Ana SayfaErkek ModasıYves Saint Laurent Yeni Marka Elçisi Benjamin Millepied

Yves Saint Laurent Yeni Marka Elçisi Benjamin Millepied

Yves Saint Laurent yeni marka elçisinin Benjamin Millepied olduğunu duyurdu. Millepied, yakın zamanda gişe rekorları kıran “Black Swan” filminin kareograf ve oyuncusu 2011 Eylül ayında Yves Saint Laurent’in yeni erkek parfümünün yüzü, aynı zamanda New York Şehir Balesi’nin baş dansçısı.  

Benjamin Millepied 16 yaşındayken New York School of American Balet okuluna başladı ve 18 yaşında New York Şehir Balesi’nde baş dansçı oldu. Yaklaşık on yıl kadar sonra kareograf olarak kariyerine başladı. Paris, New York ve Cenevredeki en büyük ve en iyi operalarda çalıştı. “Casse-noisette”, “Triade” and “Sarabande” gibi sayısız kareografiler üretti. Yapımcı Darren Aronofsky, Benjamin Millepied’e Nathalie Portman’ın en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığı “Black Swan” filminin kareografilerini yapmasını teklif etti. Kısa zaman önce, Benjamin Millepied sanatta olağanüstü başarılarından dolayı, Fransa’nın, saygın «  Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres » ödülüyle onurlandırılmış.
Yves Saint Laurent Beaute Uluslararası başkanı Renaud de Lesquen şunları söyledi; “Benjamin’in benzersiz stili, özgürlüğündeki yaratıcılık, pozitif enerji yayan ve göz kamaştırıcı cazibesi tüm oylarımızı kazanıyor. Kendi kuşağının en büyük yeteneklerinden biri olan bu tanınmış dansçı ve kareografın Yves Saint Laurent maskulenliğine yeni bir boyut katacağına inanıyor ve aramıza katıldığı için mutluluk duyuyorum.”
Benjamin Millepied ise; “Dünyanın en prestijli markalarından biri olan Yves Saint Laurent tarafından seçildiğim için gururlu ve mutluyum. Bu tasarım evinin seçkinliğine ve modernliğine, bir anlamda dünyasına hayranım. Fr. Saint Laurent sanat aşığı, moda dehasıydı. Ayrıca dans sanatı için yeteneğini nasıl kullanması gerektiğini bilirdi.” dedi.
L’Homme için Olivier Martinez, La Nuit De L’Homme için Vincet Cassel’den sonra Yves Saint Laurent erkek koku üçlemesinin üçüncü parfümünün yüzünü Benjamin Millepied temsil edecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI