Ana SayfaYaşamYöresel tatlar Lokum.com ile evinizde

Yöresel tatlar Lokum.com ile evinizde

Türkiye`nin farklı bölgelerinden yöresel tatların direk evinize gelmesini ister misiniz? İşte yemeksepeti uzmanlığı ile hizmet veren alışveriş sitesi lokum.com açıldı. Şarküteriden zeytinyağına, reçelden peynire geniş bir yelpazesi olan lokum.com sayesinde Türkiye`nin farklı bölgelerinden 50`den fazla üreticiden yüzlerce çeşit ürün kapınıza kadar gelecek. 

Lokum.com Mersin`in murt reçeli, Bursa`nın sarımsaklı yeşil zeytini, Adapazarı`nın reyhan otlu keçi peyniri, Trabzon`un kavurması veya Gaziantep`in baklavasını yerinizden hiç kalkmadan sofranızda bulabilmeniz için çalışıyor. Siz siparişinizi veriyorsunuz, istediğiniz yöresel lezzetler hemen şehirlerinden yola çıkıyor ve masanıza geliyor. Özel kargo ve lojistik sistemiyle de ürünler ilk günkü tazeliğinde kullanıcılara ulaşıyor.

Peki ama kargo ücreti nasıl oluyor diye düşünüyorsanız, bu konuda da büyük bir avantaj yaratılmış. Farklı yörelere ait sipariş edilen tüm yöresel tatların aynı anda ulaştırılmasının sağlanıldığı sistemde müşteriden sadece tek bir kargo ücreti alınıyor. Ürünler üreticilerden lokum.com`un İstanbul merkezine geliyor, kalite kontrolleri yapıldıktan sonra da özel olarak paketlenerek tek bir koli içinde sizlere ulaştırılıyor.

Gurme yazar Mehmet Yaşin`in gezi notları ve ipuçlarının da yer aldığı lokum.com`da ilerleyen günlerde yöresel lezzetlerin yanı sıra farklı lezzetlere de yer verilmesi planlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI