Ana SayfaGüzellikYves Rocher`den Sivilcelere Çözüm

Yves Rocher`den Sivilcelere Çözüm

Yves Rocher`nin Pure System serisi ile siyah nokta ve sivilcelere veda edebilirsiniz. Cilt yenileyici maddelerin en güçlüsü olan Anti- bakteriyal salisilik asit ve cilt üzerindeki onarıcı ve tedavi edici etkisi kanıtlanmış Organik Aloe Vera özü içeren ürünler, sivilce ve siyah nokta oluşumunu engeller ve sivilcelerin neden olduğu izleri yok eder.

Siyah noktaları yok eden, gözenekleri derinlemesine arındıran temizleme jeli, içeriğindeki bitkisel mikro tanecikler sayesinde cildinizdeki sebum fazlasını dengeler ve cildinizi arındırıyor. Sabun içermeyen formülü sayesinde cildinizi kurutmaz.
Akne kızarıklarını hafifleten, gözenekleri arındıran matlaştırıcı tonik, tıkanmış gözeneklerinizi açar, arındırır ve cilt dokunuzu matlaştırıyor. Jel yapısı ve yağsız formülü ile cildinizi kurutmadan arındırıyor.
Dördü bir arada etkiye sahip, Akneleri ve siyah noktaları yok eden matlaştırıcı, kusur giderici bakım kremi ; cilt dokunuzu düzeltiyor, sivilce ve siyah noktaları yok ediyor, sivilcelerin neden olduğu izleri ortadan kaldırıyor. Cildiniz 8 saat süre boyunca mat kalıyor.
Siyah noktaları yok eden, gözenekleri derinlemesine arındıran sebum dengeleyici maske, sivilcelerinizi ve siyah noktalarınızı derinlemesine temizler, cildinizdeki sebum fazlasını emer ve cildinizi arındırıyor. Cildinizdeki kızarıklar azalır ve cildiniz yenileniyor.
Sivilce ve siyah nokta tedavisinde haftada 1 ya da 2 kere uygulanması öneriliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI