Ana SayfaGüzellikYves Rocher'dan Bitkisel Kolajen Devrimi: Yeni Lifting Végétal Serisi

Yves Rocher’dan Bitkisel Kolajen Devrimi: Yeni Lifting Végétal Serisi

Seri içeriğindeki cilt kolajeni ile benzer yapıda olan Patentli Bitkisel Kolajen Konsantresi ile yaşlanma karşıtında devrim yaratıyor. Yeni Lifting Végétal serisi 09 Mart – 11 Nisan tarihleri arasında net %20 ve üzeri indirim ile sizleri bekliyor! 

Her koşulda mucizevi esnekliği sayesinde büyümeye ve çoğalmaya devam eden Yaban Ajuga otundan elde edilen bitkisel kolajen, bitki özünü korumak için patentli, %100 doğal özümseme teknolojisiyle elde ediliyor. Yabani otun mucizevi gücü La Gacilly’deki botanik bahçelerinden gelerek, Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nda uzmanlar tarafından geliştirilen özel formül ile cildinize aktarılıyor. 

Yaşlanma karşıtı cilt bakımında çığır açan yeni Lifting Végétal Serisi; kanıtlanmış sarkma karşıtı 3’lü etki ile ciltteki kolajen ağlarını yeniden yapılandırıyor, elastin sentezini uyarıyor ve hücrelerin sıkılaşma gücünü arttırıyor. Seri düzenli kullanım sonrasında yeniden şekillenen yüz ovali, sıkılaşan dolgun bir cilt, azalan kırışıklıklar ve artan esneklik sağlar.

Lifting Végétal serisi %95 doğal içeriği ve doğaya ve cilde saygılı formülü ile paraben, silikon ve mineral yağ içermez.

 

LIFTING VEGETAL SARKMA KARŞITI DOLGUNLAŞTIRICI ULTRA KONSANTRE SERUM

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nda özel olarak geliştirilmiş formülü ile serinin sabah akşam kullanılan serumu sarkmaları toparlıyor, cildi güçlendiriyor ve anında sıkılaştırma hissi veriyor. Koruyucu ultra konsantre likit dokusu ve %98’den fazla doğal içeriği ile cildinize saygılı bakımı sunuyor. 1 aylık düzenli kullanımın sonunda yüzdeki sarkmalar toparlanıyor ve cilt güçleniyor. Sonuç; sıkılaşmış yüz hatları, toparlanmış yüz ovali, azalan kırışıklıklar ve daha güçlü bir cilt! Vegan formüle sahip serumu kullanan kadınların %80’i ürünü etkili buldu.*

*109 kadın üzerinde yapılan memnuniyet testi

 

LIFTING VEGETAL SARKMA KARŞITI GÜNDÜZ KREMİ

Yaban Ajuga otundan elde edilen Bitkisel Kolajen ile anında sonuç veren krem cildinizi dolgunlaştırıyor, güçlendiriyor ve yüz hatlarını sıkılaştırıyor. Nemlendirici dokusu ile ciltte güzel bir his bırakırken %97’den fazla doğal içeriği ile cildinize eşsiz bir bakım sunuyor. Yüz ve boyun bölgesini, özel formülü ile 1 ayın sonunda hacim artışı ile dolgunlaşmış bir cilt, azalmış kırışıklıklar ve yeniden belirgin hale gelmiş yüz hatlarına kavuşturuyor. Vegan formüle sahip kremi kullanan kadınların %77’si ürünü etkili buldu.*

* 111 kişi üzerinde yapılan memnuniyet testi sonucu

 

LIFTING VEGETAL SARKMA KARŞITI DOLGUNLAŞTIRICI LİKİT IŞILTI BAKIMI

Ferahlatıcı likit dokusu ile yüz ve boyun bölgesine özel geliştirilmiş, Yaban Ajuga otundan elde edilen likit bakım cildi dolgunlaştırıyor, parlaklığını ve ışıltısını arttırıyor. Yüz ovalinin yeniden şekillenmesini sağlayan özel bakım %98’den fazla doğal içerik barındırıyor. Her sabah serinin serumundan sonra uygulandığında canlılığını geri kazanmış, ışıldayan bir cilt sunuyor. 

 

LIFTING VEGETAL SARKMA KARŞITI DOLGUNLAŞTIRICI GECE KREMİ

Lifting Végétal Sarkma Karşıtı Dolgunlaştırıcı Gece Kremi uygulandıktan sonra derinlemesine canlanmış, daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt ile uyanmanızı sağlıyor. Cildi sıkılaştırarak yüz hatlarınızı canlandıran gece kremi, dolgunlaştırıcı ve nemlendirici yoğun balsam dokusu ile 1 ayın sonunda cildin kaybettiği sıklığı geri kazandırıyor ve esnekliğini geri veriyor. Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. %95’ten fazla doğal içeriğe sahiptir. Kullanan kadınların %92’si ürünü etkili buldu.*

*114 kadın üzerinde yapılmış memnuniyet testi

 

LIFTING VEGETAL SARKMA VE TORBALANMA KARŞITI CANLANDIRICI GÖZ KREMİ 

Göz çevresinde oluşan koyu halkalar ve göz altı torbaları ile savaşan canlandırıcı göz kremi ferahlatıcı ve nemlendirici jel dokusu ile ciltte güzel ve ferah bir his bırakıyor. Kullanıldığı anda aydınlık göz çevresi ve tazelenmiş bir görünüş sunan krem şişkinlikleri azaltıyor, gözleri canlandırıyor ve tazeliyor. Göz çevrenizde daha az kırışıklık sağlayan göz kremi %97’den fazla doğal içeriği ile sabah akşam uygulanıyor. 

 

Geri dönüştürülebilir cam şişe ve kavanozları, sürdürülebilir ormanlardan elde edilen karton ambalajları ile yeni Lifting Végétal serisi 09 Mart – 11 Nisan2021tarihleri arasındanet %20 ve üzeri indirim ile Yves Rocher mağazalarında, Yves Rocher mobil uygulamasında ve  http://www.yvesrocher.com.tr‘de sizleri bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI