Ana SayfaErkek ModasıYohan Blake`in Richard Mille saati

Yohan Blake`in Richard Mille saati

Usain Bolt hızıyla tüm ilgiyi üstüne çekerken Yohan Blake, Richard Mille saatiyle en az Bolt kadar dikkat çekti.

Yarışlarda tam 500.000 dolar değerinde saat takan Blake`in modaya olan düşkünlüğü başına bela açabilir. Olimpiyat kuralları gereği katılan her sporcu sponsor firmaların üzerinde logo bulunan tasarımlarını giymeli. Bu sene olimpiyat sponsorlarından biri de Omega. Bu nedenle Yohan Blake`in lüks bir saat markası olan Richard Mille takarak dikkatleri üzerine çekmesi ünlü atlete sorun açabilir.

Olimpiyat komitesi ünlü atletin yarışlara bu saatle katılmasının doğru olup olmadığını tartışırken gelin biz de 500.000 dolarlık Richard Mille imzalı saati inceleyelim.

Yohen Blake`in taktığı saat fiyatına oranla ağırlık açısından beklediğinizden çok daha hafif. Özel malzemelerle üretilen saat Jamaika bayrağının renklerinden yani siyah, sarı ve yeşilden oluşuyor. Kural gereği ancak Olimpiyatlardan sonra üretimine başlanılacak olan saatin marka elçişi de Yohan Blake olacak.

Fotogaleriye tıklayarak bu lüks saati yakından grebilir ve satışa çıktığında aksesuar dolabınıza ekleyip eklemeyeceğinize karar verebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI