; %10 saf C vitamini, kolajen üretimini artıran bio-peptitler, nemlendiren doğal kaynaklı hyalüronik asit ve cildi güçlendiren Vichy volkanik suyu içeriği ile sadece 10 günde daha ışıltılı ve sıkı bir cilt sunuyor.  Etkili ve minimalist formülü sayesinde, kolajen kaybı nedeniyle oluşan kırışıklık görünümünü azaltıyor. İnce çizgi, kırışıklıklar, sıkılık ve ışıltı kaybını hedefleyerek yaşlanma belirtilerine meydan okuyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul, kısa sürede daha sıkı ve esnek görünen bir cilt sunuyor. İçeriğindeki %10 saf C vitamini ile cilde kaybettiği ışıltısını geri kazandıran Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul, 1 ayda kaz ayakları ve alın kırışıklıklarının görünümünde azalma sağlıyor.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI