Ana SayfaModaZamansız ve İkonik Tekne Ayakkabıları

Zamansız ve İkonik Tekne Ayakkabıları

Sahil kasabalarının rahat yaşam tarzından esinlenen bu zamansız ve ikonik tarz, yumuşak deri, el işçiliği ve esnek taban özellikleriyle günlük yaşamın olduğu gibi hafta sonu stilinin de vazgeçilmezi.
 
1979 yılında ilk kez piyasaya sunulduğundan bu yana evrilerek hayatımızda kalmaya devam eden Timberland tekne ayakkabıları bahar ve yaz gardıroplarına klasik bir stil katmak isteyenler için ideal bir seçim olarak öne çıkıyor. Dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla 40 yılı aşkın süredir hayatımızda kalmaya devam ediyor.  Yeni renkler ve daha sorumlu üretim anlayışı ile bahar aylarına eşlik etmeye hazırlanan bu ikonik ayakkabıları giyenler değişebilse de kalite ve işçilik asla değişmiyor.

Bu ayakkabılar stil ve konfor için tasarlandı!
Timberland’in tekne ayakkabıları koleksiyonu, esnek deri ve birinci sınıf kumaşlardan üretiliyor. Yumuşak deri, el işçiliği, esnek taban özelliklerine sahip kadın ve erkek tekne ayakkabıları şık ve rahat bir görünümleri tamamlıyor çünkü bu ayakkabılar sizin stiliniz ve konforunuz için hazırlandı.

“Bu koleksiyon kelimenin tam anlamıyla nesiller boyu süren, günümüzün en ikonik stillerinden biri” diye açıklayan Timberland Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Drieke Leenknegt, ekliyor: “Yine de yenilik katmayı hiç bırakmıyoruz. Tekne ayakkabılarımızın ikonik görünümü korurken, üretim tekniklerimizde yenilikçi eko-materyaller tercih ederek her sezon daha iyi hale getiriyoruz. “

İlk piyasaya sunulduğundan bu yana evrilerek hayatımızda kalmaya devam eden bu koleksiyon; Timberland’ın daha yeşil bir gelecek vizyonunun parçası olarak, Leather Working Group tarafından su, enerji ve atık yönetimi uygulamalarına dayalı olarak denetlenen, gümüş veya altın dereceli tabakhanelerden elde edilen Better Leather malzeme ile üretiliyor.

Isınan havaları ve güneşi çağıran kombinlerin ikonik tamamlayıcısı
Geniş yelpazede seçenekler sunan bu koleksiyondaki mokasen ve loafer modellerle farklı kombin alternatiflerini tamamlamak mümkün. Klasik model ile ister ısınan havayı kucaklayın, ister yazı çağıran bir kombin için renkli modellere yönelin veya yıl boyu devam edecek bir görünüm için kalın kauçuk dış tabanlı, klasik kahverengi tekne ayakkabısını tercih edin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI