Ana SayfaYaşamYüzüklerinizi hangi parmağınıza takıyorsunuz?

Yüzüklerinizi hangi parmağınıza takıyorsunuz?

Biz kadınlar yüzük takmayı çok severiz. Peki hiç yüzükleri hangi parmağınıza taktığınıza dikkat ettiniz mi? Bu hareketi fark etmeden yapıyor olsanız bile yüzüğünüzü hangi parmağınıza taktığınız sizin karakteriniz hakkında bilgi veriyor. Böylelikle yüzükler sadece takı olmaktan çıkıyor ve bizim kişilik analizimizi yapıyor.

Baş parmağınıza yüzük takıyorsanız; özgürlüğünüze düşkün bir kişisiniz ve özel alanlarınıza olan düşkünlükleriniz ilişkilerinizde de büyük rol oynamakta.. Eğer ki hayatınıza giren kişiler özgürlüğünüzü kısıtlamıyorsa ilişkileriniz uzun sürer, ancak kısıtlıyorlarsa ilişkiniz kısa süreli olur.

İşaret parmağınıza yüzük takıyorsanız; güç ve otoriteyi seviyorsunuz demektir. Otoriteyi ve gücü sevdiğiniz için iş hayatınızda genelde başarılı oluyorsunuz.

Orta parmağınıza yüzük takıyorsanız; güvenilir bir kişisiniz. Hem iyi bir sırdaşsınız, hem de iyi bir dost.. İlişkileriniz genel olarak çok güçlü temellere dayanır.

Yüzük parmağınıza yüzük takıyorsanız; tertipli ve titiz bir kişiliksiniz. Dağınıklığı asla kabullenememenizle biliniyorsunuz.

Serçe parmağınıza yüzük takıyorsanız; ilgi çekmeyi seven ve çekici bir kişiliksiniz. Kendinize olan güveninizle ve çekiciliğinizle girdiğiniz her ortamda dikkatleri ve bakışları üzerinize çekersiniz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI