Ana SayfaGüzellikYSL Baby Doll Mascara ile cüretkar bakışlar

YSL Baby Doll Mascara ile cüretkar bakışlar

Yves Saint Laurent`in en yeni ürünü Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll bakışlarınızı bir üst seviyeye taşıyacak. YSL`nin en son teknolojilerle geliştirilen formülünde grafin molekülünden esinlendi. Bu ileri teknoloji yumuşak reçine ve mükemmel bir renk sağlayan siyah pigmentlerin maksimum dağılımını sağlamaya yardımcı oluyor. Ultra ince dokusu sayesinde de kirpikleri dipten uca kadar uzatıp kıvırabiliyor ve tutuculuğu en az  24 saat sürüyor. 

Mascara Baby Doll fırça yapısıyla da kolay uygulamaya imkan veriyor. İki patentle korunan bu çok yönlü fırçanın kalın aralıklı kıllardan oluşan kısmı kirpiklerde yoğun ve sık bir görüntü sağlarken daha ince ve birbirine yakın kısmı ise en kısa kirpikleri bile tek tek ayırıp iri gözlere kavuşmanızı sağlıyor. Ve Baby Doll ile iri ve aydınlık bir görünümün yanı sıra hep istediğiniz tek tek ayrılmış kirpikler ile çarpıcı bakışlar elde etmiş olacaksınız. Diğer bir değişle takma kirpik etkisini Baby Doll`un 4 farklı renk seçeneği (Fetish Black, Wheedler Brown, Audacious Blue, Indiscreet Purple) ve kolay sürümü ile yaşayacaksınız. 

YSL Kreatif Makyaj Direktörü Llyos Simmonds Baby Doll ile elde edeceğiniz taş bebek görünümünü tamamlamanız için de YSL Eyeliner Baby Doll`u tavsiye ediyor. 3 farklı renkte piyasa sürülen Eyeliner Baby Doll kirpik diplerine koyu bir renk vererek gözlerin daha iri ve aydınlık görünmesine yardımcı oluyor. Fotogaleriye tıklayarak örnek makyajı uygulamalı olarak inceleyebilirsiniz.

Altın renkli ambalajı ve üzerindeki pembe Baby Doll yazısı ile de şık bir kalemi andıran Baby Doll Mascara adeta bir mücevher gibi sizi gizemli bir dünya vaat ediyor. 79 TL`den satışa çıkan YSL Baby Doll Mascara`ları Sephora,Douglas,Tekin Acar ve Boyner`lerde bulabilirsiniz.

Baby Doll Mascara Facebook Yarışması!

Şimdi gelelim Yves Saint Laurent`in Baby Doll Mascara hediyeli yarışmasına… MVEFC BabyDoll Facebook uygulaması ile bir ay boyunca, her gün bir kişi MVEFC BabyDoll kazanıyor! 

Facebook uygulaması üzerinden BabyDoll videosunu en çok arkadaşına izleten günün şanslı yarışmacısı BabyDoll Mascara kazanma şansı elde ediyor! Siz de bu şanslı kişilerden biri olmak istiyorsanız hemen yarışmaya katılın ve Baby Doll Mascara kazanma şansını yakalayın. Yarışmaya katılmak için burayı tıklayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI